It’s hard you know 00157

Tälläkin hetkellä voisin osallistua Nanowrimo-kuukauteen ja kirjoittaa käänteentekevää, sukupolveni pahanhajuisen äänen käheäksi huutavaa ja yhteiskunnalliset, yleisesti hyväksytyt valtarakenteet sekä tähänastiset vertaukset kilometritehtaan liukuhihnalle jättävää novellia, joka lopultakin aukaisee kaikkien numeroidut silmät 1-3.

Tai sitten voisin olla mukana Nanoblomossa heitellen piikkejä jokaiseen lihaa, joka päivä marraskuussa, jokainen niistä entistäkin sattuvampi kunnes joulukuun alkua edeltävänä päivänä meillä olisi kivuliaan totuuden crescendo, ja kun näppäinten kuoro huutaisi ”armoa!”, minä vastaisin ”ei koskaan!” ja puskisin niitä vielä muutaman sentin syvemmälle.

Sen sijaan linkittelen sarjakuvia toisiinsa uudessa nettikaupassamme eli sarjakuvakauppa.fi.

Eli kun tulette Sarjakuvakauppa.fi:hin, ja valitsette sieltä jonkun sarjakuvan, saatatte huomata että oikeassa laidassa on muita samaan sarjaan/kategoriaan liittyviä sarjakuvia.

Onko se ystävällisen linkityskeijun tekosia?

Ansaitsiko Skynet pikkurahoja väkivaltaista koneidennousua odotellessa?

Voisiko olla että tietotekninen kehitys olisi edistynyt niin, että antamalla yhden avainsanan tietokanta osaisi automaattisesti luoda kytkennät kaikkien avainsanan sisältävien solujen välillä?

Kysytäänpä näkymättömältä Will Smith-pallolta…”aww, hell no!”

Sankarinne (tai kuten hollantilaiset sanoisivat: Joors Truuli), on linkittänyt ne kaikki ja työ ei ole vielä läheskään valmis.

Manuaalisen työn määrää tietotekniikassa on edelleen yllättävän isoa.

Kysykää vaikka meidän H4mSt3r1 Development and Consultation Managerilta, jonka tehtävänä on ruokkia alakerrassa hamsteripyörissään juoksevat jyrsijät alakerrassa. Vai miten te kuvittelitte että ne isot serverit ”pyörivät”?

Voisin myöskin kertoa putkista mitä pitkin informaatio valuu internetissä, mutta aika ei nyt riitä siihen.

Tämä siis selityksenä ylenmääräiselle hiljaisuudelle tässä blogissa. Jos kuitenkin haluatte ihailla kätteni jälkeä: www.sarjakuvakauppa.fi

Mainokset

10 Responses to It’s hard you know 00157

 1. polgara3p sanoo:

  Ajattelin kyllä, että sinusta olisi ennemmin hikomoriksi?

  Tuo hamsterijuttu ei ole totta, tai voihan se servereiden kohdalla ollakin. Kaikkihan me kuitenkin tiedämme, että tietokone toimii savulla; kun savun tulo lakkaa, kone ei enää toimi!

  Samoin on muuten pankkiautomaattien kanssa: niitä puolestaan ylläpitävät pikkuihmiset (eikö olekin korrektisti ilmaistu?).Ne pyörittävät pieniä rattaita ja kävelevät ympäriinsä rahatukot käsissään ja kun syötät koodisi, joku niistä tunkee rahat aukosta!

  Mitä taas tulee Pieneen Kauh..siis Sarjakuvakauppaanne, minusta jo sen aikaisemmat sivut olivat aika vinkeät. Täytyykin katsastaa taas…

  Ja mikäli minulta kysytään (no ei kuitenkaan tehdä niin), tiedän kyllä, kuinka paljon manuaalista työtä linkittäminen, koodaaminen yms. vaatii! Nimim. Vierestä Seurannut

  Kaupalle lykkyä kuitenkin kaikissa muodoissaan! ❤

  • Kumpi tässä oikein on rimaa hipoen saavuttanut SEKÄ Tietojenkäsittelyn pilipalinomi-tutkinnon kirjekurssilla ETTÄ limboaja-mestaruuden ja molemmat vieläpä Karibian Yliopistosta?
   Minkä takia luulet että serverihuoneissa on niin kylmä? Tietenkin hamsterit täytyy pitää viileänä että ne jaksavat juosta paremmin.
   Duuuuhh…

   Tonttujen tekemisiin pankkiautomaateissa en ota kantaa, he ovat kaikki Joulupukin kautta off-season vuokratyöntekijöitä.

   Kiitoksia lykyntoivotuksista 🙂

 2. Josefiina sanoo:

  Myönnä pois, sinä linkität siellä kuin hullu tehdäksesi vaikutuksen siihen ruotsinkieliseen tyttöön. Emme me blogisi seuraajat täällä mitenkään kateellisia saatika mustasukkaisia ole, mutta pieni pelko siitä että kohta meidät unohdetaan kyllä kytee.

  • Antakaas kun kerron tarinan.

   Ennen sitä tahdon huomauttaa muutamasta jutusta: päähenkilö syntyi napanuora kaulan ympärillä, sai ”mahdollisen” aivovaurion EKG:n mukaan, häntä lyötiin kakkosnelosella päähän lapsena ja laakapallo tuli ohimoon koulun pesäpallotreeneissä (joo, se on hauskaa ja kivaa kunnes joku saa heittäjälupauksen pallon kalloonsa. No ehkä hänen pitäisi olla kiitollinen siitä että keihäänheitto ei koskaan saanut tuulta alleen heilläpäin.)
   Joten se että päähenkilömme saa paitansa napitettua on jo pieni ihme.

   Kaikki meni hyvin treffeillä. Sankarillamme oli hauskaa, hän piti keskusteluista ja pääsi käyttämään sivistyssanoja.
   Mutta hän ei ollut koskaan aiemmin päässyt kenenkään kanssa näin pitkälle. Kaksi aiempaa treffiä jäivät ensimmäisiin ja se että nämä vain tuntuivat jatkuvan, hämmensi häntä suuresti.
   Hän ei siis ymmärtänyt miten seurustelu toimii. Siis ihan seurustelu ihan käytännön tasolla. Asiaa ei oltu käsitelty Farscapessa, ja koska hän oli hetero sinkkumies, hän ei katsellut Greyn Anatomiaa.

   Tai siis olihan hänellä pari esimerkkiparia, jotka suunnilleen muuttivat yhteen kuudensien treffiensä jälkeen, heh, monesko heillä—voi herra pääministeri hyvästi hallitkoon! Hänen pitää nyt päättää muuttaako tämän vasta pari viikkoa sitten tapaamansa naisen kanssa yhteen! Mutta, mutta, vastahan he tapasivat! He olivat vielä niin nuoria! Tai ainakin nainen oli!
   Hän piti naisen persoonallisuudesta, juu mutta tulisivatko he toimeen kämppiksinä? Hän oli niin samanlainen kuin… no, hän, ja hänkin varmaan jättää pytynkannen ylös ja sitten he riitelevät siitä ja sitten vuorossa on hanki ja noutaja ja poliisit ja loppuuko täällä happi vai onko se vain kertoja!?

   Kyllä, voi olla mahdollista että niitä laakapalloja oli enemmän kuin yksi.

   Joten sankari tekee mitä mies vain voi tuossa tilanteessa, ja sanoi maagiset taikasanat ”voisimme olla ystäviä” viime viikolla. Itse asiasa se oli vain alitajunnainen tapa hidastaa asioita, koska päähenkilömme ei pidä äkkinäisistä päätöksistä jotka vaativat yhteenmuuttamista kuudensien treffien jälkeen (..kyllä, niitä laakapalloja ehdottomasti oli useampi). Tämänkin hän tajusi vasta jälkikäteen, kun vahinko oli jo tapahtunut.

   Voisin jatkaa vielä laakapallo-vitsejä, mutta kerron sen sijaan mitä nyt tapahtuu.
   Sankarimme kohtaa naisen uudestaan tänään. Ja he keskustelevat uudestaan, nyt kun sankarimme selitti äsken lukemanne hänelle eilen.
   Ja ehkä, ehkä nainen selittää tarkemmin tätä kosmista käsitettä ”seurustelu”.

   Mistä me puhuimmekaan?

   • Josefiina sanoo:

    No me puhuimme siis sinusta ja siitä ruotsinkielisestä tytöstä. Sinun ei näköjään tarvi katsoa Greyn Anatomiaa kun oma elämäsi on riittävän dramaattista, usko pois, ja Turkukin on melkein kuin Chicago. Hmm, luulen ymmärtäneeni tilanteen, ja olen kyllä sitä mieltä että ei kai nyt kuudensien treffien jälkeen kannata vielä muuttaa yhteen, senhän pitää tapahtua vasta sitten kun se todella tuntuu vastustamattomalta vaihtoehdolta ja siihenhän voi mennä vaikka kuinka pitkä aika. Siinä välillä on kiva tapailla ja tapailujen välissä odottaa niitä tapaamisia. Toivon todella ”voisimme olla ystäviä” ei aiheuttanut korvaamatonta vahinkoa. Heh, en ole kovin usein antanutkaan mielipiteitä ja neuvoja seurusteluasioissa.

   • Koska ”kellä onni on, se onnen kätkeköön” pätee edelleen, en kerro miten eilen meni.
    Mutta ymmärrän nyt miksi Tom Cruise hyppi Oprah-show’ssa sohvalla.
    Yhdistäkää itse pisteet.
    😉

 3. polgara3p sanoo:

  Kävin katsastamassa sivut, näyttävät ihan oikeilta nettikauppasivuilta *härnwirn*!

  • Ja koko ajan parannetaan. Tälläkin hetkellä marsu-armeijamme yrittää parantaa ulkoasua ja kategorioita.
   Älkääkä kysykö miten marsut pystyvät siihen. Mekään emme kysele niiden pyytämällä hinnalla.

 4. Josefiina sanoo:

  …niin siis tyhmä vitsaisu Turusta meni minne sattuu kun sehän olikin ER joka oli Chicagossa. Piti nyt sitten googlettaa ja todeta että Grace Mercy West Hospital onkin Seattlessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: