Intercartmanaktiivinen 00063

Me emme keskustele tarpeeksi.

Syytän nyt täysin itseäni. Minä vain kirjoitan ja kirjoitan, ja te vain vastaanotatte kaiken. Mutta entä te, eikö kukaan välitä teistä? Tämä asia tulee korjata välittömästi.

Kiitos liian lyhyen yöunen, kahviautomaatin kofeiini-vahvuuden manuaalisen säädön ja sen faktan että olen täällä vielä neljä tuntia töissä…kokeillaan kerrankin jotain uutta.

Saatte seuraavan jorinan ajaksi 4 goddammit!!-korttia yhtä monen työtunnin kunniaksi:

Jokaisesta vähemmän älykkäästä sivukommentista vähennetään yksi kortti. Valmiina? Aloitetaan.

Turkuun muuton jälkeen en ole käynyt parturi-kampaajalla. Nyt ikävä kyllä tukka alkaa ylittää asiallisen tasauksenjakajan kohti hippeyden kääntöpiiriä — anteeksi?

Ei, se on oikeasti tämän värinen. Siinä meni ensimmäinen korttinne.

Olen nyt siis parturikampaamaton tällä hetkellä. Vaikka pidinkin Helsingin pään (no pun intended) tavasta ajella kuontaloani, etsin nyt jotain uudenlaista — hmm?

Ei, hakemani termi ei ole ”provokatiivinen, moderni look, jossa herkät linjat epäsymmetrisen graafisissa leikkauksissa korostavat hiusten huoletonta viimeistelyä”. Minä olen mies.

Hei, nuo Marimekon verhot tulivat vanhempieni myötä. Luulin että brittiläisestä miestenlehdestä saatu kalenteri jääkaapin ovessa olisi jo kertonut teille seksuaalisen suuntaukseni ja kielitaitoni.

No niin, mihinkäs siis jäimmekään…etsin siis uutta parturikampaajaa Turusta ja ajattelin että…

”Kyl määki turuus”?

Mainokset

4 Responses to Intercartmanaktiivinen 00063

 1. Waldorf sanoo:

  Point, Aninkaistenkatu 8 (tiukka ylämäki kohti linja-autoasemaa, siinä vasemmalla puolella) (02) 233 4477, pyydä Maijulle. Täti on velho.

  Ja halvalla lähtee ilman ajanvarausta, omalla vastuulla: http://www.tya.fi/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=36&Itemid=77

  Muista vaihtoehdoista kerrotaan shitten khun jokhu hhaluaa khuullla härshhkejä jhuttuja.

  • Hmm…myönnän että ajatus ”pikanutturasta” kiehtoo, mutta toisaalta miten tulevaisuudessa voi olla parturikampaajia jos joku ei uhraa stailiaan suuremman tarkoitusperän vuoksi?
   Jälleen kerran havaitsen olevani suurten valintojen edessä. Kaipa se sitten kiteytyy siihen kumpi on helpomman matkan päässä.

   Varaan kuitenkin mahdollisuuden kuulla jossain välissä brasilialaisvahaus-juttujasi.

 2. Aiwendil sanoo:

  Mää olen nyt käynyt Jep Yepissä 12 vuoden ajan. Sinne sopii suunnata, jos ei pelkää personallisuuksia isolla P:lla (parturi-kampaajat Ippa ja Suski eivät ole aivan heikkohermoisille). Ikinä ei ole tarvinnyt pettyä, ja voipi olla, että pienoisen alennuksen saat, jos nimeni mainitset. Että siitä vain name-droppailemaan, aina sopii toivoa 😉

  Koko perheeni käy heillä (kun sattuvat olemaan Suomessa, ne pahuksen nomadit), veljeni mukaanluettuna, joten taitanevat miehisen kuontalon leikkuun salatkin.

  Lykkyä tykö! Jep Yep on muuten Yliopistonkatu 10:ssä, 02-2361731.

  • Persoonallisuudet isolla P:llä ovat minulle yhtä vastustamattomia kuin vaellusreitillä sijaitseva kallionjyrkänne sopuleille.
   Lisäksi (eilen ohikulkiessani) havaitsin että lähellä sijaitsi myös joulukuusien toimittajaliike (ruotsalainen totta kai, nehän ovat parhaimpia), joten jos nyt alan käymään heillä, ei sitten ensi vuonna tarvitse torille asti mennä ostamaan kuusta eli kuten ruotsiksi sanottaisin ”sexiä”.

   Kiitos vinkistä, pitää käysä ensi viikolla kokeilemassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: