Mutta ensin tarvitaan tiimi 00114

Treffeilyyn voi ryhtyä kahdella eri tapaa: normaalisti ja minun tyylilläni.

Normaali tyyli koostuu aikajanasta: poika laittaa ilmoituksen nettiin – poika ottaa yhteyttä tyttöön – poika tapaa tytön.

Toistetaan kunnes jäljellä ovat serkut tai löytyi joku joka ei naura ääneen seinänkokoiselle ”Buffy vampyyrintappaja”-julisteelle.

Tuo toimi yksinkertaisimpina aikoina. Ikävä kyllä nuo ajat, jolloin vanhempani joutuivat päättämään kasvattavatko minut ihmislapsena vai luovuttavatko takaisin susille, ovat menneet.

Kuten jokainen asioista edes joskus korvaansa viidakkorumpua vasten painanut tietää, jahti on nykyään tärkeämpi kuin saalis.

Siksi olen keräämässä tiimiä.

Olen jo lähettänyt eräille tiimin tärkeimmistä henkilöistä postia.

Ensinnäkin on mies: hän oli pelimies ennen kuin ensimmäinen ns. pelimies tuli esille Dressmanin sovituskopista kirjakustannussopimuksen kanssa.

Hän oli rakkauden ninja joka metsästi majavia varjoissa, siinä missä me muut vasta opettelimme avaamaan sillipurkkia keskipäivällä.

Hän tietää kaikki pythagoraan iskulauseet jotka päättyvät ihmiskolmion pinta-alan jakamiseen.

Sitten on nainen: hän on ratsastanut nimettömällä hevosella Gobin erämaassa ennen kuin se oli muotia ja puhunut elävien kuolleiden kanssa vastaanottajan laskuun.

Tärkeintä kuitenkin on että hänellä on sitä, joten hän ei tarvitse sitä enää, koska jos sitä tarvitsee, silloin sitä ei ole, jolloin sitä on saatava, koska sitä todella tarvitsee lisää, mutta jos sinulla ei ole sitä jo aluksi, sitä ei saa, mikä merkitsee että sinulla ei todellakaan ole ideaa mistä sitä sai alunperinkään, eikö vaan? Mutta ennen kaikkea jos sinulla ei sitä koskaan ollutkaan, ihmiset tuntuvat tietävän sen, mutta onneksi hänellä sitä on vaikka muille jakaa.

Jos tällä tiimillä, salaisella kädenpuristuksella sekä tekoparrallani ei saa aikaiseksi tuloksia, en tiedä miten muutkaan voisivat onnistua.

Mainokset

4 Responses to Mutta ensin tarvitaan tiimi 00114

 1. Tiina sanoo:

  En nyt halua kääntää mitään veistä haavassa, mutta eikös normaali tapa olisi se, että poika/tyttö tapaa tytön/pojan jossain ihan livenä ja sitten vaan pyytää treffeille… 😉 Ai niin, nyt puhutaan nörteistä! (Nimim. Itsekin sellainen).
  Mutta jään kiinnostuksella seuraamaan tätä prosessiasi. Toivottavasti käy flaksi!

  • Ehkä joissain 80-lukulaisissa elokuvissa, 90-lukulaisissa parinvaihtobileissä ja 2000-lukulaisissa sinkkuilloissa lähikuppilassani, mutta muutoin ei.
   Minun tavallani määräänpää ei ole tärkein, vaan matkakuvaus sinne.

   Tsemppiä myös omiin saalistuksiisi!

 2. Zepa sanoo:

  Tarvii varmaan oikein istua, sillä tästä saattaa tulla pitkä seuranta kun yrittää ottaa selville, MITÄ sä siellä varsinaisesti puuhaat…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: