Viikonloppu on uuden alkuviikon alun viikon loppu 00144

Tarkoitukseni oli kirjoittaa jo perjantaina.

Perjantaista muodostui kuitenkin suoraan verrannollinen siperialaisen uimakoulun alkeiskurssin uimadiplomin loppukokeeseen eli jäisen perunapellon läpi kroolaaminen yhden työpäivän aikana.

Jos haluatte kuullä yhden huippuhetken, niin se oli minun vuoroni kohdata suomenkielen ylilehtorimarsalkka N. Illittäjä, jonka mielestä ”tietokoneilla ei ole nimiä, vain ihmisillä on nimiä” :luetaan ”kyllä MINÄ tiedän koska olen kuluttanut 20 vuotta n*ssien pilkkua ja kuunnellen sen sänkypuheita”-äänensävyllä:

Mietin ”it-tuen pikkuhetken” (kuten te kaikki meille soittaneet tiedätte, ihmisajassa tuo voi olla mitä vain 3 sekunnin ja kahden sukupolvenvaihdoksen välillä)  että kerronko kuinka hänenkin koneessaan lukee ”computer name/tietokoneen nimi”, kiitos Microsoft.

Mutta viimeiset nenälläni auraamani tusina siemenperunaa olivat vieneet taistelutahtoni, joten tyydyin kysymään ”konetunnusta”.

Muut mieltäni vaivanneet kysymykset ovat lähinnä metafilosofisia eli itsessään jo turhia, mutta kun kerran tulitte tänne asti Googlen kautta etsimään lonkeropornoa, ainakin voin tarjota teille jotain.

Kirjamessut: kauppamme osallistuu niihin, ja siitä hyvästä maksamme järjestäjille sähköstä, netistä, myyntipaikasta ja jos meillä olisi varaa, seinistä.

Ja koska en muista tarkkoja summia, voin vain sanoa että ilman seiniäkin tuo ei ole halpaa hupia.

Miksi ihmeessä sitten ihmisiltä vielä halutaan sisäänpääsymaksu? Tämän täytyy olla kapitalismin huipentuma: maksa siitä että pääset maksamaan.

Lopuksi, ei minulle, vaan teille Paula Cole ja ”Where have all the cowboys gone” :

Mainokset

8 Responses to Viikonloppu on uuden alkuviikon alun viikon loppu 00144

 1. Waldorf sanoo:

  Kirjamessut? Minkähän läänityksen?

 2. sitamar sanoo:

  pitkämäisessä kuvassa on kaksi kuvaa päällekkäin? siten hoidetaan ongelma joka tulee esiin kun sopivan terävä kuva on liian kapea. laitetaan taakse suurennettu josta näkyviin jää vaan reunat – kukaan ei huomaa ja jos huomaakin niin pitää sitä tyylillisenä ratkaisuna.

  B.Virtanen-kuvassa messujen alkamisaika on määritelty tulevaisuuteen?

  something else? O_o

  • ”B.Virtanen-kuvassa messujen alkamisaika on määritelty tulevaisuuteen?”

   Puolikas papukaijamerkki: LOPPUMISaika on määritelty väärin. Tai sitten meille valehdeltiin että messut loppuvat jo 2.10. Oikeasti ne jatkuvat 2.11 asti, mutta vain valikoidulle asiakasryhmälle.

 3. Polga sanoo:

  1) Tottakai tietokoneella on nimi; kotikoneeni on Black Beauty *käyttäjä wirnuaa*! 😛

  2) Kirjamessut; en ole ikinä tajunnut sitä, että siitä huvista tod. pitää maksaa, saada koipensa ja lompakkonsa kipeäksi, törmäillä ihmisiin (joita ei haluaisi edes nähdä – nehän ovat KIRJAmessut) jne. Ja messupaikat ovat kaikilla messuilla sikahintaisia. Lohdutukseksi: sain vähän huutia Tietyn Sivuston moderaattorilta, joten laitoin Kakkiksen heti sinne *kosto se on moraalinenkin kosto*! 😀

  • 1) Sama täällä 😉 Mutta kaipa jotkut kaipaavat jokapäiväisen erektion tunnun kun pääsevät olemaan mielestään oikeammassa kuin alan asiantuntijat.

   2) No niin, samaa mieltä. Ei mitään järkeä…

   Ja kiitos moraalisesta kostosta 🙂

 4. Waldorf sanoo:

  Et viittis postata jotain uutta ysäriklassikkoa? Paulan dramaattisen alleviivaavasti laulama kohta ”..while you go have a beer..” on nyt soinut ihan tarpeeksi kauan päässä. Nimim. Naarmu levyssä, neula jumissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: