Mitä ette saaneet lukea viime vuonna, osa I: Lauseita joita en ole saanut hyvänä asiakaspalvelijana sanoa 00074

Miltä se olisi näyttänyt :
– Ai kukako minä olen? No minä olen mies joka pitää henkevästä keskustelusta, pitkistä kävelyistä ja huomattavasti vähemmästä määrästä narttuiluasi.

– Shhh. Kuuletko tuon? Ihan niin kuin levy pyörisi soittimessa vaikka musiikki loppui jo. Anteeksi, eikun se olitkin sinä.

– Uuuuuu. Tuo varmasti pelottaisi minua enemmän jos en olisi nähnyt viimeisiä diplomi-insinöörien ja tukihenkilöiden työllisyystilastoja. Mutta uuuuuu kuitenkin hyvästä yrityksestä.

– Kiitos, ja minä todella tarkoitan sitä. Kuultuani noin säälittävää vikinää olen iloinen että en kuunnellut vanhempiani ja lähtenyt kaupalliselle alalle ja pilannut omaa elämääni.

– Sanoisitko tuon uudestaan? Laitan sinut nyt kaiuttimeen niin muutkin saavat nauraa.

Miksi se tapettiin polttamalla?

Koska loppujen lopuksi tuo oli vain masentuneen, väsyneen ja olosuhteisiin kyllästyneen ammattilaisen hätähuuto. Niitä oli tuohon mennessä kuultu jo niin monta että en jaksanut enää huutaa sutta.

Todennäköisyys että palaamme aiheeseen:

Iso.

Minä vihaan ihmisiä jotka joko yrittävät opettaa kuikkaa pissimään ihan uudesta aukosta, ja/tai antavat ymmärtää että jos ei tykkää kuumasta, niin ei olisi aikoinaan pitänyt alkaa saunatontuksi.

Ensimmäisen tyypin ihmisille: jos te ette ole tehneet tätä työtä…älkää.

Joko teidän ehdotuksenne on jo testattu ja hylätty tai sitten se on niin idioottimainen että meidän on vaikea olla puhumatta teille vauvakielellä, koska te olette niinhellanduudelin pihalladihalla asioistapasioista että kuka on iso tyttö/poika, kuka, kuka, kuka?

Toisen tyypin ihmisille: kaikki me luulimme että pääsemme työskentelemään aikuismaisten, kypsien ihmisten kanssa. Tietenkin voisi tulla huonoja hetkiä, mutta koska me kaikki olemme aikuismaisia, kypsiä ihmisiä, niistä voisi selvitä puhumalla järkevästi.

Ja tällaisia ihmisiä on olemassa yllättävän paljon.

Mutta eniten aikaamme vievät tyypit joiden vanhemmat, opettajat, psykiatrit sekä ne tyypit jotka ampuivat heidät täyteen nukutusnuolia, rahtasivat pois Sumuisilta vuorilta, ajoivat kaikki karvat pois kehosta, pukivat vaatteisiin ja antoivat tietokoneen ja puhelimen, eivät hoitaneet hommaansa kunnolla.

Huutaminen ja asioiden hakkaaminen tekivät heistä hiekkalaatikon kingejä aikoinaan, mutta me muut olemme jo siirtyneet eteenpäin.

Unelmissani pakotan heidät lukemaan 10 things the it guy wants you to know sillä nämä ovat ne 10 asiaa jotka ainakin heidän pitää tietää.

Koska en siihen kuitenkaan pysty, palaamme tähän asian vielä monesti.

Mainokset

4 Responses to Mitä ette saaneet lukea viime vuonna, osa I: Lauseita joita en ole saanut hyvänä asiakaspalvelijana sanoa 00074

 1. Polga sanoo:

  Minä sitten todella pidän ääniohjautuvista palveluista… ”Kerro, mikä on vikana?” ”Saatana, netinperkele ei toimi, tökkii vaan. voi mulkeron perse sentään!” ”Anteeksi, en saanut selvää. Voitteko toistaa?” ”Toista sinä stana ihan itteäs vaan, munaton nörtti!” Slam ja luuri kiinni. Tällä tavalla saa haukuttua suoraan ”The Äänen” eikä kenenkään helpparin hennon nörden tarvitse kestää aasiakkaan tempauksia tai haukkumisia. Enkö vain olekin ystävällinen ihminen? ENKÖ? MITÄ, EI KUULU????

  • Unohdit sen kohdan missä netti-yhteytesi menee poikki, ja saat palveluntarjoajalta teksti-viestin kännykkään jossa sanotaan ”toimintaohjeita sekä lisätietoja varten mene nettisivuillemme.”
   Toistaakseni vanhan totuuden: ”computer users are like drug addicts. No matter how much they complain and shout at you, in the end they all need their fix.”

   Aikoinaan vielä kuuntelin vaikka mitä, mutta nykyään saat haukkua virmaa, tietokoneita, ohjelmia, maailmaa ja varjon käyttöä 1900-luvun alun maalaustaiteessa, mutta jos menet henkilökohtaisuuksiin -> luuri korvaan.
   En ala kenenkään tapakouluttajaksi.

 2. Zepa sanoo:

  Sä oot ihana :-)))))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: