Hidas blogi 00126

Aivoni vain odottelevat kauhulla milloin taas joutuvat luopumaan verestä nähdessäni KOULUTYTÖN ASUn (googlettajat. Maailman helpoin ja yksinkertaisin saalis), joten minulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa.

Sorminäppäryyden ylläpitämiseksi kuitenkin…jotain.

Loma alkaa perjantaina ja aion kuluttaa suureksi osaksi Kaenuussa vanhempien luona. Edelliset kesät ovat opettaneet että suunnitelmat surffailla netissä ja katsella roskaleffoja 24/7 eivät onnistu; 3/1 kohdalla iskee perseenpuutuminen ja kaukokaipuu.

Hetkinen…Anteeksi, arkkiviholliseni soitti. Intialaiset service deskit, kohtaamme jälleen…

En ymmärtänyt mitään, en tiedä miksi minulle soitettiin koska mielestäni virmalla ei ole mitään toimimipistettä siellä ja sanoinko jo että en ymmärtänyt mitään?

Keskustelun voisi tiivistää näin:

Intia: Do you like ice-cream?

Minä: What?

Intia: Do you have widescreen?

Jotain ”ykköstason kriisi”, ”ihan varmasti hoidossa”, ”Umbrella-yhtymä” ja pyysi vielä nimeni, jonka mitä ilmeisimmin tavasi väärin.

Hyvällä tuurilla olen poissa kun syyllisten palkitseminen ja viattomien syyttely alkaa.

Palataksamme tyhjänpäiväisyyksiin, olen jatkanut itseni itseni PIISKAAMISTA (googlettajat. Vain netissä he voivat selviytyä) ja olen alkanut nauttia välipalaksi maustamatonta jogurttia ja ananaksesta pilkottuja paloja.

Maustamaton jogurtti ei ole mautonta, se maistuu polkupyöränsatulalta Ranskan ympäriajon vuoristo-osuuden jälkeen. Ananas tietenkin on hyvää, koska se poistaa nesteitä (heräsin neljä kertaa vessaa varten viime yönä).

Halusin sovittaa hiilijalanjälkeäni päästötanssiaisista jääneeseen kierrätyslasikenkään, joten ostin oikean ananaksen, josta olen pilkkonut palasia. ISO virhe.

Huomaattehan kaupoissa miten pieniä ananas-tölkit ovat? Se johtuu siitä että siinä on yhden ananaksen oikeasti syötävä pinta-ala.  Siis kun siitä on miinustettu kuoret, lehdet, kannat, ruskeat mitkä-liekään-pinnan-alla, sekä jotain minkä voin vain olettaa olevan ananaksen hermoratoja.

Kun olen itse pilkkonut tuon kaiken pois, tajusin että tölkit ovat sitä varten ettemme tietäisi suurta ananas-totuutta; että se on hedelmäkunnan v-mäisin edustaja. Enemmän siitä menee roskiin kuin päätyy minuun.

Eipä silti, kokeilin eilen nuoli-jogurttia, tai siis sitä tököttiä minkä pitäisi laittaa kaiken mihin se ulottaa, menemään nuolena alas. Nyt on ummettanut eilisestä lähtien. Ilmeisesti yksi nuoli meni poikittain ja nyt yksikään ei pääse ulos.

Loppuun kiitokseni tämän blogimerkinnän inspiraatiolle, maailman tylsimmälle blogille.

Mainokset

10 Responses to Hidas blogi 00126

 1. Polga sanoo:

  Maustamaton jugurtti on hyvää (kun ei osta Vaaliota!) ja tunkee sekaan ed. päivänä sekavaisia kuivahetelmiä muhimaan sekaan. Jovain on namia ja nuoletkin menevät ihan oikeaan suuntaan.

  Ananasta en osta tölkissä ikinä. Harvoin ns. naturellinakaan mainitsemistasi syistä. Siis kuivahetelmiä – ovat kevyempiäkin 😀

  • Saa arvata kahdesti kenen valmistajan jogurttia olen ostanut 😡
   Olisin muutoin käynyt ostamassa turkkilaista jogurttia, mutta kuten aivan liian vähän on mainittu, lähden lomille perjantaina enkä halua että ylijäämät jäävät lisäpastöröitymään jääkaappiin.

   Kuivahedelmät ovat muuten hyvä idea, kiitos 🙂
   Kokeilin hetken valmiita hedelmäsekoitus-säilykkeitä mutta nehän ovat sokeriliemessä ja minä tahdon PIISKATA kehoani kuin se olisi TUHMA KOULUTYTTÖ (näköpiirissä ei ole että kyllästyisin tähän).

   Jos joku muuten miettii että mistä nyt tuulee ja kuinka kauan, niin kaveri lähetti tällaisen linkin: http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Ateriamatriisi ja ajattelin hyödyntää tuota osittain ruokavaliossani, koska miksi ei?
   Kuinka kauan…noh, en usko että äiti ottaa kuuleviin korviinsa että hänen poikansa vain söisi kananmuna-juusto-pähkinä-liha-salaatteja & munakkaita lomaillessaan kotona.
   Jonne siis lähden kun lomani alkaa, kai siis mainitsin jo siitä?

 2. Zepa sanoo:

  Sitruunajuggerin kanssa ananaspalat on tosi hyviä!

 3. sitamar sanoo:

  karppaus on tehokasta. siinä on vaan yksi huono puoli: joudut noudattamaan tuota ruokavaliota koko loppuikäsi jos mielit pysyä siinä kunnossa mihin karppauksella itsesi piiskaat.

  no sama huono puoli vaikuttaa kyllä itseasiassa olevan kaikilla muillakin dieeteillä.. O_o

  joten söinkin tänään Dove-suklaata. mutta aion kyllä vielä piiskata vähän stepperillä. siinä ei ainakaan tarvi kääntää päätä (venäytin kaulan eilen tekemällä väärin venytyksiä ja jumissa ollaan) eikä se näinollen satu. g’nite

  • Tajusin saman itsekin ja…tajusin saman asian kuin sinäkin: yritän elää mahdollisimman hyvää karppaus-elämää, mutta en luovu elämän pikku iloista.

   Itse asiassa äiti viimeinkin oli valmis myöntämään että ruumiinmuodostukseeni vaikuttavat suvulta perityt geenit. Siksi 99% molempien sukujen miehistä kasvattaa kauhean möhömahan ja ison perseen, toisessa suvussa tulee vielä päälle notkahtanut selkä, eli näyttävät sivulta ihan vaaputtavalta ankalta O_O
   Käytännössä tuo tarkoittaa sitä että jos uskallan syödä mitään muuta kuin karppaus-sapuskaa (tajusin tämän vasta aloitettuani tämän dieetin), niin huolimatta kuntoilun määrästä/tasosta/kestosta menee 9 minuuttia ja PIM! Olen viimeisellä kuukaudella raskaana olevan näköinen…which is nice.

   Kaipa olen syönyt liikaa pullaa muutenkin, eli sitä voi karsia. Karkista en muutenkaan ole välittänyt, joten…kassotaan nyt, kerron aina välillä miten käy 😉

 4. Zepa sanoo:

  No kokeile sitte jos lisäät sitruunamehua mauttomaan juggeriin. Siinä ei oo kaloripaholaisia. En tiedä mausta mut aina voi kokeilla. Jos ei oo hyvää, loput sitruunamehusta voit käyttää sekoittamalla sitä vesilasilliseen aamuisin, ja kitaan. Tästä elimistö tykkää. Se on niitä happo/emästasapainojuttuja.

  • Hmmmmmmmm & mmmmmmmmm. Tuohan jopa hyvinkin toimii 😀
   Kiitos.
   Ratkesipahan sekin arvoitus millä saan loput jogurtit nassuun ettei jää odottamaan paluutani.

   Parviäly osoittaa jälleen rulettavansa.

 5. markiisi sanoo:

  Orange/Equant Networksin EMEA-deskille oli joskus maailman parhainta soittaa englanniksi probleematikettejä, kun deskissä pääsääntöisesti puhuttiin maailman hassuinta generic middle east -aksenttia. Ei siinä; kunhan innostus siitä että _joku ylipäätään soitti heille_ laantui, sai asiansa yleensä hoidettua.

  Tikettimanagerointisysteeminsä vaan oli äärimmäisen kiikkerä, joten vähintään joka toisen keikan perään piti soitella, eikä tiksuissa tietenkään lukenut aspan nimeä.

  Yritä siinä sitten selittää uudelle vastaajalle, että juttelin Abdulin, Ahmedin tai Mohammedin kanssa äsken puhelimessa, kun jokainen tuntui olevan nimeltään joku noista. 😀

  -T2, JI

  • Tiesittekö että Intia ei ole enää SE paikka jonne ulkoistetaan puhelinpalvelut?
   Uusi IN-mesta on Philippiinit: http://www.bbc.co.uk/news/business-14149615

   Syy on paitsi palkkaus, myös artikulointi. Kuten yhden puhelinkeskuksen johtaja toteaa, ”to an American, the philippine accent appears clear and neutral”.

   Henkilönä joka on joutunut pakkoymmärtämään puhuttua intian englantia (”C like ambulance, E like cat”…), en voi muuta kuin vahvistaa tämän väitteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: