It-tuen ohjelmavirtakaavio 00106

Maailmassa, jossa explisiittinen allow on voimakkaampi kuin implisiittinen deny, vain yksi asia voi tehdä siitä vielä täydellisemmän: It-tuen ikioma ohjelmavirtaus.

Ohjelmistossa löytyy jokaiselle kaikkea sekä kaikille jotain:

Uskontoa It-manaajan muodossa

[näyte]Pääsemme näkemään ennennäkemättömän korkealla resoluutiolla kuinka it-tuki kutsutaan koneen luokse; koneen joka on viruksen riivaama.

It-tuki suihkuttaa ensin rituaalisesti pölyä näppäimistöltä ja alkaa salaperäisten riittien koodaamisen samalla luetellen it-sukupolvelta toiselle siirtyneitä maagisia voimanoja: ”…s**tanan rakkine, anna nyt se p**keleen polku sinne v***n hakemistoon, ju*****ta…eikö se ***** haittaohjelma ala jo ******* lähteä…”[/näyte]

Urheilua urheiluruudun kautta

[näyte] Kuule tuoreimmat urheilulupaukset: ”Kyllä mä sitte huomenna alan sen valmistautumisen siihen puolimaratoniin ensi vuonna. Ihan varmasti. Mutta nyt mun täytyy ensin grindata tää yks juttu…mutta huomenna siis ihan sikasatavarmasti. Paitsi jos sataa tai aurinko paistaa silmiin.”

Koemme jännittäviä onnistumisen hetkiä urheilijoiden kanssa: ”Ohhoh, huhhuh, harvemmin on pitäny noin paljon kontata pöydän alla kun äsken. Mut nyt sitte onki viritetty rj45 telkkuun ja bd:hen ja laitettu PlasmaEPG digiboksiin ja huh huh, tulipas hiki puhuessa…kyllä nyt on kevytkokis ansaittu!” [/näyte]

Jännitystä CSI-IT-sarjan parissa

[näyte] Tervetuloa seuraamaan korkeajännitteistä sekä tasavirtaista sarjaa, jossa joukko virtuaali-katujen kasvatteja ratkoo ongelmia joita muut eivät tule edes ajatelleeksi.

Voiko G6-serverillä käyttää muita kuin Xeon 5600-sarjan prosessoreita ilman että oletus-muistimäärää voidaan lisätä yli 1333MHz:n?

Mitä jos viisimetristä NEMA 5-15P to C13 virtajohtoa (227099-001) joka sallii yhteyden 110V US-virtapistokkeisiin ei olekaan?

Onko kakku valetta?

Seuraa heidän taisteluaan aikaa vastaan, sillä pomo voi tulla milloin vain käskemään heidän keskittyä oikeisiin töihin tai vielä pahempaa, käskee lukemaan käyttöoppaasta! [/näyte]

It-porukan oma keskusteluohjelma Dr. Mario

[näyte] Dr. Marion chatti-show’ssa kaikki palaset kolahtavat paikoilleen. Tule keskustelukanavalle lukemaan topiceista kuten ”äit—eikun tyttöystäväni löysi internetin selailuhistoriani. Mitä teen?”, ”jos puun kaatumisesta kertoo facebookin päivityksissä, saako siitä puhua IRL?” ja ”jos kone hurisee, onko se normaalia?”.

Tai kuten Dr. Mario sanoo koko ajan, lakkaamatta: ”It’s-a me, Mario” [/näyte]

Vain täällä ja yksinoikeudella: Mythinmurtajat

[näyte]Seuraa olkapään takaa yhdellä kameralla kuvattua sarjaa jossa kaksi bioniikan ja kognitiivisen informaatio-teknologian tohtoria yrittävät pelata kaikki kolme Myth-peliä läpi.

Voiko pelin laittaa pauselle vessataukojen ajaksi? Onnistuuko pizzan syönti yhdellä kädellä ja hahmon liikuttelu toisella? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa jo viidennelle tuotantokaudelle edennyt sarja. [/näyte]

It-tuki-piilokamera

[näyte] Tämä ohjelma ei tarvitse enempää ylistyssanoja kuin on tarpeen. Tule mukaamme kun kaappaamme tietokoneen sisäisen kameran ja katselemme asiakkaita suorittamassa perusasioita joita viisi-vuotiaskin hallitsee, mutta ei ole kuitenkaan tekemässä lapsityövoima-säädösten vuoksi.

Hämmästele hikipisaroiden virtaa kun he etsivät näppäimistöltä ”ihan mitä vaan nappia”-nappia!

Katsele kuinka he pohtivat onko kyseessä pöytäkone jos kannettava tietokone on nostettu työpöydälle!

Ihmettele kun he vastaavat kysymykseen ”mikä on ongelmana?” kertomalla koko elämäntarinansa! [/näyte]

Mitä vielä odotat, wareta It-tuen ikioma ohjelmavirtaus lähimmästä Pirate Baystasi!

Mainokset

2 Responses to It-tuen ohjelmavirtakaavio 00106

 1. Polga sanoo:

  Kukahan ostaisi nuo mahtavat Tosi-TV -formaatit, muista rekisteröidä ne kuitenkin ensin nimiisi?!

  • Kunhan tässä vielä hetki odotellaan, niin eiköhän tarpeeksi epätoivoisia ottajia löydy.
   Sillä välin kehittelen uusi tosi-tv-formaatteja esim. ”kuumasta kahvista märkä t-paita”-kilpailu (kuka on niin miehekäs että pystyy nauttimaan sumppinsa sisäisesti JA ulkoisesti huutamatta?)

   Toinen on ”p/&¤kaa jota asiakkaat sanovat”-tosi-tv-komedia-sarja (esimerkiksi eilinen tapaus joka soitti viisi kertaa ja joka kerta sama valituksen aihe: ”ihan varmasti tästä postijärjestelmästä pystyy lähettämään postia eteenpäin koska minun kaveri tässä vieressä sanoo niin! Minä haluan puhua jonkun kanssa joka OIKEASTI tietää asioista!” tai tämänpäiväinen ”hei, mä olen täällä työharjoittelussa tän kuukauden ja mä haluaisin listan kaikista nettisivuista joihin pääsy on estetty yhtiön tietoturvapoliitikan kautta”.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: