Mies ja koulutytön asu 00100

Jälleen pieniä asioita hennolla otteella todellisuudesta.

– Otsikko on edelleen ykkäshakusana tähän blogiin. Kun siis tunnette olonne elämässänne epäonnistuneeksi, muistakaa tämä: ainakaan te ette ole tulleet googlen kautta viikon ajan joka päivä tarkistamaan JOSPA tänään oikeasti täältä löytyisi koulutytön asu.

Paitsi siis jos tulitte, jolloin onnittelut sinnikkyydestä ja vahvasta uskosta.

Mutta älköön sanottako että olisin täysin sydämetön:  BBC:n uutinen Etelä-Korean koulujen lyhenevistä hameenhelmoista.

– Ihmismieli on hassu. Tilasin sarjakuvia summalla N, ja vieläpä ilman postitusmaksuja.

Näkemässäni mainoksessa oli luvattu alennus, jonka sai antamalla koodin kassalla. Vaikka etsin kuumeisesti, en löytänyt kohtaa koodille. Ennen kuin huomasinkaan, olin jo ohittanut kassan antamatta koodia.

Jumal—- saata—– perke—- vit—- minultahan EI viedä useamman kymmenen sentin alennustani! Laitoin matkaan palautteen joka varmaan päätyi suoraan asiakaspalvelun ”why does he cry, precious?”-laatikkoon.

Minähän en suutu vaikka pikkulohkareilla nakeltaisiin, mutta jos sovitusta asiasta liuetaan…no me gusta cuando estoy enojado.

– Eilen opin mikä on elämäni turvasana, eli minkä kuullessani lopetan sen mitä teen sillä hetkellä ja otan etäisyyttä tilanteeseen: ”leikitään”.

Esimerkkilause missä termiä käytettiin: ”no niin ja nyt kun on kuunneltu puolitoista tuntia ilmiselvästikin yhtiön osakkeenomistajille suunnattua organisaatiokaavamuutoskehitysohjelma-jargonia, niin käydään nyt tauolla ja sitten leikitään!”

Uskon että vieläkin on ihmisiä jotka eivät tajunneet miten joku voi kadota niin nopeasti kun esille otetaan Pictionary.

Mainokset

10 Responses to Mies ja koulutytön asu 00100

 1. Polga sanoo:

  Alennuskoodit ovat itse SM:lta (Suurilta Muinaisilta). *kuukkeliin* Olen töpeksinyt niiden kanssa viimeksi jopa 10 (-> lue: kymmenen) monikansallisen edestä! Argh! Sain, kyllä minä sitten sain, alennuksella 😀

  Mitä ihmeen vikaa on Pictionaryssa? Minä tiedän paljon pahempaakin, esim. erään yrityksen itselleen juhlia varten hankkima Koti Åke Kara. Sen nähdessäni jopa meikäläinen poistuu ilmaisen alkoholin äärestä!

  • Itse asiassa minun ”itke mulle joki, emopoika”-viestini sai aikaiseksi sen että virmasta otettiin alta aikayksikön yhteyttä ja kerrottiin että anna tilausnumero niin saat alennuksen 🙂
   Sen sijaan eräs KOTIMAINEN virma, jolle lähetin lomakkeen kautta ”ruksi ruutuun” pyynnön ei ole vieläkään vastannut -.-

   Itse asiassa peli mitä olisimme alkaneet leikkiä ei ollut Pictionary. Se oli…ei, te ette ole valmiit kuulemaan siitä. Te viattomat, puhtaat…

 2. Josefiina sanoo:

  Entäs ne työpaikkojen virkistäytymispäivät… minut pantiin konttaamaan ”kilpi” selässä kilpaa toisten ”kilpikonnien” kanssa, ja vieläpä moitiskelttin siitä että selvästikään en kontannut tosissani ja siten laskin tiimini pistesaalista. ”Virkistäytyminen” oli pakollista, ei voinut karata kotiin.

  • Okei, näköjään jollakulla ON havaintoa siitä millaista peliä oli luvassa.

   Näen usein painajaista jossa herään jossain tuntemattomassa paikassa.
   Alan tutkiskella ympäristöä ja tajuan että olen kelomökillä keskellä Lappia. Enkä ole yksin, sillä muissa huoneissa nukkuu myös ihmisiä. Yhtäkkiä näen irvokkaan nuken joka polkee luokseni pikkupyörällä. Sitten se alkaa puhua: ”hei, termostaattori, haluan pelata leikkiä. Liian kauan olet väheksynyt yhtiön progressiivis-passiivis-aktiivis-asennetta pseudo-ongelmien ratkaisemiseen kompetenssipraktiikka-tasolla. Siksi olen tuonut sinut tänne virman yhteishengenkorotus-virkistäytymispäiville jänkhälle.
   Mikäli haluat tulla yhdeksi koheesiivista yhtiösynergiaa voit valita parisi ja osallistua yhdessä hupaisahkoihin ongelmaratkaisu-tehtäviin. Tai sitten voit pakata repun täyteen ruokaa ja koetella onneasi armotonta erämaata…HEI MINÄ EN LOPETTANUT VIELÄ!”

   Vaellettuani 200 kilometriä lähimmälle huoltamolle tajuan pelastuneeni. Mutta sitten kuulen että huoltamolta on kahvi loppunut ja uusi kahvipaketti tulee viikon päästä! O_O

   Mutta sitten heräänkin puhelinten pärinään työpaikallani ja tiedän että kaikki on hyvin 🙂

 3. Kaisa sanoo:

  Kuulema viimeisimmällä kerralla kun meidän työpaikan eräs osio vietiin virkistäytymään (silloin muinaisella 200-luvun alussa, kun entinen lama oli ohi ja uusi vasta tulossa) tilanne päättyi siihen että kaksi vietiin sairaalaan paikattavaksi tappelun jälkeen ja yksi esimies joutui raiskaussyyteen takia oikeuden eteen.

  Että on näistä virkistäytymispäivistä jotain hyötyäkin, vieläkin tästä puhutaan. Puhuminen työkaverille on aika hyvä.

 4. ill. sanoo:

  joo.. mää tulin tänne hakusanalla ”mies ja koulutytön asu”, ja mää oon ny kovasti pettyny kun toi linkkikin on ihan tylsä. siin on vaan yks kuva. olisit ees kertonnu jonku hauskan jutun. ;_;

  t: Rosario Vampire

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: