Kun näkkäri rikkoutuu diagonaalisesti 00142

Kertokaa minulle aikuisten ongelmia. Mitä isompia ja pahempia, sen parempi.

Oikeasti. Minä tarvitsen niitä.

Digiboksini lakkasi toimimasta viikonloppuna: jos pikakelasin ohjelmaa liian nopeasti, koko systeemi hyytyy. Lisäksi kun yritin siirtää materiaalia tietokoneelle turvaan, tietokone ilmoitti että ei onnistu, tiedostot ovat korruptoituneet.

Tässä tilanteessa psykologia tuntee vain kolme mahdollisuutta: paeta, tapella tai ostaa uusi digiboksi. Arvaatte varmaan mikä on edessä.

Koska tilanne on nyt se, että kaikki estot digiboksin suhteen lensivät ikkunasta ulos, päätin eheyttää sen kiintolevyn.

(Suomennos ei it-nörteille: kuvitelkaa lattia niin täynnä legopalikoita että sillä ei voi liikkua. Eheyttäminen on sitä että kaikki legopalikat  laitetaan yhteen nurkkaan, jolloin lattiallesyntyy kävelytilaa.)

Yleensä tämä on digiboksien suhteen samantasoista toimintaa kuin kissanmintun tarjoaminen tiikerille eli lopputulos voi yllättää molemmat.

Kyllähän siinä kesti aikansa mutta lopputulema oli että kaikki ohjelmat siirtyivät nyt tietokoneelle ja jos en heti laittanut turboboostia päälle pikakelaukselle, ohjelmat näkyivät boksilta.

Joten kun perjantaina valitin kuinka olin poistanut parin päivän verran katsomattomia ohjelmia, osa korvaamattomia…jos vain olisin jo silloin eheyttänyt…

Nyt joku heikompi ihminen saattaisi sanoa ettäMIKSI SINÄ VIHAAT MINUA KUN MINÄ TAHDOIN VAIN SALMIAKKIA MUSTAA SALMIAKKIA KAIKKI ON MUSTAA VESI ON MUSTAA KAHVI TULEE VEDESTÄ JA SE ON MUSTAA JOSSAIN SOI MUSTA KAHVIKELLO JONKA MINÄ VAIN KUULEN SE KUTSUU MINUA HEHEEEEIIIIIIHEHEIIIIII mutta en ole sellainen ihminen.

Lisäksi lempikahvilani on ollut nyt kolmatta viikkoa salaperäisesti kiinni ja lempifarkuistani meni vetskari rikki.

Palauttakaa siis minut maanpinnalle.

Kertokaa oikeiden ihmisten oikeista ongelmista ennen kuin alan itkeä miten hauskaa muilla oli sarjakuvafestivaaleilla joille en mennyt.

Mainokset

8 Responses to Kun näkkäri rikkoutuu diagonaalisesti 00142

 1. Kaisa sanoo:

  No olipa kerran nainen, joka osti talon miehen kanssa, jonka piti myydä vanha asuntonsa lainan pienentämiseksi. Sitten sille miehelle tuli yksi ostajaehdokas, ja sen miehen mielestä se ostajaehdokas oli ihan tyhmä, eikä myynyt. Mies päätti teettää kylpyhuoneremontin myytävässä asunnossa ennen myyntiä. Lainanlyhennykset alkoivat juosta jättiläissuuruisina, mutta miestä se ei sillä tavalla haittaa, kun sillä on iso palkka. Naisella siihen omaan puolikkaaseen menee 70% palkasta, ja se on aika hädissään, kun autokin piti korjauttaa ja lapsille ostaa syysvaatteet.

  Ai niin ja kävi ilmi, että yhtä sen lapsista kiusataan koulussa. Ja että se mies ei halua että talossa käy vieraita.

  Kelpaako?

 2. Polga sanoo:

  Ja nyt loppui tuo musta huuto siellä mustien verhojen takan! Muista: LÄÄKKEET!!!

  • Totta! Ei enää mustien verhojen taakse piiloutumista! Katson vain digiboksini tarkan nimen netistä ja ai sille on kotisivut.
   Kas mitäs täällä ai sille on päivitys joka estää tiedostojen korruptoitumisen l. minun ongelmani.
   Ollut jo viime vuoden syyskuusta.
   Siinäpä se tieto on.
   Mustaa valkoisella suorastaan.
   Olo on kuin MUSTALLA MAKKARALLA SUORAAN NAAMANI MUSTAPÄIHIN JOS EN EHDI MUSTAAN AUKKOON SURVOA MUSTIN MAKKARAA MUSTA TUNTUU ETTÄ MUSTA ON UUSI MUSTA pikkaisen järkyttynyt, mutta ehkä tämä tästä.

 3. Tiina sanoo:

  Täällä olis aikuisten ongelmia niin paljon, että niistä riittäis kyllä vähän sulle ja tollekin. Digiboksin rikkoutuminenkin olisi tosin aika kova paikka.

  • Olen hyvin vakavasti alkanut harkita tv-sarjojen ostamista suoraan dvd-bokseina. En välttämättä kestäisi enää toista tällaista järkytystä.
   Myöskin kiitän erakkomaista elämääni siitä että probleemani ovat näinkin yksinkertaisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: