Käteni osoittamassa suunnassa on hanki. Ja sitten mummot liikkuu liikkuu! 00117

Kuka haluaa olla mukana valitsemassa mitä tekstiä käytetään pohjana treffi-ilmoitukselle? Kuka haluaa? Kuka haluaa? Kuka haluaa? Niin, sinä haluat, siiiiiinä haluat, siiiiiiinä haluaaaaaat.

a) Synnyin alastomana, puolustuskyvyttömänä ja nälkäisenä.

Sen jälkeen tapahtui kaikkea kivaa, esim. en ole enää niin nälkäinen. Opin pitämään mm. lukemisesta, leipomisesta sekä elokuvien ja tv:n katselusta. Minut laitettiin pitämään kuntoilusta, koska lääkärin mukaan se on ainoa tapa miten saan selkärankani ylös vuoteesta kirkumatta kuin pikkutyttö, huutaen vain pääni sisällä eksistentiaalista kaipuutani aamukahvia kohtaan.

Kyllä, tykkään myös pitkien lauseiden muodostamista.

Mutta jossain hauskuus loppuu ja sitten kaipaa uusia virikkeitä. Joten….haluaisitko lähteä kahville?

b) Tykkään: lukemisesta (hauskinta mitä voi tehdä yksin sekä vaatteet päällä että alasti), tv:n ja elokuvien katselusta (aivan kuin lukemista, mutta vain helpompaa), leipomisesta (yhdistää käsityöt, kemian, fysiikan sekä asioiden rikkomisen luvan kanssa) sekä kuntoilusta (adrenaliini-porttiteoria on totta: sitä aloittaa venyttelyllä ja lopulta lenkkeilee hikinauha kosteana).

En tykkää: nykyisestä olotilastani jossa en voi harrastaa edellämainittuja asioita kenenkään kanssa.

Mitä sinä tykkäät?

c) XX-vuotias, kainuulainen tekijän armosta, turkulainen olosuhteiden pakosta. Elää nörtti-elämää paitsi että ei ymmärrä Wowia tai nettipokeria, joten kaikki haitat mutta ei yhtään etuja. Vaikka ulkonäkö onkin rekisteröity tappavan aseen kantamiseksi julkisella paikalla (kts. kuvat ohessa), kompensaatioksi tuli kyky nauraa sillee(kin).

Piittaamatta eläinsuojelijoiden huolesta miten käy oravien jotka eivät ehdi tantereen tömistessä tarrata kuuseen kiinni, käy lenkkeilemässä ja harrastaa muutenkin liikuntaa. Reiluna kaverina antaa kuitenkin oravienkin hengähtää, ja harrastaa lukemista, leipomista sekä bloggaa.

Ai mistäkö tällaisen löytää? Ai niin: kirjoitti itsestään kolmannessa persoonassa, joten löysit jo hänet.

Ja jos ei näistä yksikään kelpaa, otan vastaan vinkkejä mitä lisää kannattaa mainita. Paitsi sen että tapan jättiläisiä rahasta. Aihe, joka jostain syystä aiheuttaa aina epämukavan tunnelman kahvikutsuilla.

Mainokset

12 Responses to Käteni osoittamassa suunnassa on hanki. Ja sitten mummot liikkuu liikkuu! 00117

 1. Tiina sanoo:

  Itsehän vastaisin noista tuohon c-vaihtoehtoon. Paitsi että en tykkää, kun lauseesta jätetään subjekti pois (”kirjoitti itsestään”, ai kuka?), joten saattaisin olla vastaamatta ihan tuon takia. ;D
  A taas tuntuu yrittävän vähän liikaa ja b liian vähän.

  • Sen jälkeen kun tekstini on tullut kaikkien nähtäville, kielioppi saapuu yleensä paikalle alastomana, spray-maaliin töhrittynä ja käsiraudoilla kielipoliisiin kytkettynä ja huutaa ”wassaaaaaaaaap!!!!111!!!??”

 2. Zepa sanoo:

  Mä vastaisin mihin tahansa noista, jos olisin kohderyhmää! Jokainen niistä osoittaa että et oo mölö.

  • Henk. koht. en vaan jaksa ”hei, etsin lenkkiseuraa pururadalle tai juttukaveria kahvipöytääni. Olen melko raitis, poltan kohtuudella ja hyvännäköiseksikin ovat haukkuneet”-ilmoituksia.

   Ensinnäkin minä luen tuon ”mielikuvitukseton. Epätoivoinen. En halua kuolla yksin. Voi laupias taivas, kuinka minä en halua kuolla yksin! Antakaa edes armosta!”.
   Toisekseen toimiakseen tämä vaatii sen että olet ihan uskomattoman hyvännäköinen. Siis kuten ukkini, joka oli niin hyvännäköinen, että edes tansseissa usein heitetty ”rumat, älkää vaivautuko” ei estänyt naisia parveilemasta hänen ympärillään.

 3. Josefiina sanoo:

  Myös minä kannatan c:tä, eivätkä b tai a:kaan huonoja ole (siinä tuli siis järjestyskin).

  • A ja B olivatkin enemmän tuollaisia naurattamiseen tarkoitettuja heittoja.

   C oli kovan vääntämisen takana, koska se edes jossakin määrin muistutti kypsän, aikuisen ihmisen vakavissaan luomaa kirjoitusta, jossa kuitenkin oli häivähdys huumoria. Mun aivoja särki ainaki tunnin se jäkeen.

 4. mea sanoo:

  C, ehdottomasti vastaisin.

  • Ja tämä melko lailla sinetöi asian. C:llä mennään tai siis ehkä vielä hiukan kilioppikorauksia ja pari lisälausetta.

   Kiitos arvoisalle raadille avusta. Harkitsen nimiänne esikoislapselleni.

 5. ill. sanoo:

  ^^ juu c on paras.. öh.. olisin kyllä kiinnostunut.. ^^ siis jos tuollainen sattuis kohdalle. tykkään myös pelata ”mistä sarjakuvasta?” -peliä sellaisten kanssa jotka on lukeneet samoja sarjiksia. ehkä tätä pitäs käyttää omassa ilmotuksessa porkkanana. viivit ja wagnerit älkää vaivautuko.

  pelistä esimerkki:
  mistä sarjakuvasta: ”mennään Hilkan baariin kaljalle, mutta ei sitten nautita siitä”?
  (tarkkaa kirjotusasua en nyt jaksa nousta tarkistamaan mut tuntija sen kyllä tostakin hoksaa)

  • C-kohta on tällä hetkellä sellaisen henkilön tuunattavana, jonka nimi taipuu kaikkein lähimmäksi ihmiskielellä englanninkielen termiä she-who-rocks-the-body-that-rocks-the-party.
   Sitä saa kopioida ja muokata omaan käyttöön ihan miten jokainen haluaa. Muistakaa sitten kertoa miten kävi 😉

   Äh, olen aina niin huono näissä (luen sarjakuvani yleensä englanniksi)…Fingerpori?

 6. ill. sanoo:

  liian uusi. Mämmilä: Naapurin neekeri. ^^

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: