Syön tällä viikolla lähinnä: torstai 00077

Ymmärrän että jonkun äiti tekee kaikkien ruuat, mutta kuka on tämä äidinäiti joka tekee lihapullia ja perunamuussia?

Meinaan että tämän perusteella muori pitäisi viedä kronologisesti ansioituneiden JA mahdollisesti inkontinenssista kärsivien osastolle. Vai mitä tuo ruskea(ahko) neste tuolla vasemmassa alakulmassa oikein on?

Mutta ehkä tilanne paranee kun annos otetaan muovista pois ja mummon mielihyvämuussi sekä…hetkinen. Mummon lihapullat? Mistä ne oikeastaan on tehty? Soylent green? Mikä se on?

Summa summarum: mitä muistan omien mummojeni tekemistä lihapullista ja perunamuusseista, niin ne eivät kyllä ihan tällaisia olleet. Ehkä ”ukin lihapulla-yllätys pennuille” olisi lähempänä totuutta…

Jatkuu…

Mainokset

10 Responses to Syön tällä viikolla lähinnä: torstai 00077

 1. Polga sanoo:

  Tota mössö ei olis syänu mun faari eikä eres mummo ;D Not-So-Lucky-You…

  Oletko muuten miettinyt, että tämä olisi ns. koston eräs vekkuli ilmenemismuoto jostakin, jota et ehkä edes tiedä tehneesi edellisessä elämässä?

  • Hyvä pointti: mitä jos tämä onkin tarkoitettu heikkonäköisille, lähes makuhermonsa menettäneille geriatrikoille? Hmm…

   Ottaen huomioon noidenkin aterioiden valmistusmäärän todennäköisyys siihen se että se olisi kosto juuri minulle on niin tähtitieteellisen huimaava, että ilmeisesti aika moni muukin on kämmännyt 11:llä edellisessä inkarnaatiossa. Näiden aterioiden mukana siis pitäisi tulla jäsenkortti EEE-yhdistyksen (Edellisessä Elämässä Erehtyneet) avajaisiin.

 2. Polga sanoo:

  AI NIIN, nyt vasta tajusin. Sehän onkin Aprillipila! Ai, että eikö?

  No tuota, siinä tapauksessa 😀

 3. Waldorf sanoo:

  Näitä kuvia katsellessa ei voi kuin miettiä, että monikohan sukupolvi suomalaisia on kohta niin lisäainekyllästettyjä, että luiden sijasta tulevaisuuden arkeologit tulevat löytämään kimmoisan kelmeitä kalmoja… Voikohan niistä sitten jotenkin päätellä kuka mihinkin säätyyn ja tuloluokkaan muinoin kuului?

  • Itse asiassa olen melko varma että olen lukenut jostain, että nykyihmisten ruumiit säilyvät paremmin kuin aiempien sukupolvien. Meillä on niin pajon kemikaaleja kehoissamme, että muumiotkin jäävät kakkoseksi kun ruvetaan katsomaan kenestä jää kauniimpi ruumis.
   Tietenkin tämä tavallaa kostautuu sitten kun zombiet nousevat haudoistaan, mutta sitä vartenhan jokaisella on machete JA haulikko tyynyn alla.

 4. ill. sanoo:

  sä oot tehny siihen haarukalla viiruja! 😀 niin mäkin aina teen muusille. mut pyörykkäni otan mieluiten itsetehtyinä kun noi ostetut on vähän tankean makuisia, niihin on jauhettua kaikkea paskaa ja niistä löytyy välillä jotain sitkeitä juttuja joista ei edes halua tietää mitä ne on. O_o

  • Toisen ihmisen perunamuussi on toisen ihmisen zen-puutarha 😉
   Minä oikeasti muistan ajan kun lihapullat olivat hyviä kun niitä sai kaupasta ostetusta purkista. Mutta sitten yhtäkkiä ne muuttuivat mainitsemasi kaltaisiksi, ja kuten sinä, en todellakaan halua miettiä mitä niissä on, siis lihan lisäksi.

 5. pikkulaku sanoo:

  ’Ukin lihapulla-yllätys pennuille’ lollautti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: