Suihkutonna on sinun kylpyhuoneesi maailmalla 00083

Rikkinäinen suihku, päivä 10.

Viimeksi kun hanaosa putosi ilman mitään ennakkovaroitusta tai minulta kohdistettua väkivaltaa saamattomana, apu löytyi jo seuraavana päivänä. Huoltomies oli käynyt (oman ilmoituksensa mukaan) liimaamassa (?) pulikan paikalleen, ja kaikki toimi. Siis seuraavat kaksi kuukautta, kunnes se taas putosi.

Nyt sitten onkin ollut hiljaista. Tietenkin olen aina muutaman päivän välein soitellut, mutta suoritettavan työn paine-linjajakauma panee hanttiin.

Puhelimeen vastaava henkilö on suurimman paineen alla suorittaa homma, koska hän joutuu selittämään asiakkaalle miksi ongelmaa ei ole ratkottu.

Mutta mitä pidemmälle työorganisaatiossa mennään, ja mitä salaisemmaksi puhelinnumero muuttuu, sitä vähäisemmäksi työnpaine muuttuu. Linjan loppupäässä ovat ne vanhat jäärät jotka ottavat toimeksiantonsa paperilla, koska niin tehtiin Kekkosenkin aikaan.

Ja mitä pienempi paine, sitä pienempi kiire (kauhun tasapainottamiseksi pienipaineiset myöskin yleensä tienaavat enemmän, mutta se on sitten eri yhtiökertomus).

Mitä siis tehdä tässä tilanteessa kun polvillaan käsisuihkussa käynti ei ole enää niin kivaa kuin alussa?

Tietenkin ainoan asian mitä näin kaltoinkohdeltuna voin tehdä: etsin isoimman, rumimman, tyhmimmän ja ilkeimmän näköisen moottoripyöräjengiläisen ja palkkaan hänet.

Moottoripyöräjengiläisen koska nehän tuunaavat moottoripyöriään koko ajan, eli ei luulisi yhden suihkun korjaamisen olevan uutta.

Isoimman koska silloin hän varmasti jaksaa kiertää sen murkeleen hanaosan niin kiinni että se ei putoa toistamiseen.

Rumimman koska silloin on paljon vapaa-aikaa ja tyyppi voi tulla milloin vain korjaamaan suihkun.

Tyhmimmän koska silloin hän hyväksyy palkkatarjoukseni.

Ja ilkeimmän jotta hän ei varmasti kuulu ammattiliittoon, joten hänen käyttämisensä rikkurina omalla tavallaan nakertaa suomalaista vahvaa ammattiliitto-järjestelmää ja mitäs sitten kun minun suihkunkorjaamiseni on ulkoistettu Intiaan, hahhaa, kukas silloin nauraa viimeisenä, häh, hah hah hah hah hah hah hah haa!!!!111!!!!

Pelkään että täit päässäni alkavat kaivautua jo ylimpiin aivokerroksiini.

Mainokset

3 Responses to Suihkutonna on sinun kylpyhuoneesi maailmalla 00083

  1. Tiina sanoo:

    Olipa hyvä, että mainitsit ammattiliiton tuossa loppumetreillä. Sain nimittäin kesken postauksen lukemisen hoidettua yhden peritärkeellisen asian, jolla ehkä estin itseni erottamisen liitosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: