Taru tulevista perjantai-dilemmoista 00073

Päästäksemme oikeaan tunnelmaan, tältä kävijätilaston näytti hetki sitten.

Ja nyt kun saavutimme ”haista kuule sinäkin, Brutukseni”-aaltopituudet, pääsemme aiheeseen. Tällä kertaa tänä dilemma on tuloillaan, eikä ihan heti päällä.

Taru tulevien perjantaiden probleemista on siirtynyt työvuorolta toiselle seuraavasti:

Iltahämärän armeija on tehnyt uudenlaisen iskun Aamukajon joukkoja vastaan. Armeija lähettää viikonloppuna ns. päivityksen, joka todennäköisesti lamaannuttaa suurimman osan Aamunkajon sotilaista.

Kenraalit kuitenkin pelkäävät että ehkä n. 10 % Aamukajon joukoista ei kuitenkaan lamaannu päivityksen myötä, vaan he heräävät uuteen maailmaan, jossa mikään ei toimi. Kenraalit kuitenkin luottavat omiin rivisotilaisiinsa, joiden tehtävä on vastata 100 Aamukajon soturia. Siis sananmukaisesti yhden Iltahamärän sotilaan on vastattava sadalle Aamukajon soturille mitä oikein tapahtui, miksi tapahtui, ja miten tästä eteenpäin.

Kenraalien luotto omiin sotilaisiinsa on niin suuri, että kokeneimmalle taistelijalle annettiin kuntoisuuslomaa operaation ajaksi, sillä ei sota yhtä miestä kaipaa, tiedättehän. Ja etteivät jäljellejääneet sotilaat alkaisi liian ylimielisiksi, heidän silmilleen sidotaan side ja toinen käsi solmitaan selän taakse.

Tämä operaatio tullaan toistamaan viikon kuluttua uudestaan, tällä kertaa pidempänä ja laajempana. Ja kaikki tulee huipentumaan toukokuussa, jolloin kenraalien mukaan suoritetaan kaikkien aikojen laajin toisen joukkojen uudelleenpäivitys. Kenraalit jo naureskelevat upseerikerholla kuinka muualla tehdään vain muutaman sadan taistelijan päivityksiä, kun heillä taas tehdään muutaman tuhannen!

He itse siis itse, ikävä kyllä, eivät pääse osallistumaan tapahtumaan mutta ovat hengessä mukana taustalla.

Ja siitä lähtien perjantaina, maanantaina, tiistaina, keskiviikkona sekä torstaina oli aina dilemma.

Ja kerrotaan, että kun kaikki tuntui menetetyltä, ja kukaan ei jaksanut, jostain kuului silti tämä laulu:

Mainokset

4 Responses to Taru tulevista perjantai-dilemmoista 00073

 1. Tiina sanoo:

  Kertoikohan tää postaus vasektomiasta vai käsitinkö väärin?

  • Ei, kyllä ne ovat edelleen tallella.

   Jos muuten olisi kertonut, niin tässä olisivat seikkailleet ”nuijapäiksi” omituisen suojavarustuksensa vuoksi kutsutut pikkumiehet. Heidän tehtävään olisi ollut viedä siemeniä hedelmättömälle Venus-planeetalle sukkulalla. Mutta voi! Heidän uhkanaan olisivat olleet saksijat, jotka uhkaavat leikata heidän elinpitojärjestelmänsä letkut.

 2. Kaisa sanoo:

  Ole hyvä lukijakäyrästä.

  Meillä on samantapainen tilanne töissä aina. Julkisuuteen annetaan koko ajan kuvaa että tulos on kova ja fyffeä tulee, mutta me, jotka se varsinainen työ tehdään, saadaan vain niukennuksia, nälvintää ja nillitystä. Me ei edes saada kuunnella musiikkia.

  • Kiitoksia juu sinnepäin 🙂

   Olen odottanut missä vaiheessa porukka ei enää oikeasti jaksa. Veikkaan että se on tuloillaan, eikä se tapahdu minkään poliittisen järjestelmän kautta, vaan ihmiset vain kieltäytyvät nykymeiningistä.

   Asiaan melkein liittyen: olen viime aikoina saanut parempaa palvelua tsekkeihin ulkoistetusta palvelusta kuin meitin kotimaisilta ns. asiantuntijoilta.
   Oikeasti alkaa mietityttämään miksi alipalkatut ja ylityöllistetyt ex-itä-blokkilaiset tekevät hommansa hyvin, kun taas ylipalkatut finski-it-nörtit eivät vastaa edes kirjeisiin? Oikeasti nyt…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: