Suuttuminen johtaa ärsyyntymiseen ja ärsyyntyminen johtaa perjantaidilemmaan 00107

Kyllä nyt ärsyttää.

Yleisesti minua ärsyttää monikin asia, kuten yhteiskunnassa tapahtuva valon varjon alle väistyminen. Mutta nyt on kesä, joten pidetään juomat ja aiheet kevyinä.

Ensimmäisenä suututtaa kun Helsingin Sanomat teki ison sivun jutun Turkulaisista kahviloista ja luumumunkeista (en minäkään tiedä, älkää kysykö), eikä maininnut mm. lempikahvilaani Cafè Bonjouria (muuttamassa nimensä Cafè Boulaksi piakkoin), vaan isojen ketjujen merkkikahviloita (vaikka toki arvostan niitäkin, ja kaipaavathan nekin ilmaista mainosta, niin olisin silti halunnut nähdä pikkuyrittäjiä nostettavan esille, aivan kuin Kahvila Sävy, josta oli hesarissa pitkin vuotta useampikin juttu) jotka kaikki olivat keskustassa (okei, lopetan sulkujen käytön tähän).

Joten: Cafè Bonjour / Cafè Boula, Hämeentie 1, Turku.

Hyvää palvelua, alati paraneva valikoima, auki ma-pe 9-17, lauantaisin 10-15 ja sunnuntaisin 12-16. Voinko pyytää elämältä enempää kuin sunnuntaisin auki olevan kahvilan? Näillä näkymin, ennen seuraavaa lottoarvontaa…en.

Toisekseen…tai lukekaa suoraan Ihan kiva elämä-blogin ”pienyrittäjä kiittää”-kirjoitus.

Omaltakin osalta tahdon kiittää sarjakuvakaupan osakkaana Itellaa siitä, että hintojen noston lopputuloksena ihmiset alkavat todennäköisesti tilata kasvavissa määrin Jerseyn saarten verovapaus-paratiisista.

Ja vaikka eivät alkaisi, meidän kulumme kasvavat -> tulot laskevat -> St. Tropezin viikonloppuloma vapaavalintaisen Playboy-lehden keskiaukeamalla esiintyneen henkilön kanssa kaupan osingoilla ei mahdollisesti toteudu ja kaikki lukijani tietävät miten tarvitsen sitä!

Viimeiseksi en edes yritä jäsennellä ärtymistäni, vaan…SENKIN HALPIS-TIRAMISUA JA KERTAKÄYTTÖSHAMPPANJALASEISTA PSEUDO-VIINIÄ JUOVAT BÄTTRE IDIOOTIT!1!1

JOS PUISTOSSA ON ROSKAKORI JOKAISELLE VIIDELLE NELIÖMETRILLE, NIIN SE EI TARKOITA ETTÄ ROSKAT JÄTETÄÄN SIIHEN ROSKAKORIN ALLE!11!

TEIDÄN HIPIÄNNE EI KÄRSI VAIKKA LAITATTE NE PUSSIT PUOLITÄYTEEN ROSKAKORIIN!!11

Nyt olen niin vihainen että että että että…Midnight oil: Beds are burning

Mainokset

4 Responses to Suuttuminen johtaa ärsyyntymiseen ja ärsyyntyminen johtaa perjantaidilemmaan 00107

 1. Polga sanoo:

  Emmä mittä Bonsuurii tiärä, mutt Askani o ollu Turus maailma sivutte! Ja aikanas Valion baarit, ainaski Femma ja Kasi – jos joku viäl muistais.

  • En valita kahviloiden lukumäärää, vaan sitä että miksi aina nostetaan isot, jo muutenkin esillä olevat ja markkinointiin kykenevät kahvilat esille?

   Enkä usko että noissa mainituissa paikoissakaan omistaja kylpee joka aamu kolikkosuihkussa, kuivaa itsensä riihikuivalla käteisellä, kurlaa pikkukolikoilla kurkun selkeäksi asiakkaita varten ja sitten käyskentelee rahapuu-puutarhassaan ennen töihin lähtöä.

   Kaipaisin vain välillä pienten puolella olemista.

 2. ill. sanoo:

  vitutus johtaa pelkoon, joka johtaa vitutukseen, joka johtaa pelon pahenemiseen, joka johtaa vitutuksen pahenemiseen, joka johtaa pelon laajenemiseen koskemaan kaikkia elämän osa-alueita, joka johtaa… otetaan kulaus kuivaa omenasiideriä. ja aletaan painottaa sana ”persut” ”pers-ut”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: