Mitä olen syönyt tällä viikolla: keskiviikko 00076

En ole tainnut mainita että viime aikoina syömisen lisäksi olen lähinnä lukenut sarjakuvia? Varsinkin Greg Pakin työskentely Hulkin kanssa on tehnyt suuren vaikutuksen.

Senpä takia tämä on teille kaikille sarjakuvanörteille (te muut voitte ihailla kauniita kuvia, kuten yleensäkin) :

Termostaattori on nälkäinen! Lasagne näyttää hyvältä, Termostaattori tykkää!

Mitä?! Termostaattori ei ostanut tätä! Termostaattori osti Karvisen suosikki-aterian! Tämä ei ole Karvisen suosikki-aterian näköistä! Termostaattori lämmittää lasagnen mikrossa ja sitten se näyttää Karvisen suosikki-aterialta!

MITÄTÖN MIKROAALTOUUNI! YRITTÄÄ SANOA ETTÄ LASAGNE EI OLE VIELÄKÄÄN KARVISEN SUOSIKKIATERIAN NÄKÖINEN! TERMOSTAATTORI MUUSSAA MITÄTTÖMÄN LASAGNEN!!

Jatkuu…

Mainokset

14 Responses to Mitä olen syönyt tällä viikolla: keskiviikko 00076

 1. Waldorf sanoo:

  Tuota, milloinkas ne tuparit olikaan? Jos mä toisin leivän ja suolan sijasta lasagnevuuan ja reseptin?

  • Lupailin että järjestän entisessäkin kämpässäni tuparit, mutta ikävä kyllä ehdin tätä ennen myydä sen pois ja vasta neljä vuotta muuttoni jälkeen.
   Eli joitain asioita ei voi hoputtaa 😉

 2. Aiwendil sanoo:

  Nyt alkaa kyllä ihmetyttää miten opiskeluaikoina söin noita ihan hyvällä halulla. Kaikkea köyhä opiskelija onkin valmis ahtamaan vatsalaukkuunsa..

  (en vieläkään pysty syömään nuudeleita. niistä on jäänyt syvä ylikuormitustrauma. että yök vain.)

  • Aiwendil sanoo:

   p.s. Pikaruoan pikaisuudessa ja pahvisuudessa mikään ei kuitenkaan voita brittiläisen Iceland-ketjun pakasteruokia. Kannattaa joskus testata, jos vaikka muuttaa sinne päin asumaan ja elää kuukauden ennen ensimmäisen palkan tuloa toimeentulorajan alapuolella. terv. nimim. ruokahelvetissä käynyt ja sieltä palannut.

   • Pitää panna muistiin seuraavaa Ison-Britannian kiertuetta varten. Täkäläinen ruokakulttuuri on aika mielenkiintoinen härmäläisestä näkökulmasta: en esimerkiksi tiennyt että yksinkertainen asia kuten aamiaismurot voi saada niin monia ulottuvuuksia O_o

  • Nuudelit tuoksuivat omituisilta, joten en uskaltanut kokeilla niitä. Nykyisin ne kyllä maistuvat 🙂

   Oma opiskeluaikani meni ranskalaiset + makkara-linjalla, ja välillä yllätin itseni syömästä leipää. Jotenkin omituista että vasta töihin mentyäni olen välillä tehnyt omat eväät, eli vaikkapa keiton koko viikoksi.
   Opiskelijana meni varmasti pikkuomaisuus jokapäiväiseen ranskalaispussiin ja håkan blöhön…ja sitten ihmettelin kun en millään laihdu :hyvä minä:

 3. Tiina sanoo:

  No mutta hei, tossa pakkauksessa on selvästi kuvattu lasagne ylhäältä päin, kun sä taas olet kuvannut sen alhaalta päin. Ei se tietenkään voi näyttää samalta.

 4. Polga sanoo:

  Verho tule myähemmi, täsä sinitaivas -> ____________

  Tyäkaveri söi just tommost erellispäivän, lusikallise. Loput see heitti pioskii ja sano, etei toi ol enä ruakka. Mää katteli päält, soli kirkka oranssi tahmamönjä, haiski tooooosi omituiselt! Käy Liiteris hakemas semne 1 kg Algredo (?) lasagne, son hyvä – oikkiast. Loppu pakkasse ,D

  • Kiitos, paistaa sinitaivas niin kirkkaasti läpi että en näe mitään.

   Kyllähän näillä pikaruuilla ELÄÄ, mutta onko se sitten sellaista elämää mitä tahtoo viettää on eri kysymys. Itse asiassa ruokapakkauksissa pitäisi olla varoituskyltit kuten tupakkiaskeissa.
   Vaikka tyyliin: ”tätäkö sinä oikeasti haluat?”, ”tämä vie nälkäsi mutta olisiko tappanut jos olisit tehnyt itse lounaasi?” ja ”testattu kaltaisillasi ihmissioilla”.

   Ostaisin, ihan vain uhman vuoksi 😉

 5. ill. sanoo:

  mul oli nuudeleista vuosien tauko niiden ylensyönnin vuoksi, nyt maistuu taas mutta harvakseltaan, ja vaan tietyt Japani import -lajikkeet. luin tossa päivällä yhestä lehestä eräiden englantilaisten ilmaisesta juhla-ateriasta jonka rinnalla mun pakastimesta vetinen makaronilaatikkoni kalpeni ihan värittömäksi. : P ei tehny paljon mieli syödä mut pakko oli kun kaikki muu ruoka oli jäässä. voi jos oliskin saanu vielä jälkkäriksi lämmintä apple pieta soosin kera.. nyyh.

  • Nuudelit panevat ihailemaan itämaista tyyneyttä, kestävyyttä ja vähään tyytymistä: miten kokonaiset kansakunnat voivat perustaa ruokansa siihen?
   Tiedän, aika pikkumaista kun meidän ruokakulttuurimme perustuu perunaan, mutta ainakaan se ei ”tuoksu” sellaiselta kuin nuudelit keitettäessä K-*

   Lämmin omenapiirakka on namia, mutta ongelmana on että kylmä/mikrossa lämmitetty omenapiirakka ei olekaan niin herkkua. Siksi sitä en yleensä viitsi itse tehdä :-/

   • ill. sanoo:

    siksi sen vitsi piilee yleensä siinä että syöjiä on iso joukko eikä sitä jää yli mikrossa mössättäväksi. O.o ..kyseinen ateria oli brittiarmeijan tarjoama. niillä on liikaa rahaa. O.o tai sitten ne vain ymmärtävät ruuasta hitusen enemmän kuin Saarioisten suunnittelijat..

    okei nyt musta tuntuu et mun pointti häviää johonkin. söin just ja kaikki veri on siirtynyt aivoista vatsaan, ehkä se johtuu siitä.

   • Armeija marssii vatsallaan. Muistan omista kokemuksistani että toisinaan armeijan muonavarasto ylitti itsensä ja tarjosi tosi hyvät ja kielenvievät sapuskat.
    Mutta 99% ajasta ruoka oli noppasoppaa (kaikki, alkaen pippurista, oli neliönmuotoista) ja kahvia joka jouduttiin hautaamaan ydinjätteiden viereen koska sitä ei uskallettu päästää julkiseen vedenkiertoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: