Kesä lyhyt, aika pitkä silti 00096

Seuraavia asioita voi sattua vain kesällä:

1. Henkilöt joiden pää on suhteessa enemmän peitossa kuin loppukeho.

Ihmiskeho on kaunis ja hieno asia.

Siksi niiden pitäisi olla esillä photoshopattuina tarkemmin määrittelemättömillä internet-sivuilla. Niitä ei tulisi esitellä julkisella tiellä lippispäisinä, aurinkolasit silmillä ja korvakuulokkeet korvissa vastaanjuoksevina, ympärilleen hikeä levittävinä, brasialaisen rintakarva-ajelun läpikäyneinä toiminta-posliininukkeina.

2. Huonot katusoittajat, jotka osaavat vain yhden huonon kappaleen ensimmäisen huonon sävelkuvion huonosti…Haitarilla.

Odotat liikennevalojen vaihtumista. Vieressäsi alkaa soimaan paholaisen masurkka, haitari. Se soittaa vain 1-9  ensimmäistä nuottia jostain musiikkimarkkinoilla vähemmän tunnetusta itä-slaavilaisesta, todella mollivoittoisesta valssista. Odotat valojen vaihtumista. Sitä ei tapahdu.

Neljännellä uusintakierroksella tiedät jo mitä seuraavaksi on luvassa. Sitä samaa mitä viimeiset puolelta ikuisuudelta tuntuneet sekunnit; kuin ilmavaivaisen elefantin kuolitörähdys kertaa 200 jaettuna nuottirivistölle. Yrität katsella ulospääsyä mutta sitä ei ole, sinun todellakin on päästävä tien yli. Painelet valotolpassa olevaa nappulaa kiivaammin.

Turhaan. Valo ei väisty.

Ehkä sinä olet kuollut? Ehkä tämä on sinulle henkilökohtaisesti tuunattu Helvetti. Manala jossa harmonikka ei koskaan lepää. Tarkemmin ajatellen, muistatko sen hetken kun nielaisit kakkua väärään kurkkuun lastentarhassa, ja luulit kuolevasi? Mitä jos sinä kuolitkin? Mitä jos kaikki tähänastinen on tuntunut helvetiltä, koska tämä ON helvetti? Mitä jos…ai nyt valot vaihtuivatkin. Menet kadun yli etkä katso taaksesi, vaikka haitari tuntuu itkevän perääsi.

3. Sama juttu kuin äsken, mutta vieressäsi on pari joka yrittää syödä kovaäänisesti  toistensa kasvoja tavalla, joka saa sinut miettimään millaista meininki mahtaa olla sitten kun he ovat kahdestaan.

Seuraava ajatus ylittäessäsi tietä onkin miksi pari EI ylitä tietä kanssasi, vaan jää imemään toistensa neniä kaikkien nähden.

4. Toivot että vastaantulijoiden katse ei olisi vaeltanut kehollasi, sillä tuntemasi viileä ilmantuulahdus johtui avonaisesta vetskarista.

Ja juuri sinä päivänä kun sinulla oli sarjakuva-aiheiset pikkuhousut.

Jotka olit ajatellut pestä tänään.

Mainokset

13 Responses to Kesä lyhyt, aika pitkä silti 00096

 1. Tiina sanoo:

  Olit ajatellut pestä tänään..? Siis käyttävätkö miehet (yleistys!) samoja alushousuja useamman kerran ja suunnittelevat niille pesupäivän joidenkin käyttökertojen välissä?

  • Yleensä me käytämme niitä kunnes ne rispaantuvat niin että emme enää tunnista kumpi on ruskea ja kumpi keltainen puoli.
   Kun näin on tapahtunut, heitämme ne roskiin, ja perään vielä lapun missä lukee ”Kiitos (ostospäivä) – (xx päivää palautusoikeuden jälkeen)”.

   Sillä alushousut olivat intiimimmin ja kauemmin meissä kiinni kuin useimmat tuntemamme ihmiset.

   Vastakysymys: naiset vaihtavat ne joka päivä?

   • Tiina sanoo:

    Kyllä! Ja sen vaihtamisen jälkeen ne laitetaan pyykkikoriin! Ei hyllylle odottamaan uutta vuoroa. ;D

 2. ill. sanoo:

  😀 😀 😀 😀 😀 hyvin luontoystävällistä, säästää vettä ja saippuaa.

  sain tänään yllätysvieraan kun EN TODELLAKAAN ollut varautunut siihen ja jouduin puhumaan enemmän kuin olisin muuten tehnyt, eli siis selittämään miksi lattialla lojuu cd-levyjä ilman koteloa joiden yli pitää hyppiä, ja sängyn päällä kaksi asetta.. O.o

  se jo melkein vetää vertoja sille kun eräässä turistikohteessa lähdin vessasta vetoketju auki ja huomasin vasta puolimatkassa parkkipaikalle. >< siitä häpeästä en toivu koskaan.

 3. 3xikuisuus sanoo:

  Jos muistaa aamulla pukea alushousut, on se aina plussaa.

 4. Polga sanoo:

  Jos yleensä aamulla pystyy pukeutumaan, on se jo hyvinkin plussaa 🙂

 5. 3xikuisuus sanoo:

  Vastaan Tiinalle: on yksi asia mistä olen Anna-Leena Härkösen kanssa samaa mieltä, ja se on se, että tavaran täytyy antaa tuulettua. Öisin siis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: