Väliaikatietoja tiimin toimista 00115

Juhannus meni maatessa pihanurmikolla vatsalla, vetskari kiinni, ihan vaan että ei päädyttäisi hukkumistilastoihin.

Tiimi ei ole vielä ihan valmis, sillä yksi jäsen on tällä hetkellä kommunististen maiden kiertueellaan. Mutta luotan siihen että hänkin pääsee mukaan pian, sillä viimeisimmässä kryptatussa viestissään hän lupasi tuoda jotain pientä palatessaan, kuten Liechtensteinin tai Sveitsin.

Eilen kuitenkin tapahtui jonkinlaista edistystä, kun keskustelin suunnitelmasta kahden tiimijäsenen kanssa.

Toinen oli mies joka on geneettisesti muokattu erittämään ihohuokosistaan Russell Crowen mukaan nimettyjä feromoneja, noita lemmen metrijärjestelmän yksiköitä, jotka saavat naiset haluamaan häntä sitä enemmän mitä vähemmän hän yrittää.

Mukana oli myös nainen. Lisäinformaation kertominen johtaisi sellaiseen lukijaryntäykseen tänne, että serverit eivät kestäisi sellaista rasitusta. Joten blogisuojelun nimissä ei enempää.

Mielenkiintoisen keskustelun yhteydessä nousi esille yksi merkittävä teema, jota ehkä olin alitajuisesti vältellyt: ikä.

Deittikumppanin alaikärajan laskemiseen on (kiitos salaisen apinaryhmän joka mm. yrittää kirjoittaa Shakespearea uudestaan örähdyksille ja rintarummutuksille)  kaava eli oma ikä/2 + 7.

Mutta mikä on yläikäraja?

Tai paremminkin ”minkä iän laitan deitti-ilmoitukseen yläikärajaksi etten vaikuta itseään pettävältä namusedältä, joka tähtää aivan liian korkealle ottaen huomioon lähtöpisteet, mutta en myöskään päädy geriatrikon omaishoitajaksi?”

Oma ikä/2 -7 + oma ikä?

Mainokset

9 Responses to Väliaikatietoja tiimin toimista 00115

 1. Tiina sanoo:

  Hetkinen. Siis voiko hukkua, jos avaa nurmikolla vetoketjun?

  • Tiina sanoo:

   Kuulostaisi muuten aika villiltä deittailla 23-vuotiasta jannua, jos tuon laskukaavan mukaan mennään. Vaikka ne 23-vuotiaathan on niitä kuumimpia. Grau…

   • Eiväthän noin nuoret tiedä vielä mitään elämästä ja rakkaudesta. Paitsi mitä ovat oppineet netistä lataamistaan elokuvista, joilla asetetaan aivan vääränlaisia ennakko-odotuksia mies- ja naiskuvia kehittyvien yksilöiden mieleen.
    Ja niissä on vielä niin surkea valaistus.

  • Tiina sanoo:

   Niin että älä noista yläikärajoista jännitä. Anna puumille mahdollisuus!

   (Sori kun en osaa muodostaa yhtä yhtenäistä kommenttia).

   • Kun tämä ikä tuli nyt puheeksi, niin teinejä en deittaa mm. edellämainitsemastani syystä + synnyin puoliksi kuoliaaksiväsyneenä, en minä jaksa bilettää kukonlauluun (ei sillä että teinitkään minua haluaisivat deitata, minähän voisin olla heidän isoisänsä. Siis iän perusteella. Mikä on oikeasti niin surullista niin monella eri tasolla kuin miltä se kuulostaakin).

    Puumille taas taidan myöskin olla jo pikkaisen liian vanha, he kai yleensä kun iskevät silmänsä parikymppisiin.
    Mitä tapahtuikaan suunnitelmalleni alkaa deittailemaan kuumia keski-ikäisiä naisia, jotka olivat eronneet miehestään, ja nyt rasvaimun & aerobicin avulla saattaneet itsensä piukkaan kuntoon ja halusivat vain nuorta lihaa?

    Ongelmallista kun liha vanhenee mutta mieli pysyy edelleen katuojassa.

  • Ei voi, minkä takia oleskelin nurmikolla.
   Opin sain Jaakko Tepolta: ”K: Teetkö juhannustaikoja? V: Juhannuksena myö nukutaan mahallaan kotinurmikolla, jotta ei hukuta. Ei jouvuta tilastoihin.”

 2. ill. sanoo:

  22,5 vuotiasta en kyl deittailisi. näin viime yönä unta että jouduin jonkun senikäisen kontrollifriikin haaviin jonkin puolihuolimattomasti vedetyn deitin jälkeen. en meinannu päästä siitä millään eroon. x( melkein piti väkivaltaa käyttää ennen kuin onnistuin pakenemaan märkään lumiseen metsään. :/

  • 22,5-vuotiaat pojat ovat…miten tämän sanoisi kivasti, perustuen omiin kokemuksiin tuolta ajalta…kuin mikropizza.
   Menevät jos on ihan pakko sopivalla määrällä virvokkeita sellaisenaan, mutta ovat parhaimpia jos ne jättää kypsymään joksikin aikaa ja palaa sitten asiaan.

   En siis yhtään ihmettele tuollaista unta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: