Perjantai. 00184

Tapahtunut tähän mennessä:

Alkuviikko meni opiskellessa merenrantakaupungissa jotain, mitä en tule todennäköisesti käyttämään koskaan.

Paitsi jos rakkaitteni henkeä uhataan ja minä olen heidän ainoa toivonsa. Sitten zombie-lonkerohirviö-vampyyrien on parempi vaihtaa katua minut nähdessään.

Köhä on taittumaanpäin. Saan kiittää siitä rohtoja jotka yhdessä nautittuina aiheuttivat migreeni-oireita sekä äänen lähes täydellisen katoamisen.

Mutta kuten kaikki minua pitempään jo lukeneet tietävät, henkilökohtaisen filosofiani voi tiivistää lauseeseen ”vaikka en jaa mielipiteitäsi, olen valmis puolustamaan oikeuksiasi sekoittaa lääkeaineita yskänlääkkeen nimellä kulkevaan raakaan viinaan.”

Tämän lisäksi minua hämmentää joidenkin ihmisten kauhistelu siitä kuinka sosiaalisessa mediassa hehkutetaan presidentti-ehdokkaita.

Ensinnäkin: ensimmäiset pressanvaalit joissa on kunnolla mukana Facebook. Mitä odotitte?

Toiseksi: niitä hehkutuksia voi olla lukematta. Kysykää vaikka kaikilta ”japanilaista mummoseksiä” täältä hakeneilta; jäivätkö he lukemaan näitä juttuja kun ensimmäisenä ei ollutkaan kuvaa mummo-sanista yllätettynä SM-tilanteessa?

Kolmanneksi: Mutta me kaikki kuitenkin vihaamme Guggenheimia, eikö? No niin, heti on jotain joka yhdistää meitä.

Ei muuta.

Jatkakaa matkaanne saksalaisen 80-luvun popin, C.C.Catch: Good guys only win in movies, tahtiin. Schnell!

Mainokset

10 Responses to Perjantai. 00184

 1. Josefiina sanoo:

  Samaa mieltä tuosta presidentiiehdokaskehumiskauhistelusta. Ihmiset nyt hehkuttelevat koko ajan vaikka minkä asian puolesta tai vastaan, ei kai presidentinvaali voi olla mikään poikkeus. Ei ole pakko lukea mitään. Minua myös hämmästyttävät sellaiset ihmiset jotka sanovat seuraavansa sitä kumman ehdokkaan puolustajat puolustavat ehdokastaan törpömmin, ja sitten äänestävät sitä toista ihan vaan koska toisen puolustajat ärsyttävät liikaa. Aika älykäs valintaperuste, hei!

  • Sitä tässä mietin että jos nyt jo on näin kivaa, niin mites sitten kun kohta on kuntavaalit?

   Ja miksi näiltä pressaehdokkailta ei kysytä oikeasti tärkeitä kysymyksiä, kuten kissa vai koira, näkkärin reikä- vai sileä puoli ja laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla?
   Oikeasti: miten Tarja Halosen ulkopoliittiset kannanotot Kazakstanin ihmisoikeustilanteesta ovat vaikuttaneet jokapäiväiseen elämääni? Eivät oikeastaan mitenkään.

   Mutta se että hän tykkää kissoista kertoo että ei hän täysin paha ihminen voi olla.

   Haloo media, kysytään niitä oikeita kysymyksiä ennen kuin on liian myöhäistä.

 2. Tiina sanoo:

  Olisin kauhean mielelläni lukematta sitä hehkutusta, mutta kun maanantaina avasin Facebookin (mitäs läksin kikkeliskokkelis), niin yli puolet sen etusivun jutuista oli haavisto haavisto haavisto ihkuu laav laav… En minä ainakaan omaa niin valikoivaa näköä, että pystyisin välttymään noilta jutuilta. Ainut keino olisi joko pysyä itse poissa mestoilta tai bännätä ne pahimmat hehkuttajat omasta newsfeedistään ensi viikon sunnuntaihin asti (ainakin).
  Onhan se kummaa, että ihan järkevät ihmiset sekoavat tolleen. (Mitä muuta ihmiset ovat hehkuttaneet tällä tavalla sitten Facebookin keksimisen? Mitä? Kysyn vaan?! Keksikää edes yksi!)

  Ja kuitenkin taidan raapustaa sen kakkosen (peppureikävitsi ihi hihi!) siihen äänestyslippuseen, koska eihän se Pekan vika ole, että jengi sekoaa.

  Ps. Se tunne, kun huomaa mummoseksin etsijöiden siirtyneen omasta blogista toisten riesaksi…

  • Sinulla on vaan vääränlaisia FB-ystäviä 😉

   Eikun kyllähän minullakin kaverit hehkuttavat Haavistoa, mutta onneksi pahin älämölö on hiljennyt.
   Toivon vain että kukaan ei heittäydy kitkeräksi marttyyriksi jos Haavisto ei päädykään kakkosesta ykköseksi ensi sunnuntaina.

   • Tiina sanoo:

    Se on kyllä totta, tartten parempia fb-kavereita. 😉 No ei vaan.

    Suurin meteli on kyllä jo hiljentynyt. Sunnuntaina on varmaan joku uusi nousu ja sitten hetki taputellaan toisiaan selkään (oli lopputulos kumpi hyvänsä) ja se siitä sitten.

   • Totta.
    Häviäjät katoavat baareihin juomaan lohtuunsa ja kertovat toisilleen miten laitettiin parasta ja päästiin näinkin pitkälle.
    Voittajat menevät baareihin ja ryyppäävät iloonsa, muistellen samalla menestyksekästä vaalikampanjaa ja kuinka se kantoi loppuun saakka.

    Ja jossain joku istuu kahvikuppien myynnistä saamiensa rahojen keskellä, ja suunnittelee seuraavaa siirtoaan matkalla kohti universumin herruutta…

    Tärkeintä on että ei tule tasapeli. Sitten oltaisiin pulassa.

 3. Tiina sanoo:

  Pps. Minä muuten en KAUHISTELE. Olen vaan ihan kurkkuani myöten täynnä sitä. Kauhistelu on sitten ihan muita juttuja/ihmisiä varten.

  • Ps. Minustakin on hienoa että kukaan ei kauhistele esim. Haaviston seksuaalisuutta (joitain idioo—asiakysymyksistä hairahtuneita yksilöitä lukuunottamatta).
   Homma on vedetty asiakysymyksillä läpi ja voittaa kumpi tahansa, niin ei jää kummallekaan pahaa makua suuhun.

 4. waldorfssalad sanoo:

  Nnnääääääh, ei tässä nyt enää oo mitään jännättävää. Kunhan ignooraa kaikki mediat, niin elämässä ei ole mitään uutta paitsi stevia-makeutetut limsat. Syksyllä tulee kunnallisvaalit, palataan sitten politiikkaan.

  Onko kukaan muuten huomannut, että tässä maassa ollaan valitsemassa myös uutta missiä?

  • Missikisat: jo lapsena ne olivat asia jonka vuoksi en päässyt näkemään tv-sarjaa puhuvasta autosta ja ”miehestä jota ei ollut”, vaan telkkarista tuli kuvakavalkadi naisista, jotka ovat niin epävarmoja omasta ulkomuodostaan että haluvat sille varmennuksen jonkun kisan kautta.
   Oikeasti kauniiden ei sinne tarvitse mennä, joten en näe pointtia koko kisassa.
   Joskin oli hämmentävää lukea ampparien otsikoista jostain silikoni-epäselvyyksistä ja siitä kuinka takahikiän Esson baarissa järjestetyssä uimapuku-esittelyssä juntit tiirailivat kieli ulkona missi-wannabeita.
   Koska tzuurnalismi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: