Torstai-tilamme-dilemma 00148

Saatatte ihmetellä miksi kirjoita dilemmoista jo torstaina.

Tähän on hyvä selitys; tuskin ehtisin tai pystyisin siihen enää huomenna.

Työvoimastamme 95% on tällä hetkellä poissa aikamme ruton eli flunssan vuoksi. Tämä tietenkin tarkoittaa että loput 5% tekevät 295%:sti työnsä eli omat hommansa 100%:sti ja poissaolevien 95% hommat päälle 100%:sti.

Jos matematiikkani mättää, niin anteeksi mutta sitä ne 10-tuntiset työpäivät teettävät.

Myönnän, tänä aamuna minullakin oli sellainen olo että tahdoin vain jäädä vuoteeseen puristaen Rambo-puukkoani vannoen että kun kuolema saapuu, sen on parempi olla valmis tappeluun.

Mutta toisin kuin työtoverini, joista moni ei varmaan tule juhlimaan 100-vuotisjuhliaan muuten kuin uuden robottiruuminsa avulla, minä olen valmistunut Se On Vain Lihashaava-koulusta pääaineenani ”If It Bleeds, We Can Kill It” (Lopputyöni oli aiheesta Frankly My Dear, I Don’t Give A Damn mutta se on sitten eri juttu).

Joten yksi oraalijuomajauhe, jotain minkä uskon olleen aspiriini tai ainakin sinnepäin ja kahvi myöhemmin olin valmis jauhamaan purkkaa ja palvelemaan asiakkaita, ja purkan olin jo käyttänyt irronneen peukaloni takaisin liittämiseen (Rambo-puukko on yllättävän terävä).

Joten tässä me sitten olemme.

Vielä huominen ja voin rentoutua. Mikäli ette kuule minusta enää mitään, tuokaa kukkia tuntemattoman työnsankarin haudalle (paitsi jos teidän pitää olla hommissa).

Rehellisyyden nimissä pomo oli sitä mieltä että minun ehkä kannattaisi puukkoineni mennä kotiin sairastamaan, mutta miten hullussa maailmassa me silloin olisimme?

Gary Jules ja Mad World:

Mainokset

8 Responses to Torstai-tilamme-dilemma 00148

 1. Zepa sanoo:

  Tätä nyt ei kukaan halua kuulla, mutta mulla on huomenna ihan oikea vapaapäivä. VAPAA! VAPAA!

 2. Polga sanoo:

  Olen töissä, töissä, töissä… Käyhän lukemassa uutimeni *wirnu-hirnu*. Tulen kohta olemaan haluton & kyvytön palvelemaan maatani parhaimmalla mahdollisella tavalla 🙂

  Ai niin, Kakkiksen pitäisi olla tänään sivustolla! Käy tsekkaamassa, äsken ei vielä ollut päivittynyt.

  • Eilen oli työkavereilla puhetta jostain heidän kollegastaan (siis eri osastolla). Äijä on oikeasti jo niin hidas että ei ole enää hyödyksi vaan on suoraan sanottuna rasite muille kun pitää tehdä omat ja hänen hommansa; kovia sanoja mutta meidän alamme on välillä aika nopeita refleksejä ja tappolaukauksen vaativaa hommaa, jossa ei heikot pärjää.

   Hänelle kuulemma on jo kerran ehdotettu virmalta eläkepakettia kun siihen tarvittava ikä oli saatu täyteen, mutta ei kuulemma ollut ”tarpeeksi hyvä tarjous”. Jätkäparka ei tajua että jokaisena hetkenä kun hän on hommissa pakettitarjous heikkenee ja lopulta katoaa, ja sitten ei muuta kuin kiitos näistä vuosista, tuossa kukkapuska ja kahvia ja valtioneläke sekä nähdään hautajaisissasi pian.

   Eli toivottavasti itselläsi käy parempi tuuri 😉

   Kiitoksia taas arvostelusta, pitää tarkkailla nettiä 🙂

 3. Waldorf sanoo:

  Hieno on versio, mutta vain versio. Eläköön Curt ja Roland.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: