Perjantai-zen-haasteet 00064

Mitä jos minulla ei olekaan perjantai-dilemmoja vaan zen-haasteita?

Törmäsin termiin äskettäin ja nauramasta lakattuani tajusin että onhan tuo yksi tapa nähdä asiat; kaikkeus tuo eteemme ongelmia, joiden tarkoitus on että ylitämme omat rajoituksemme ja kasvamme ihmisenä.

Kokeillaas…

Kävin tänään kiipeilemässä seinillä Bouldertehtaalla ja koska aakkosista vain M:t lämmittelevät kunnolla ennen urheilusuoritusta, pystyn liikkumaan aivan normaalisti, kunhan vain ette pyydä minua nostamaan mitään lattialta tai itse nousemaan siltä.

Jospa zen-haasteeni on ymmärtää (kiitos B. J. Pennin) että kipu on vain heikkoutta joka poistuu ruumiista. Sitä vain on minussa ilmeisesti hirvittävän, raastavan paljon.

Sitten: minua välillä ärsyttävät huoneistossani ja sen ympäriltä öiseen aikaan kuuluvat äänet (yritän ottaa ruoka-astiat mahdollisimman nopeasti jääkaapista. En uskalla pitää tarpeettomasti käsiäni minkään sellaisen sisällä joka päästää sellaisia korinoita kuin se.)

Zen-haasteeni on ilmiselvästikin tajuta se, että vaistoni ovat liian kehittyneet 21. vuosisadalle. Vuosisatojen sukuni metsästäjä-keräilijä-palkkasoturi-perinteet tiivistyvät minussa. Minua ei koskaan ole tarkoitettu sivistyneeseen kerrostalo-elämään, vaan nukkumaan tapparamiekka kyljelläni kolmen tähden hotellin ullakkohuoneistossa.

Seuraava: sosiaalinen kelloni (läheistä sukua biologiselle kellolle, mutta tässä on parempi torkkunappula) on jälleen alkanut soimaan.

Hmmm.

Zen-haasteeni on tajuta että tarvitsen rahaa.

Joko erinäisten maksukanavien ja/tai nettisivujen tilausmaksuja varten tai jotta voisin maksaa City-lehden deittisivuilla siitä riemusta että saan katsoa deittaajien kuvat.

Eli heti kun olen saanut kämpän myytyä, palataan asiaan.

Kun  nyt näin saatiin kaikki asiat taas zenitettyä paikoilleen, loppuun vielä iloista kristillistä rokkia.

Mainokset

16 Responses to Perjantai-zen-haasteet 00064

 1. Zepa sanoo:

  Myytyä? Siis oletko sä ihan ihkasen oikeasti muuttanut Turkuun? Mä luulin, että se oli semmonen vierailu.

  • Noinhan se alkoi, mutta pikku hiljaa näyttää siltä että täältä ei niin vain poistuta. Tuohon liittyy muutakin, mutta siitä enemmän sitten kun asia varmistuu kuun vaihtuessa…

 2. Waldorf sanoo:

  Korvatulppien ostoon, mars.
  Tai pyytämään työpaikkalekurilta jotain pääkopan vaientamiseksi.

  • Korvatulpista syntyy vain valkoista kohinaa ja lekurilta saa ainoastaan iki-vihreitä kansansuosikkeja. On mielenkiintoisempaa kuunnella kuinka asunto alkaa hakea omaa tilaansa sekä pohtia miltä naapurin asunto mahtaa näyttää kaiken naulaamisen jäljiltä.

 3. 3xikuisuus sanoo:

  ”kaikkeus tuo eteemme ongelmia, joiden tarkoitus on että ylitämme omat rajoituksemme ja kasvamme ihmisenä.”

  Kysyn vaan että kuinka isoksi voi ihmisenä kasvaa?

  Ja kiitos sinun, minulla on nyt mielessäni kuva verenhimoisesta jääkaapista, jolla kenties versoo hampaitakin oviaukossa ja joka on ihan sitä mieltä, että alas tulla sitä yöpalaa hakemaan ettei tarvi itse liikkeelle lähteä.

  • Päätellen siitä että yläkerran naapuri on ottanut tehtäväkseen joka aamu kello kuuden maita avata kurkkuaan ja niistää mahdollisimman kovaäänisesti mahdollisimman kaikupohjaisessa kiinteistönosassa, sanoisin että ainakin minussa on vielä paljon havaitsematonta potentiaalia.

   Mielikuva-laihdutus. Eikö olekin tehokkaampaa kuin Atkins?

   • Waldorf sanoo:

    Että paskan möivät? Vituiksi meni muutto? Syyte uhkaa vuokravälittäjää?

   • Heti kun loukkaantunut asianajajani (ambulanssi jonka perässä hän juoksi teki varoittamatta äkkijarrutuksen sairaalan pihalla) on saanut nyljettyä ambulanssifirman, hän kyllä varmasti ottaa yhteyttä henkisistä vahingoista.

    No oikeasti ei tässä voi ketään syytellä, paitsi ehkä yläkerran naapuria, joka ei joko välitä tai sitten ei tajua miten ääni kulkee kerrostalossa. Ottaa vain päähän kun itse yrittää elää suht’ rauhallisesti ja hiljaisesti mutta sitten TIETENKIN yläkerrassa on se yksi idiootti joka kuvittelee elävänsä umpiossa ja että hänen äänensä eivät varmasti kuulu (kaikkialla muualla paitsi Rovaniemellä, jolloin hän asui alakerrassa).

    Itse asiassa talovirma on toiminut erittäinkehuttavasti; isännöitsijä on jo kerran jakanut kaikille muistutukset siitä, milloin se hiljaisuus oikein on. Tuota ei ole toistaiseksi koskaan tapahtunut aiemmin. Se itse asiassa auttoi ainakin pikkuisen. Ja kuka tietää, ehkä olen (liian) herkkä.

    Mutta seuraava asunto on todennäköisesti keskellä Siperiaa 😉

 4. ill. sanoo:

  vinkki aikuisille: livechatin sivulla saa ilmaiseksi naurut, mut se ei ole ihan herkkähermoisimmille. ja siellä jaksaa korkeintaan tunnin nauraa, jos töllää sitä päälle 3 tuntia niin saa vaan päänsäryn. :/ löytyy googlettamalla.

  ..kaveri on livechat-tuijottaja. ei tajua miten se jaksaa sitä tuntikausia. O_o

  • Olisiko livechatille nettiosoitetta?
   Siis jos jotakuta kiinnostaa nauraa useammin kuin minun 1 vitsi per 16 lausetta-ratiollani, tai jos joku haluaa ”lainata” vitsejä käytettäväksi huumori-ratiossaan…

 5. Zepa sanoo:

  Valkoinen kohina roks.

 6. Polga sanoo:

  Ihan vaan tiedoksi, että tuo määritelmä KIVUSTA on niiiiiiin mielenkiintoinen. Taidan alkaa käyttämään sitä mm. työarvauslekurissa :O Pääsisiköhän sitten myös muuttamaan takaisin armaaseen kotokaupunkiinsa Turk…. öhhh. Anteeks! *wirn*

  Mitä taas tulee kommenteissa esitettyyn kysymykseen, kuinka paljon ihminen voi kasvaa ihmisenä – Welhotar vastaa: PALJON, varsinkin horisontaalisesti.

  • Ultimate-tappelijat ymmärtävät nämä asiat parhaiten. Kai se johtuu niistä kaikista iskuista päähän.

   Turkmenistaniin? Oletkin aina kuulostanut eksoottiselta.

   Se on aina hienoa kun ainoa ihmiskasvun este on liian ahtaat hosut jalassa tai liian tiukka pipo päässä.

 7. Polga sanoo:

  Jep, jo Leevi sen tiesi: Turkmenialainen tyttöystävä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: