Tärkeä sukupuolipoliittissidonnainen viestintäilmoitus hormonitoiminnan yltyessä keväällä…osa II 00093

Kiire. Kiire ei muutu koskaan.

Siksipä jatketaan pikaisilla päivityksillä jotka eivät oikeasti kiinnosta ketään, mutta…ei, siinäpä se olikin.

Tällä kertaa vastataan kaikkia askarruttavaa kysymykseen eli Miksi miehet yrittävät edelleen iskeä tyhmillä iskulauseilla joita heidän isänsäkin käyttivät, paitsi että nyt ”1800-luvun venäläis-taiteilijoiden litografia” on muuttunut muotoon ”post-modernin rappiotaiteen esimerkkiluettelo”?

Monestakin syystä, mutta on olemassa yksi mitä naiset eivät ole tajunneet.

Miehille koko skenaario on leikkiä, peli.

Me pyydämme kaveria leikkimään, joko kirjoitetuilla tai kirjoittamattomilla säännöillä, ja näillä samoilla myöskin itse leikki läpikäydään. Samoin kuin lelumme, leikkimmekin vain kasvavat ja muuttuvat kalliimmiksi vanhetessamme.

Älkää kuvitelko hetkeäkään etteikö  jokin pieni osa meitä päästäisi äänetöntä huutoa sisällämme joka kerta kun lausumme ääneen ”hei käytsä täällä usein?” tai ”hei onks kukaan sanonut että sun isä on saatananpalvoja koska se ryösti tollasen enkelin taivaasta?”, vain vaietakseen sitten lopullisesti.

Mutta nämä ovat pelisäännöt, näillä mennään, jos et kestä kuumaa niin et olisi mennyt saunaan jne.

Siksi.

Mainokset

4 Responses to Tärkeä sukupuolipoliittissidonnainen viestintäilmoitus hormonitoiminnan yltyessä keväällä…osa II 00093

 1. Polga sanoo:

  ”Maistuiskohan sulle hyvä yrttitee näin ankean ja alkoholipitoisen ravintolaillan jälkeen tuolla meikäläisen karussa residenssissä?” 😀 Ja sitten seksiä, tissejä ja kaikkea muuta *kaikki mainittu*!

  • Nyt joudun lainaamaan Facebookissa tästä aiheesta käydyn keskustelun yhteydessä kuulemani kommentin, jonka kuulemma on esittänyt erään kaverini lesbo-tuttu: ”minä haluan pillua, en teetä!”

   (Sinällään seksuaalisella suuntauksella ei tässä tapauksessa ole merkitystä, mutta olen sen verran googlehuora että pakko se on mainita.)

 2. Waldorf sanoo:

  Jos Jumala on olemassa ja jos hän kerran on nainen, niin miksi ihmeessä hän on päättänyt rangaista koko naissukupuolta antamalla miehille alikehittyneen tunne-elämän? Ollaanko tässä nyt nainen-on-susi-naiselle -totuuden alkulähteillä?

  • Koska olen pohtinut asiaa jo pitkään, uskallan kertoa useat teoriani:

   A) Aluksi kaikki oli yksinkertaista ja suoraa, kuten muillakin eläimillä, mutta sitten me penteleet laskeuduimme puusta ja lopputuloksena on maailmanhistorian surkuhupaisin ja pisin rakkaustarina.

   B) Ehkä miehet ovat vasta prototyyppi ja naiset varsinainen jatkojaloste?

   C) Olet kuolematon. Aika, paikka, materia…mikään näistä ei merkitse sinulle mitään koska olet kaikki ja kaikki on yhtä. Mistä voisit saada hupisi? Mitä jos A haluaisi B:tä, ja päinvastoin, mutta toisaalta ne olisivat ihan erilaisia, vaikka niissä olisikin paljon samaa, ja sitten osa A:sta voisi haluta vain A:ta ja B:t vain muita B:tä, paitsi jotkut haluaisivat sekä A:ta että B:tä, ja jotkut ABBA:a…no nyt alkaa kuulostaa mielenkiintoiselta…

   D) Jumala on ultimaattinen Kuningatar Narttu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: