Perimmäisen perjantai-dilemman kimpussa 00097

Tahdon tunnustaa jotain teidän kaikkien 2-7 lukijan (riippuen mainitsenko sanan ”kindle”) edessä.

Minä olen pettänyt.

Yritin taistella tuntemuksiani vastaan, mutta tämä kuumuus ja ilmasto…se muuttaa vakaamielisimmänkin miehen.

Tein rikokseni heti töiden jälkeen, koska en vain yksinkertaisesti enää kestänyt tilaani.

Minut vastaanottanut madame oli hyvin kohtelias, kuten hänen ammatissaan olevan olettaakin.

Minua varten kutsuttiin ammattilainen, joka saattoi minut paikalleni.

Emme puhuneet tervehdyksen ja muutaman tarkentavan kysymyksen lisäksi. Meillä ei ollut tarvetta sanoille, tiesimme molemmat mitä olimme toisillemme.

Pidin hänen tyylistään jossa taito yhdistyi lennokkuuteen; yksikään liike ei ollut ylimääräistä, vaan kaikki kohdistui lopputuloksen aikaansaamiseen.

Hän kohteli minua kuin karvaista, kylmää lihakimpaletta. Rakastin jokaista hetkeä.

Kun kaikki oli ohi, hän kysyi ”laitetaanko vielä vähän muotoiluvaahtoa?”, johon saatoin vain vastata ”laitetaan vaan, kiitos”.

Voinko enää palata entiselle kampaaja-parturilleni nyt kun löysin uuden lähempää kotoani?

Mutta hitsi vieköön jos en ole nyt kaunis.

Mainokset

12 Responses to Perimmäisen perjantai-dilemman kimpussa 00097

 1. Zepa sanoo:

  Mä niin TUNNEN! Hyvä parturi/kampaaja on välttämättömyystarvike! Onnittelut!

  kindle
  tissit

  • Kiitos 🙂 Edellinen parturi-kampaaja ei ollut huono, päinvastoin, mutta…no hän tykkäsi jutella. Minä en ole tottunut juttelemaan.
   Mihin taas olen tottunut on tavallista joustavampana nurmipensaana kohdelluksi tulemiseen sekä alle tai tasan kolme sanaa sisältäviin lauseisiin jotka aikajärjestyksessään ovat ”nostatko päätä”, ”lasketko päätä” ja ”pidätkö päätä siinä”.

   Jos haluat auttaa Googlen kanssa, niin ilmeisesti jotain ”kaksi ihmistä kilioppi”-tyyppistä olisi haussa, ihan vaan vinkkinä 😉

   • Zepa sanoo:

    Se on vähän kuin kaksisuuntainen tie: ne tekee mitä niiden antaa tehdä, siis myös puhumisen suhteen. Jos lärppä on yhtään kartalla, kyllä se hiljenee kun sille vastaa vain ”nöö” ja ”joo” ja ”ei”. Tai pelkkä ”nöö” on nopein tie lopettaa turhat paminat.

   • Yhm. Sopiiko että palaan paremmalla aikaa kommentoimaan? Kiva moiiiiiiiii.

 2. Polga sanoo:

  Wau, miten upea kokemus? Oliko ensimmäinen / eka kerta? *kuukkeliin* Kaksi ihmistä karvaamolla? Karvat? Kilioppi? Kieli? Kielitellä, olla mielinkielin? Sikinsokin? Sokkeli? Kokkeli? Muna? Riittäisköhän tämä tällä kertaa?

  • Ensimmäinen kerta tässä paikassa, mutta ei jää viimeiseksi näillä näkymin.

   Kiitos muuten kaikille google-kampanjaan osallistuneille, en usko että tänne olisi tultu näin suurissa määrin vain sanataiteeni vuoksi.

   Siksipä: Kiira Korpi

 3. pikkulaku sanoo:

  Mä haluaisin purkaa tätä yhteiskuntamme kampaamo-parturi-kosmetologi-monogamisuutta. Epäilemättä ihmiskunnan nuorempina aikoina oli tärkeää sitoutua yhteen karvankerijään, vaikkapa uskonnolisen yhteishengen vuoksi tai tautien leviämisen välttämiseksi.

  Nykypäivänä kuitenkinon vanhanaikaista ajatella, että ajatteleva ja sivistynyt yksilö ottaisi vain yhden kampaajaparturin ja pysyttelisi hänessä loppuelämänsä1 Erityisesti nuorena kannattaa kokeilla, eihän alle kolmikymppinen vielä tiedä, mitä karvastolleen haluaa. Myöhemminkin voi tulla elämänmuutoksia, joiden takia kaipaa uutta tekijää rinnalleen.

  Itselläni on ollut monta hyvää, pitkäaikaista suhdetta kampaajiin ja kosmetologeihin, ja periaatteni onkin ollut että yhtä kerrallaan. Mutta jos minusta on tuntunut, ettei suhteemme anna minulle kaikkea tarvitsemaani, niin olen etsinyt uuden. Tässä maailmassa on turha jäädä kiinni huonoon suhteeseen. Lyhyitä, oikeastaan yhden kerran juttujakin on ollut.

  Juuri äskettäin olen palannut yhteen erään yhdenkerran kosmetologin kanssa. Olisin jo ekaa kertaa tavatessamme kaivannut uutta suhdetta, mutta silloiset elämäntilanteemme eivät sallineet sitä. Nyt hän olisi ollut jo vuoden tavoitettavissani, mutta typeryyttäni olen roikkunut edellisessä kosmetologissa, haluttomana lopettaa pitkää suhdettamme. Mutta kun pitkän yhdessäolon aikana toinen muuttuu merkittävästi, ja sitä huomaa, ettei enää arvosta toista niinkuin ennen…

  No, nyt alkaa mennä jo nenäliinamateriaaliksi tämä. Totean vaan, että näissä asioissa on syytä pitää pää kylmänä, sydän lämpimänä ja jalat kuivana!

  Ainiin, ja House/Wilson fanfic yaoi

  • Ehkä omat motiivini olla uskollinen yhdelle parturi-kampaajalle kerrallaan selittävät miksi niin monet muutkin ovat valinneet tämän tien.
   Ei, se ei johdu siitä miten hän nojaa rinnallaan olkapäätämme vastaan (mies tai nainen, eipä sillä oikeastaan väliä) vaan ennakoitavuudesta. Ei yllätyksiä mihinkään suuntaan asteikolla, ei tyylikokeiluja, ei…mitään.

   Vain se sama perus-tukka mihin olemme tottuneet. Siksi tahdon uskoa että nyt orastavassa nuppuvaiheessa oleva suhteeni nykyiseen parturi-kampaaja-palveluihin tuottajaan puhkeaa ennen nähtyyn kukkaloistoon.

   Koulutytön asu

  • Zepa sanoo:

   Hienoa anal yysiä.

  • pikkulaku sanoo:

   Hävettää typojen määrä. Miksen huomannut niitä oikolukiessani tekstiä ennen sen julkaisua?

   Carebears with strap-ons

   • Sama ongelma minullakin. Jostain syystä aina välillä luulen jo kirjoittaneeni jonkin sanan kommenteihin, mutta itse asiassa en olekaan. Syynä on yleensä se että luen blogit ennen aamukahvia.
    Opetus: Juo ja lue, älä juo tai lue.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: