Mitä tuhma koulutyttö näki kotimatkallaan 00090

Oikeasti tämä on ”asioita jotka eivät ansaitse itsessään omaa merkintää – osa II”, mutta googlettajienkin on aika oppia miksi huhtikuu on kuukausista julmin.

1)  Turku on Suomen Ankh-Morpork.

Täällä on Näkymätön Yliopisto (en minä ainakaan näe missään isoa rakennusta jossa lukee ”Yliopisto”, mutta kauheasti näkyy opiskelijoita), joki josta ei ole tervettä juoda, ja uintiakaan en suosittele, keskellä kaupunkia (paikallisissa lastentarhoissa varmaan vihreää väriä kuluu eniten kun piirretään vettä) ja ainakin ”ompelijattarilla” on oma katu (täälläpäin he ovat ”hierojia”).

Täältä löytyy jopa Cut-Me-Own-Throat Dibbler (jos tulette käymään, tutustutan teidät erään snägärin persnettoa-tulee-mutta-tulkoon-hinnoiteltuun makkaraperunankaltaiseen makkaraperuna-ateriaan).

2) Alan harrastaa taas välistä kasvissyöntiä.

Sain oppia pääsiäisen aikana poliittista biologiaa eli että sydän on vasemmalla. Tietenkin se saattoi olla normaalia lihaskipua, mutta oletetuilla lihaksillani en ota riskiä.

En kykene täysin lopettamaan lihansyöntiä muussa kuin raamatullisessa mielessä, mutta katsotaan nyt miten raavas mies pärjää kun lounaaksi on vain yhteensä lähes kilo salaattia, pähkinöitä, paprikaa, kanaa ja porkkaraastetta.

3) Te kaikki jotka ette jaksa laittaa tyhjää energiajuomatölkkiä kahden metrin päässä olevana roskikseen tai  heitätte lastenruokapurkit ojaan ja oikeastaan kaikki jotka ette kykene olemaan roskaamatta: hävetkää.

4) Aiemmin taisi olla puhetta Stephen Kingin Musta Torni-sarjan lopetuksesta. Vasta luettuani Cracked.com:in artikkelin 6 deleted scenes that prove book isn’t always better tajusin mistä puhuttiin (Steve-O on siellä ykkösenä).

Oikeasti; mitä tuolla miehellä on onnellista loppua vastaan?

Mainokset

6 Responses to Mitä tuhma koulutyttö näki kotimatkallaan 00090

 1. ill. sanoo:

  jos tunnet vihlontaa ruhossas se voi johtua niskan ja selän alueen hermoratojen jumituksesta jolloin selän, niskan, kylkien ja kaikkien muidenkin hermojen ja lihasten venyttely auttaa. ilmeisesti kivut vasemmalla ovat jonkinasteisessa yhteydessä oikeakätisyyteen koska lakkaamaton hiirenkäyttö voi aiheuttaa niitä. joogaliikkeet kissa, kohoava käärme, huojuva puu ja toinen jalka koukussa lattiaa vasten tapahtuva selän venytys molemmin puolin sekä eteenpäintaivutus alaspäin mennessä suorin- ja ylöspäin mennessä köyristetyin vartaloin, ja tietysti niskan ja käsivarsien venytykset, auttavat hyvin. hermokivut tunnistaa siitä etteivät ne katoa vaikka olisi mitenpäin. paniikkikohtaus muistuttaa alkaessaan sydänkohtausta. oikean tunnistaa kuulema kovasta kivusta, mutta siitä ei ole omakohtaista kokemusta. 😛

  • Olet tod. näk. oikeassa; venyttely auttoi asiaa. Minulla mielestäni oli aikoinaan sydänkohtauksen alkeet yhdessä maailman viimeisimmästä neuvostotasavaltioissa. Oli tunnoton käsi ja rinnasta vähän kivisti. Ei varsinaista ”VOI LAUPIAS LUOJA LOPETTAKAA KIPU LOPETTAKAA KIPU!!!”-tuskaa mutta silleen epämiellyttävä tunne siitä että nyt ei mene keholla hyvin.

 2. Waldorf sanoo:

  Et näe yliopistoa? Se on se ruma neuvosto-ufosta tipautettu kompleksi Hämeenkadun alkupäässä mäen päällä.

  • Ai se suorakulmioiden ylistyslaulu valettuna betoniin ja kiteytettynä harmaaseen? Luulin että se on joku kalja & kondomi-jakelupiste kun sieltäpäin tuli sen näköistä porukkaa.

 3. Aiwendil sanoo:

  Terve ja terveisia aurinkoisesta Hollannista!

  Tama on nyt ehdottomasti yksi suosikkimerkinnoistani – Turun rinnastaminen Ankh-Morporkiin ja vielä kaiken huipuksi maininta Musta Torni-saagasta.

  Taytyy kylla mainita, etta kun luin vastoin Kingin kieltoa sen lopetuksen, oli hyvin lahella, etten polttanut koko kirjaa roviolla. Olin katkera, pettynyt, raivoissani ja hammentynyt. Nyt olen viisaampi ja tyynempi. Luulisin.

  Huomenna kotoiseen Ankh-Morporkiin. Sinun on kylla kerrottava minulle missä meikalainen Dibblerimme on.

  • Hollanti… -.-

   Lupaan kertoa missä paikallinen Dibblerimme sijaitsee, jos sinä lupaat kertoa mikä tässä Mustan Tornin lopetuksessa on niin kauheaa että kaikki tuntuvat suuttuneen siitä. Oliko kaikki vain unta? Oikeasti päähenkilö oli kiinni tietokoneissa? ”Kirjailija huokaisi syvään ja laski kynän kädestään. Olipas siinä tarina, mutta nyt kylmä olut maistuu.”?

   Ps. Ai niin. Voisitko myös kertoa missä on ”aisti deprivaatio allas Turku” eli hakusana jolla tänne oli eksytty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: