Dilemman dilemmitta 00102

Miten mitataan ongelmaa?

Minulla on luettavaa ainakin pariksi seuraavaksi kuukaudeksi, tv-ohjelmia samoin ja katsastattomat dvd:t riittävät loppuelämäksi.

Tarkistin tilien saldon ja vaikka menoja onkin ollut (kts. äskeinen lause), niin minulla on varaa käydä lempikahvilassani (Cafè Bonjour, Turku) aamiaisella iltavuoroviikkoina.

Ainoa edes ongelmantapainen horisontissa on vanhempien huolestuminen siitä, että syön nykyisin salaattia töissä (kaenuussa salaatti on jotain millä houkutellaan lihakarjaa). Mutta kunhan taas tapan härän paljain käsin heidän edessään hekin rauhoittuvat.

Oikeastaan siis ihan mukava elämä välistä.

Mainokset

5 Responses to Dilemman dilemmitta 00102

 1. Polga sanoo:

  Turku on siis edelleen täynnä halpoja asuntoja *kiero wirn*, joten sulle on jäänyt rahan pahaa taskuun! Jaa muillekin – ai niin, mähän SAIN jo 😀

  Minulla on myös pinoittain lukemattomia lukemattomia kirjoja, 3 avaamatonta DVD-leffaa, 3 avaamatonta tyhjää DVD:tä sekä kaikki (!) laskut maksettuna. Ja minä saan aamiaista omassa keittiössä joka aamu, siihen on vielä toistaiseksi varaa. Samoin iltasalaattiin (faari sanos, ett Turus salatti o jänekse ruakka) Kunhan joku tulisi ja a) veisi kivut ja säryt tai b) toisi jotakin mukavaa höpöä avittavaa lääkitystä!

  • Waldorf sanoo:

   Toi on muuten tosi vakuuttava toi saranoiltaan pois oleva ovi. Ja samoin lattiapinta-alan määrä huoneessa, jossa on viisto katto. Tai se, että kesän korvilla käytetään talvista julkisivukuvaa. Mitä pienistä.

   • ”Remontoijan unelma” tai sitten samanlainen tapaus kuin lähisukulaisella: kämppä oli hirvittävintä 70/80-lukujen taitteen Kotitakka-designia, johon ihmisen luulisi enää törmäävän Lapin erämökeillä.
    Rouva omistaja oli kuitenkin uskomattoman ylpeä silmänsurusta ja suunnilleen 97% teki myyntipäätöksensä sen perusteella että lähisukulaiseni ”lupasi” että ”varmasti” mm. kissanpissan väriset ja koiranoksennuksen jämillä koristellun oloiset lautaseinät jätetään rauhaan.
    Remontti alkoi viikon päästä muutosta. Harvemmin olen niin innostuneena repinyt wannabe-homeseinää alas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: