Viikon googlenpalvelus 00109

Käymme läpi tällä kertaa seuraavat hakusanat:

café bonjour hämeenkatu turku

Suosittelen edelleen. Rehellisyyden nimissä jos haluatte mullenytkahvihetitänneNYT-palvelua, muutaman kymmenen metrin on K-extra jossa on kahviautomaatti.

Sen sijaan jos haluatte lämminhenkistä, aitoa palvelua ja seurata miten nupullaan oleva kahvilakukkanen alkaa saavuttaa täyttä potentiaaliaan…tervetuloa Cafè Bonjouriin.

Koulutytön puku

En voi olla miettimättä millainen yhteiskuntajärjestelmä meillä olisikaan, jos käytössä olisivat koulupuvut. Ainakin netinkäyttö olisi huomattavasti vilkkaampaa.

Ilmanviilennys

Star Wars-sääennusteen mukaan ainakin Turku/Tatooine all night long-ilmanala jatkuu edelleen.

Tehkää niin kuin minä eli nauttikaa mahdollisimman paljon kivennäisvesiä ja jättäkää kaikki ikkunat auki työpäivän ajaksi. Hätätapauksessa laittakaa t-paitanne & pikkuhousunne pakastimeen yön ylitse.

Piiskaa

– Piiskaa, pyysi masokisti-googlettaja.

– En, vastasi sadisti-bloggaaja.

Hupi juttu

Tajusin eilen että minähän voisin olla maailman suurin rakastaja. Pelimiehen käsikirjan mukaan naiset saa hämmentymään lähettämällä ristiriitaisia signaaleja.

Eli sanomalla jotain todella hämmentävää, loukkavaa tai muuten vain rytmin rikkovaa.

Minä loistan siinä. Aiemmin kuvittelin että ainoa yhdistävä tekijä aivojeni ja loppukehon välillä oli aivosilta, sillä niin usein ne kirjoittivat shekin joka loppukehon oli häpeillen lunastettava.

Eli esimerkiksi kesken normaalin keskustelun ulostullut ”hei muuten, olet tainnut leikata tukkasi? Huomasin tuon koska äitini on parturi-kampaaja” ei ollutkaan maailman typerin sanoista tehty ajatus-itsemurhapommi, vaan virkkeistä koostuva kuuman rakkauden lemmenlääke.

Lisäksi osaan itkeä komennosta, mikä myös auttaa (ja nyt tarkkana, sillä miehen  on luvallista itkeä vain kolmen asian sattuessa: äidin hautajaisissa, Rautajätti-elokuvan loppua katsellessa tai naisen edessä mikäli tarkoitus on tehdä vaikutus henkisesti kypsänä ja syvällisesti asiat kokevana yksilönä).

Miksi tämä on hupaisaa? Tuli vain mieleen että mitä jos olen tuhlannut kaikki nämä manaten ajatuksenkulkuani, kun aivot ovatkin yrittäneet auttaa minua.

Pakko nauraa tai muuten alan itkeä…koska niin henkisesti kypsä, syvällisesti asiat kokeva yksilö olen.

Mainokset

8 Responses to Viikon googlenpalvelus 00109

 1. Polgara sanoo:

  ”No, kylläpä hiuksesi näyttävät hyvältä tänään” *halipus*…
  ”Prle, minä pesin ne jo toisen kerran tässä kuussa” *lyö lujaa*

 2. Kaisa sanoo:

  Aivot ovat iloinen asia. Jotenkin on pakko antaa tunnustusta ihmiselle, joka kirjoittaa sujuvasti aivosillasta. siis niinku.. gotta love.

 3. Polga sanoo:

  Onko tuosa kirotusvihreä vai eikökä? 😀

  • ”Käpyrauhanen eli käpylisäke (lat. glandula pinealis, corpus pineale, epiphysis cerebri) on väliaivojen yläosassa, kolmannen aivokammion takaseinämässä sijaitseva pieni, noin 0,1-0,2 g painava rauhanen, joka erittää vereen muun muassa melatoniinia, joka puolestaan toimii ruumiin ’sisäisenä kellona’ määrittäen vuorokausirytmin. ”
   Lähde:[a href=https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/K%C3%A4pyrauhanen]Wikipedia[/url]

   Siis ihan niin kuin et olisi tiennyt.

 4. ill. sanoo:

  käpy… hmm..

  toi star wars weather ei edelleenkään toimi syistä joita en ymmärrä, mutta lähdeteksti auttaa onneksi kaikkiin vaivoihin. en kyllä jaksanut kaikkea kattoa, ts. luin vain kuvaukset, mut palaan asiaan myöh.

  ilmeisesti mies saa myös itkeä jos kuuluu Peugeotin talliin, autosta hajoo 3 moottoria yhden kisan aikana, ja Audi voittaa Le Mansin.

  • Nyssöt keski-eurooppalaiset itkevät autorikkoa.
   Pohjoisen miehet itkevät vain jos moottori hajoaa syliin ja polttaa kepeksiä. Fyysinen tuska on myös hyväksytty syy…siis kunhan kukaan ei näe itse aktia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: