Viikon loppu sellaisena kuin se on 00137

Uneksin viime yönä olevani kuollut.

Kahteen eri otteeseen.

Swoon.com:in mukaan se merkitsee vapautusta kaikista huolista tai paranemista pitkäaikaisesta sairaudesta.

Se että kirjoitan tätä kertoo kaiken siitä miten lotossa kävi. Jos alitajuntani taas viittasi siihen että sain viikon odottelun jälkeen tikit pois selästäni ja saan taas harrastaa liikuntaa, niin se tapahtui jo perjantaina.

Alitajuntani toimii ikävä kyllä samalla nopeudella kuin suomalaiset juna-yhteydet, eli tieto ei aina saavu perille. Siksi esim. rintakehäni ei vielä tiedä että olen kehittynyt apinasta karvattomampaan muotoon.

Tavallaan aiheeseen liittyen tällä viikolla tietyn ihmiskunnan osan halu pyrkiä takaisin evoluutiopuun korkeimmalle oksalle takapuoli edellä ylitti verbaliikan horisontin ja katosi heitellen banaaninkuoria perässätulijoiden tielle.

Se ”tietokoneen näytöllä on mustalla pohjalla omituisia kuvioita, jotka liikkuvat ja jotenkin silleen törmäilevät toisiinsa ja poukkoilevat siitä”…me kutsumme sitä ammattipiireissä nimellä ”näytönsäästäjä”; niitä on ollut olemassa vasta vuodesta 1983, joten ymmärrämme hämmennyksesi.

En enää keksi tuosta mitään hauskaa sanottavaa. Sen sijaan korvissa kuuluu vain harmaata melua.

Voisiko olla että jokin tuntematon taho on korvannut minut kopiolla, jolla on muistoni ja tunteeni, paitsi että sen aistit eivät ole aivan samanlaiset kuin ihmisillä?

No duuuuuuuuh, tuota tietenkin mietin ensimmäisenä, mutta kyseessä olisi pitänyt olla todella epätoivoinen ja/tai köyhä toimija, jos he olisivat valinneet minut.

Todennäköisempää on että alan regeneroitua normaaliksi. Kesälomaa edeltänyt ja heti sitä seurannut usko siihen, että ehkä vanhatkin nartut voisivat oppia uutta tai ainakin säilyttää juuri oppimansa kauemmin kuin yhden puhelun ajan, on jälleen murskautumassa reaaliteettien alle.

Kuulemani surina on vain pienen, mitättömän järjen äänen kuolinkorinaa.

Toisinaan jotain pitää uhrata suuremman tarkoituksen vuoksi. Tätä siis uneni tarkoitti.

Avaruuspoika kiittää ja kuittaa tältä viikolta.

Mainokset

6 Responses to Viikon loppu sellaisena kuin se on 00137

 1. Zepa sanoo:

  Olen aina ihmetellyt, mitä virkaa on näytönsäästäjällä joka tekee mitään muuta kuin vetää näytön mustaksi. Mitä se kuvioiden pomppiminen muka SÄÄSTÄÄ? Ei mitään.

  • Siihen aikaan kun katsottiin kuvaputkesta Hukkaputkea putkisukat sykkyrällä, pitkään liikkumattomana olevalla kuvalla oli paha tapa ”palaa” ruudulle kiinni.
   Näytönsäästäjä liikkuvine kuvineen piti huolen siitä että näin ei käynyt. Nykyisten littunäyttöjen aikaan ne ovat mukana koska…no miksi sitä pois ottamaan jos kukaan ei valita?

   Toinen syy on että se estää Pazuzua valtaamasta konetta, mutta se on sitten eri juttu.

 2. sitamar sanoo:

  jos voisin ilman nettiä käyttäisin tätä (http://nyan.cat/) näytönsäästäjänä..

  ehhehehh se oli aikoinaan muuten kiva jäynä laittaa koulun koneelle näytönsäästäjä missä oli salasana….. eli siis sitä ei saanut pois päältä ilman salasanaa.. jostain ihmeen syystä se oli hauska vain minun itseni mielestä. O_o

  hmm, kuvitelkaapa Nyan cat näytönsäästäjänä salasanalla jonka on laittanut juuri Kreikan lomalle lähtenyt työntekijä.. mutta eipä nyt kiusata asiakaspalvelijaparkaa enemmillä kauhukuvitelmilla.. 😀

 3. Zepa sanoo:

  Ah joo, Pazuzu. OK.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: