Tony Montana is a go 00116

”In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.”

Tapaan tänään tiimin luottomiehen eli miehen, jonka pukinparran yksittäinen hius on kokenut enemmän kuin vähäisemmän miehen kaikki vartalon karvat.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tänään syntyy treffi-ilmoitus jolla alkaa tuon saaliista vaarallisimman, ihmisen, metsästys.

Vielä toivottavampaa olisi että ei koettaisi toistoa viime kerran harha-askelista metsästyspolulla.

Viattomien suojelemiseksi jotkin yksityiskohdat on muutettu, mutta tiivistettynä ei kannata kirjoittaa ilmoitusta nousuhumalassa. Tällöin nousee alitajunnan liskonaivoista esille ajatuksia jotka normaalisti kavahtaisivat järjenvaloa, kuten: ”hei hei hei, laitetaan siihen ”seksuaalisuus”-kohtaan että sä kelpuutat kans biseksuaalit! Eihän sitä tiedä vaikka sä pääsisit pa… (äänenlähde kaatuu armollisesti pöydän alle)…kimppaki…lisää juotavaa!”

Jälleen kerran se mikä kuulostaa iltayhdeltätoista hyvältä, ei kuulosta yhtä erinomaiselta aamuyhdeltätoista.

Varsinkaan kun profiiliasi on t-i-u-h-a-a-n käynyt katsomassa useita vantaalaisia (paikkakunta muutettu)  keskimääräistä suomalaisten kuolinikää normaalia lähempänä olevia herrasmiehiä.

Joiden olisi pitänyt pysyä kaapissa kunnes joku olisi kertonut heille moniin kysymyksiin vastaavasta ihmelaitteesta jota kutsutaan peiliksi, ja sen hyvästä ystävästä nimeltä kampa.

Jotta tunnelma ei jäisi lopussa surulliseksi,  sen kunniaksi että hänen korkeutensa Monacon ruhtinas Albert II:n häät jonkun maalaisnaisen kanssa vietetään huomenna, Stephanie Von Monaco ja Irresistible:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: