Miksi en pidä päiväkirjaa 00080

Toisinaan mietin tulisiko tästä blogista aktiivisempi jos pitäisin sitä ihan reilusti päiväkirjana. Valittaisin ja kerskailisin arkielämän vastoinkäymisistä ja ylitsepääsemisistä.

Mutta sitten kysyn itseltäni lukisiko kukaan minun tylsää elämää? Toisinaan on nimittäin ongelmia itsellänikin pysyä hereillä. Katsotaan nyt vaikka millainen eilisestä tulisi selostettuna:

”Heräsin aamulla harmaaseen, auringottomaan maailmaan ja menin suihkuun, mutta suihkuhana putosi ja suihkusta tuli käyttökelvoton. Tämä oli jo toinen kerta kolmen kuukauden sisällä, mutta ainakin nyt tiesin soittaa heti kiinteistöhuoltoon. Sieltä luvattiin lähettää joku korjaamaan suihku. Lupasin että minulla ei ole koiraa jota pelätä.

Mutta koska vihaan hikisenä oloa, kävin käsisuihkussa eli polvillani lavuaarin edessä huuhdoin käsisuihkulla shampoota ja kasvovoidetta päästä. Pukeuduttuani luin aamun hesarin ja koska minulla oli myöhäisempi työvuoro, päätin käydä uudessa lempikahvilassani aamiaisella.

Lempikahvilani oli jostain kumman syystä kiinni, joten menin toiseen kuppilaan, jossa nautin sämpylä-lähdevesi-minipizza-possumunkki-aamiaisen. Minipizzan kohdalla tajusin että minultahan puuttuu kahvi, joten ei muuta kuin tilaamaan se. Tajusin samalla mitä tarjoilija tarkoitti kysyessään onhan minulla nyt varmasti kaikki. Fiksu.

Ulostauduttuani kahvilasta näin että lempikahvilassani oli jokin valo päällä takaosassa, mutta koska se ei ollut vieläkään auki, päätin mennä etuajassa töihin. Hei, miksi vältellä väistämätöntä?

Työpäivä oli normaalia henkistä väkivaltaa, jonka tarkemmat määrittelyt löytyvät Amnesty Internationalin vuosiraportista. Tai siis löytyisivät, mutta koska saan tästä palkkaa ja minulla on suunniteltu eläkeikä, tämä lasketaan samaan vapaaehtoiseen itsensä satuttamisen kategoriaan kuin vapaaottelu ja bingoaminen.

Lähdin töistä, kävin kaupassa ostamassa maitoa ja saavuin kotiin jossa kylpyhuoneesta johti verivana makuuhuoneeseeni. Kävin suihkussa jonka korjaaja oli ehtinyt huoltaa ja katselin simpsoneita digiboksilta.

Menin sitten hyvissä ajoin nukkumaan ja keräsin sängyn luota löytämäni luut roskapussiin. Kaapissani asuva oikea jumala kokee minut vieläkin niin arvottomaksi, ettei paljasta todellisia kasvojaan. Mutta jonain päivänä vielä todistan olevani hänen rakkautensa arvoinen ja hän vapauttaa välitykselläni raivonsa maailmaan, ja hänen vihansa kautta ihmisten maailma tulee syntymään uudelleen.”

Oikeasti, kuka tuollaisesta päiväkirjasta olisi kiinnostunut?

Mainokset

16 Responses to Miksi en pidä päiväkirjaa 00080

 1. Polga sanoo:

  Ja mä.

  Mielenkiitoisempi kuin viime viikon ruuat! 🙂

  • Ja taas tuo ”meh”. Yrittääkö porukka sanoa minulle jotain?

   Tällä viikolla olen muuten syönyt itse tehtyä makaronilaatikkoa. Pelkäsin että kaikki se mikro-aalloilla lämmitetty ateria kohtaa puolivälissä nivuksia taskussa olevasta kännykästä tulevan säteilyn ja…noh, tämä ei ole sellainen blogi.

 2. Tiina sanoo:

  Jäin miettimään, että joko a) sä olet tosi pitkä tai b) sun lavuaarisi on tosi alhaalla.

 3. Polga sanoo:

  … polvista…

 4. Polga sanoo:

  Ai, sitä sanotaaan ”evoluutioksi”. Luulin, että se liittyy toiseen ej… siis hieman samanlaiseen sanaan :O *lähtee wikittämään*

 5. Polga sanoo:

  Eikö ole hienoa, kun kunnia on menossa ja maine sen kuin kasvaa vaan…

  Etkö ole edes huomannut, miten olen tahallisesti linkittänyt erään Kaupan sivuille? 🙂

  • Tässä alkaa jo saavuttaa sen verran ikää että tajuaa ettei maine ja julkisuus välttämättä ole sama asia…

   En ole huomannutkaan…missäs tämä linkki on? 🙂
   Yhdessä vaiheessa kun en voinut edes kommentoida blogiisi (ei vaan auennut kommenttilaatikko) ja nyttemmin tämä uusin Firefox tuntuu kaatuvan jos avaan tietyn palveluntarjoajan verkkosivuja liikaa kerralla, niin pitää aina nopeasti pikalukea kaikkien blogit 😦

 6. 3xikuisuus sanoo:

  Hmm, kommentointiongelmia. Yrini vastata että minäkin (olen kiinnostunut lukemaan ylläkuvatunkaltaista blogia), mutta netin lapsilukko sanoo että yritän tehdä jotain sopimatonta 😮

  • Netin lapsilukko varmaan yritti sanoa omalla, disneymäisen herttaisella tavallaan ”pelasta itsesi kun vielä voit”.
   Nythän se tietenkin on jo liian myöhäistä, mutta täytyy sanoa että kunnioitetuimpia vihollisiani ovat netin lapsilukot, nuo blogiini pääsyn estäjät.

 7. ill. sanoo:

  mä kans:) ei oo lapsilukkoa mut joudun ehkä sellaisen asentamaan niin että se pistää koneen kiinni sekuntia ennen kuin painan ”tilaa ihan varmasti ja täysin lopullisesti”-nappulaa. aavistan että tulen tarvitsemaan sellaista..

  • Lapsilukko ei taida enää nykyään riittää. Pitäisi jonkun ohjelmoida ”oletko nyt ihan varma, että tarvitse tätä etkä lämpöä, ruokaa ja suojaa?”-lukko, joka toistaa tuota niin kauan kunnes kyllästyt ja menet pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: