Se ei ole perääntymistä, vaan strateginen uudelleensijoittuminen 00120

Löysin interwebistä www.askmen.com-sivuston.

Sieltä löytyi Top 10, joka aikaansai otsikon.

Pääsen kohta asiaan, ei riimittelytaitoni ole loputon.

Top 10 tapaa lisätä hurmaavuuttasi:

10. Leikkaa ylimääräiset karvat

Hoidettu. Oikeastaan sain idean jo ennen tätä listaa, kun näin minusta otetut kuvat deitti-ilmoitusta varten. Donitsipartani näytti siltä kuin kameran linssissä olisi ollut likaa, joka liikkui jostain syystä suuni ympärillä.

Lopputulemana lempikahvilassani (edelleen Cafè Bonjour, Hämeentie 1, Turku) uusi myyjä kysyi minulta tänään olenko menossa yliopistolle.

Asiaan tietenkin saattoi vaikuttaa hipsterimäinen reppuni jossa olivat ostokseni ja ostamani hipsterimäinen mukaan tuleva kahvi sekä hipsteri-ironinen yliopisto-opiskelijoiden keski-iän nousu, mutta silti…

Mutta nyt sitten edessä on uusien kuvien otto, mikä hiukan viivästyttää projektia.

9. Älä hymyile

Hoidettu. Perusilmeeni on sekä vähäjärkinen että kaurismäkeläinen.

8. Hymyile

…päättäisitte jo. Nyt sitten näytän vain vähäjärkiseltä.

7. Ole pitkä

Hoidettu. En nyt ihan Alexander Skarsgård ole, mutta pidempi kuin maailman kovin tyyppi.

6. Seiso suorassa

Tämä on hiukan hankalaa. Ilma täällä korkealla on aika ohutta, joten en kuule aina mitä siellä alempana mumistaan, joten vaistomaisesti kumarrun aina lähemmäksi puhujaa.

5. Hanki miehekäs leuka

Kts. kohta 1o. En muistanutkaan että minulla on näin paljon vauvanläskiä. Tai sitten peili lisää kolme kiloa naamaani. Ei läheskään niin helppoa kuin luulisi.

4. Käytä partaa luodaksesi symmetriaa

Mut–minä–siis–te p*skiaiset tapoitte Kennyn ja minun mahdollisuuteni saada symmetriset kasvot!

3. Käytä vaatteita luodaksesi V-tyylinen keho

Hoidettu puoliksi, koska käytän vaatteita.

2. Älä käytä liikaa dödöä

Olen lakannut käyttämästä dodoa sen jälkeen kun kuulin niiden kuolleen sukupuuttoon.

1. Harrasta liikuntaa

Kuten ikkunasta sisään katsovat pikkulinnut voisivat järkytykseltään kertoa, hoidettu.

Mainokset

14 Responses to Se ei ole perääntymistä, vaan strateginen uudelleensijoittuminen 00120

 1. Tiina sanoo:

  Oh. Oh. Alexander Skarsgård mainittu…

  Sain pienen nauruhepulin tuosta kohdasta 3. Viitataanko v-tyylillä tässä muuten siihen mäkihyppyasentoon?

  Meillä on näköjään töissä blokattu tuo askmen.com myöskin. Kauhean nihkeätä.

  • Joo joo joo…tahdon lapsesi äitiksi tai ainakin yrittää sellaisen tekemistä kanssasi whatEVAAAAAAA…

   Tutkijoiden mukaan naiset pitävät miehistä joilla on kapea vyötärö ja leveät hartiat, koska se muistuttaa naisia heidän omasta sukupuolestaan.
   Tuo myös herättää paljon kysymyksiä tutkijoista, mutta palataan niihin joskus toiste.

   Meillä on estetty nettiradiot, koska ilmoituksen mukaan ”ne vievät nettikaistaa työnantajan tärkeiltä…jutuilta tai jotain, ei teidän tarvitse tietää. WhatEVAAAAAAA”.
   Isoveli valvoo ja voi hyvin.

 2. pikkulaku sanoo:

  Leikkasit sitten parran 😦 En oo partaasi nähnyt (kai?) mutta mun mielestä parta on se, mikä erottaa miehet tytöistä! Viikset nyt pystyy kasvattamaan kuka vaan, jopa minä! Mä kyllä pidän androgyyniydestä kans, mutta kannatan partaa kaikilla miehillä, jotka eivät yritä näyttää japanilaiselta pop-tähdeltä.

  Nuo naistensaamisohjeet on muutenkin ihan pyllystä. Joitan naisia leveät hartiat ja kapea vyötärö viehättää, toki, mutta tunnen myös naisia, joiden mielestä miehellä pitää olla mahaa. Ihan niinkuin on myös miehiä, joiden mielestä lyhythiuksinen tai pienitissinen nainen voi olla Pamela Andersonia haluttavampi.

  Mun neuvoni naisen saamiseksi on etsiä nainen, joka tykkää juuri sinusta. Asiaa voi auttaa käymällä oman asuntonsa ulkopuolella näyttäytymässä ja pitämällä huolta henkilökohtaisesta hygieniastaan. Myöskin naisten kohteleminen ihmisinä eikä potentiaalisina kodinkoneina ja virkistys- ja vapaa-aikalaitteina on hyödyksi.

  No, sitä dödöä tai muuta hajustetta voi suihkuttaa liikaakin, että se on ihan hyvä neuvo.

  • Parranajoon liittyy paljon enemmän dramatiikkaa ja verenvuodatusta kuin kulissien sillä puolen voitte edes kuvitella…eikun hetkinen, minulla oli jatkuvasti tajuttoman kuuma ja karvoitus oli muutenkin niin vaalean ohutta että se oli lähinnä naurettava.
   Ei sittenkään draamaa.
   Parrankasvatus kesähelteellä on jälleen merkki siitä kuinka logiikkaa jää edelleen miehisen järkeilyn alle.

   Juu, ohjeet ovat aina vain tiettyä osaa ihmiskunnasta koskevia, mutta minusta nuo olivat sopivan yleismaailmallisen pinnallisia että niitä voisi noudattaa. Minä muuten en pidä Pamela Andersonista tai hänenkaltaisistaan; niin monia syitä…
   Sen sijaan PIDÄN lyhythiuksisista ja pienirintaisista naisista.

   Tarkoitus on päästä pihalle, jahka saan otettua uudet ei-parrattomat kuvat ja käyn muuten ainakin kahdesti päivässä suihkussa (inhoan hikoilua). Oli kuvissa muutenkin vähän kehonkieli solmussa, eli sikälikin hyvä että pitää ottaa ne uusiksi.

   • pikkulaku sanoo:

    Vähättelemättä parranajon syvällisyyttä, kun en siitä mitään tiedä (paitsi sen, miltä tuntuu nyppiä viiksikarvoja), niin oma dramaan kaarensa on intiimialueen karvanpoistossa. Ehkä ne ei vaan ole vertailukelpoisia toimia…

   • Partaan ei oikein voi suorittaa brasiliaista vahausta, mutta ei se myöskään ole niin yksinkertaista ja kivutonta kuin mainoksissa annetaan ymmärtää. Tai sitten pitäisi kuluttaa puoli purkkia vaahtoa joka ajolla ja vaihtaa kolmiteräinen partakone heti viiden käyttökerran jälkeen.
    Tosin oman sukupuoleni etuna on se, että ajamaton parta tekee meistä (omassa mielessämme) karkean karun komean näköisiä.

   • pikkulaku sanoo:

    Miksei naamakarvoitusta voisi poistaa vahalla tai sokerimassalla? Niinhän naistenkin ei-toivotuille nassukarvoille tehdään.

   • En tiedä naisten naamakarvoituksesta muuta kuin että pidän sen poissaolosta.
    Ainakin miehillä se on yleensä runsasta ja laajaa, joten brasialainen vahoitus (eikös se ole sellainen ”levitä ja repäise”-ratkaisu?) olisi aika tuskallista hyötyyn nähden.

    Muunlaiset hoidot taas eivät ole minun juttuni, joten en osaa arvioida.
    Paitsi ”käsihoito 20 €” kauneushoitolan ikkunassa saa aina hymyilemään vinosti.

   • pikkulaku sanoo:

    On naisillakin ’runsasta ja laajaa’ karvoitusta huomattavasti kasvoja herkemmällä alueella, joista poistetaan ’levitä ja repäise’ -metodilla. Etu haittoihin nähden on se, että se tarvitsee kestää vain n. neljän viikon välein eikä joka toinen päivä.

   • Minkälainen maailma mahtaisi olla jos naisillakin olisi oma [url=https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Don_Johnson]Don Johnson[/url]?

    Aina kun me miehet (joille Don Johnson on muutakin kuin ”big band”) pohdimme naamakarvoituksen poistoa, me ajattelemme Don Johnsonia.

    Ajoiko Don Johnson naamansa joka aamu? Ei. Sen sijaan Don Johnson ajoi ferraria, asui veneessä ja piti lemmikkinä sitä ainoaa eläintä jonka karvoitus on pienin ongelmistasi, eli alligaattoria.
    Jos Don Johnson ei apuharventanut räkäjarrujaan, ja sai tuon kaiken, miksi meidän pitäisi?

    Joten aina kun näette jonkun kävelevän useamman päivän pistävä partapuska (olen löytänyt kutsumukseni partakarvoituksen synonyymien keksijänä) naamallaan, hänen ajatuksensa menevät suunnilleen näin: ”Don Johnson. Doooooon Jooooohnson. DonJohnsonDonJohnsonDonJohnson. Don. Johnson. Don Don Don Don Johnson Johnson Johnson Johnson.”

 3. ill. sanoo:

  juu mahaa pitää olla…

  yks kaveri piti mua vähäjärkisenä kun kutsuin yhtä sen kaveria (joka on laihtunutkin aika paljon kevään aikana ja josta tämä mun kaveri ei ajattele kovin hyvää, pitää vähän liian epäsosiaalisena tjtn) aika vetovoimaiseksi tyypiksi.. no, mä tykkään siitä vaan jostain syystä. 🙂 se on mukava ja sillä on akvaario. se toinen jonka kanssa hengataan joskus pelkää naisia. viimeks kun istuin sen vieressä, siis näiden kahden poikamiehen keskellä, se alkoi ajan kanssa vetäytyä sohvanreunaa kohti aika paljonkin. no enivei tämä vetovoimainen tyyppi on mahakas, parrakas (pitkä parta), käytti uskomattoman rikkinäistä paitaa uutenavuotena ja jonka kylppäri näyttää kuin… parempi olla sanomatta. no vanhahan sen kämppä jo onkin. poikamies, kuten sanottua.

  kumma, ennen kyllä tykkäsin vaan laihoista… o-O ehkä se on sitten kumminkin enemmän se persoonallisuus mikä kolahtaa..

  • Ihmettelin kerran naispuolisen ystäväni läsnäollessa tv:ssä (jossain britti-tosi-tv-sarjassa) olleesta lähemmäs kaksimetrisestä ja jossain määrin ylipainoisesta miehestä, jolla kuitenkin oli normipainoinen ja nätti vaimoke.
   Kaverini sanoi että tuollainen miestyyppi on turvallinen ja tottahan se on; vaikka kyseessä oli ylipainoinen tyyppi, jokainen tällä puolen taistelulajien mustaa vyötä tuskin olisi tuolle karhulle pärjännyt.

   Itse pidän edelleen laihoista ihmisistä, mutta se johtuu siitä että tykkään kuntoilla ja lenkkiellä ja oletan samaa kumppaniltani. Tarkennan nyt heti että en pidä langanlaihoista tapauksista; sillä että kuntoilet itsesi timmiksi tai että nautit päivän aikana vain omenan ja kuumaa sitruunateetä laihduttaaksesi on huima ero.
   Lisäksi persoonallisuudella on merkitystä eli en ole koskaan ymmärtänyt missikisoja ja nykyään melkein joka toinen viikko tulevia Victoria’s secret-näytöksiä.

   Eli olen pinnallinen, mutta en niin pinnallinen kuin voisin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: