Kill Tarantino-hetki I 00069

Tämä itse asiassa tapahtui jo useita vuosia sitten mutta vasta nyt ymmärsin mistä oli kyse.

Lainasin kirjastosta Kirsty MacCollin best of-cd:n  (tämä siis tapahtui siihen aikaan kun cd oli vielä ”oooh!” ja ”uuh” sekä ”parasta sitten siivutetun lp:n”).

Sillä oli tämä kappale:

Ja minä näin tarinan.

Kuvitelkaa että kauan sitten oli kuningaskunta. Kuninkaan hovissa oli velho, joka rakastui kuninkaan kauniiseen prinsessa-tyttäreen.

Prinsessa ei rakastanut velhoa, mutta ymmärsi että ainoa tapa saada edes jonkinlaista päätösvaltaa kohtalostaan oli velhon kautta.

Joten prinsessa vastasi velhon tunteisiin tiettyyn pisteeseen asti, ja velho opetti häntä…tiettyyn pisteeseen asti.

Mitä enemmän prinsessa oppi, sitä enemmän hän halusi tietää. Ja samalla hänen oma tahtonsa kasvoi voiman rinnalla.

Vanha kuningas ei pitänyt tästä; ettäkö nainen, hänen omaa siementään vielä, vaatii samoja oikeuksia kuin mies? Ei tule kuuloonkaan! Mutta prinsessa ei taipunut ja kapinoi entistä enemmän.

Joten kuningas käski velhon tappaa prinsessan.

Velho meni prinsessan luokse ja kertoi ettei uskaltanut vastustaa kuningastaan, mutta ei myöskään tahtonut tappaa rakastaan. Mutta he voisivat karata yhdessä kauas kuningaskunnasta, niin kauas ettei kuningas koskaan löytäisi heitä.

Mutta prinsessa ei suostunut. Hän sanoi että hänen ei tarvitse paeta enää ketään koskaan.

Velho pyysi prinsessaa kuitenkin harkitsemaan, hänen vuokseen. Eikö prinsessa rakasta häntä niin paljon että tekisi sen hänen vuokseen?

Prinsessa ei sanonut mitään. Velho hämmentyi: eikö prinsessa rakastanut häntä? Eikö velho ollut opettanut prinsessaa huolimatta tämän isästä? Eikö prinsessa ole kiitollisuudenvelassa?

Prinsessa sanoi että oli kiitollinen koulutuksesta ja hän oli maksanut velhon avun takaisin omalla tavallaan. Hän oli kuitenkin oppinut jo kauan ilman velhon apua. Hän ei tahtonut satuttaa velhoa, mutta ei koskaan voisi olla muuta kuin ystävä.

Velho suuttui tämän kuultuaan ja loitsi kuolettavimman tuntemansa taian. Prinsessa ehti aloittaa puolustuksen, mutta velhon taika osui ensin.

Kahden taikaloitsun kohdatessa tapahtui jotain ennenkokematonta: prinsessan ruumis kuoli, mutta hänen sielunsa pirstoutui kymmeniksi palasiksi repien ajan sekä paikan kudoksen auki, kylväen pirstaleet kaikkialle niiden poimuihin.

Mainokset

18 Responses to Kill Tarantino-hetki I 00069

 1. Aiwendil sanoo:

  Tiedan missanneeni hienosyisen tarinasi pointin (pain jotain puulajiketta), mutta tama singahti heti mieleeni:

  Give me my [joku jota rakastat]; and, when he shall die,
  Take him and cut him out in little stars,
  And he will make the face of heaven so fine
  That all the world will be in love with night
  And pay no worship to the garish sun.

  Ala kysykaan. Alitajuntani toimii kasittamattomilla tavoilla. Ja mina viela inhoan tuon sakeiston paahenkiloita.

  terv.nimim. paivan randomein postaus

 2. Zepa sanoo:

  Hyvää naistenpäivää joo sinnekin :->

 3. Waldorf sanoo:

  Naistenpäivä ei tuo mitään ekstraa elämään ja laskiaispullastakin saa vain helvetinmoiset vatsanväänteet. Hmph. Minne saa valittaa?

  • Seuraavassa järjestyksessä:
   1. Oma blogi
   2. Oma Facebook-profiili
   3. Tänne

   Saanko minäkin valittaa? Dää on däynnä dägää mutta työväen sankari ei voi jättää tulematta töihin vain koska räkää pukkaa koko ajan. Eli olen hiljaa mutta protestoin.

   • Waldorf sanoo:

    Menepä pyytämään tätisetä-työpaikkalääkäriltä purkillinen Rinexiniä. Voit ihan itse päättää valitatko liiallisesta rään erityksestä vai virtsankarkailusta.

   • Ikävä kyllä nähtyäni Unelmien sielunmessu-elokuvan pillereiden käyttöni on mennyt siihen ääripäähän, jossa vasta hiilteräksinen kiila ohimosta sisään työntyneenä oikeuttaa buranan. Ja silloinkin riippuen penetraation määrästä joko puolikkaan tai vähemmän.
    Eli joudutte vaan nyt kestämään jännitystä siitä miten näkyni jatkuu.

 4. Kaisa sanoo:

  Poimut, kylvää… *hihihi*

  • Huomaan että taidettani ei oteta vakavasti. Ei se mitn, en ota minäkään.
   Mutta jatkoa ei ikävä kyllä tule ennen kuin ”dää on däynnä dägää” on muuntunut muotoon ”pää on täynnä, tädää!”

 5. Aiwendil sanoo:

  Parane pian!

  Meidan taloudessamme eletaan jannittavia hetkia. Kolmas ruokakuntamme jasen nappasi itselleen Turussa nyt liikkuvan superviruksen (neljalla ystavallani oli/on se askettain/nyt) alias influenssa B:n.

  Me kaksi muuta odotamme kauhulla tarttuuko vai ei. Tahan odotukseen lisaripauksena vainoharhaisuus (’aivastitsa just muhun pain??’) ja harras kasienpesu (uusi tatuointini tykkaa).

  Pysy kaukana paikallisesta ebolastamme ja pida itsestasi huolta! Toisin kuin mina – olen ansassa viruksen kanssa. Jos et taaskaan kuule minusta, niin..

  • Nyt itse asiassa alkaa jo hiukan palella ja jatkuvasti tuntuu tuonne oikeaan yläkulmaan avautuvan joku aukko, josta paistaa valo.
   Mutta kuten aina, minä en antaudu itseäni miljardi kertaa pienemmän rökitettäväksi viemättä sitä ensin tasolleni.

   Tähän asti nautitut 1,2 litraa vihreää teetä + itsemurhakapseliksi uskomani pöydältä löytämäni tabu (luulin että se oli sitä hetkeä varten kun ”niin mikä on tää press any key?”-kysymykset eivät enää huvita) saavat minut pidettyä työpäivän pystyssä.
   Töiden jälkeen taas pitää käydä kaupassa + apteekissa, joista molemmissa varmaan saan maksettua sympatiaa sekä c-vitamiinia.

   Bring it on, basilli.

   • Aiwendil sanoo:

    Alan nyt itsekin nahda sen synkan valon. Se on nyt tervemenoa. Mielialaani sopiva elokuva nyt: ’Seven’.

   • Voin kertoa omasta kokemuksesta että ilmeisesti ibuprofeeni auttaa tähän viruskantaan eli Ibusalin avulla olen itsekin töissä tänään. Ja valo tunnelin päässä vaan säästää sähkökustannuksissa kun ei tarvitse erillistä työvaloa.

 6. Zepa sanoo:

  Hmm Unelmien sielunmessu oiskin hyvä jatko Sovinnolle, semmosii pirteitä pikkuleffoi kumpikin… oisko se jossain tuolla hyllyssä, on se…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: