Perjantaidilemma-lista 00061

Tällä viikolla on seuraavanlaisia dilemmoja tarjolla:

– Kotona ei ole vielä nettiä. Pitäisi asentaa verkkojohto, vetää se olohuoneen läpi kristallisalin kautta ruokatiloihin, ja laittaa tietokone + monitori ruokapöydälle niin että siinä on vielä tilaa tarjoilla aamiaisia satunnaisille aamuvieraille. Tiedättekö mitä tuo tekee paikan Feng Shuille?

– Töissä on ollut kiirettä kun oman työn ohella on pitänyt opettaa kanssatyöläisiä talon tavoille. Ei ehdi blogata tai edes lukea muiden blogeja.

– Netti on pätkinyt töissä jostain tuntemattomasta syystä tai ainakaan en usko virman selitystä muinaisesta merihirviöstä joka on pureskellut merikaapelia, ja nyt muka amerikkalaiset olisivat lähettämässä internet-kaapeloinnin asiantuntijoista sekä suurriistan metsästäjistä koottua erikoisryhmää korjaamaan tílannetta.

Internet-kaapeloinnin asiantuntijoita ei päästetä sukellusveneisiin koska miehistö hermostuu kun ne kyselevät koko ajan onko joku päässyt jo sukellusveneverkkoon.

– Tänään olisi luvassa huumetesti, jota varten pitää olla virtsaamatta neljä tuntia.

Maapähkinän kokoisella rakollani ei voi olla käymättä vessassa 40 minuuttia kauempaa. Ja mainitsinko että testi suoritetaan toisessa päässä kaupunkia eli luvassa on jalat ristissä kävelyä kolme varttia rakko täynnä kaduilla joilla on pääkallokeli…

Oletan että agenttini kuulee kohta Hollywoodin isoilta studioilta ehdotuksestani filmata tarinani.

– Sain huomata että sen lisäksi että amerikkalaiset pitävät nimeäni feminiinä koska se loppuu ”i”:hin, japanilaiset kirjoittavat sen tavalla joka tuo mieleen bukkaken (k-18-linkki wikipediaan).

Ei, en aio näyttää teille sitä, enkä kerro nimeäni että voisitte katsoa miltä bukkake näyttää kirjoitettuna.

Jos haluatte, menkää katsomaan oma nimenne japaniksi bemmu.com:ista.

– Musta kissa käveli tänä aamuna editseni kadulla tullessani töihin. Ei kissoillakaan ajoitus aina pelaa.

Mainokset

13 Responses to Perjantaidilemma-lista 00061

 1. Waldorf sanoo:

  ”…siinä on vielä tilaa tarjoilla aamiaisia satunnaisille aamuvieraille.”

  ÄHÄ! Siinä sitä niin tipautellaan vihjeitä, että heti olisi jotain sutinaa meneillään uudessa kaupungissa eikä muka yhden nettiliittymän tai ”työkiireiden” takia blogattaisi.

  • Kyllä.
   Ilmiselvästikin minulla on joku bööna.
   Missään nimessä ei it-alan koulutuksen saanut henkilö olisi tapellut tähän päivään asti internet-liittymän kanssa vain tajutakseen että nettiyhteys alkaa toimia kun langan pässä on modeemi.
   Varsinkaan ja ennen kaikkea en myöskään ole paketoinut ainokaista modeemiani niin hyvin ja syvälle jonnekin, että en löydä sitä mistään enää.
   Minulla on bööna. Ihan oikeasti. Me etsimme yhdessä modeemiani.

 2. Polga sanoo:

  – Viritä se Kansojen Halliin, siellä tilaa riittää…
  – Peesaan edeltäjää, hah ”satunnaisia yövieraita”. Tuossa ajassa olet ehtinyt läpikäydä *läpi mainittu!* leegion turkkulaissi flikoi.
  – Miksi edes testata :O (olethan juonut hanavettä?!)
  – Kissat kulkevat omia polkujaan, sinä et!

 3. Josefiina sanoo:

  Olet selvästikin Lauri, Olli tai Pauli ja siksi nainen, etkä ainoastaan amerikkalaisten mielestä. Joissakin maissa myös Pekka ja Mika kuulostavat aivan suloisilta ja lempeiltä tyttöjen nimiltä. Samoilla suunnilla esim. perinaisellinen Aino ja ehkä nyt jo vähän jämäkämpi Pirkko ovat ilmiselviä miestennimiä.

 4. Tiina sanoo:

  Eikä siinä mitään, että täytyy olla neljä tuntia virtsaamatta, mutta kun täytyy olla varmasti useampi päivä käyttämättä huumeita.

  Eikö sun nimesi olekaan Termostaattori???

  • Nyt oikeasti pelottaa että mitä jos unohdin että olin ottanut jonkin päänsärkypillerin ja se näkyy testeissä…ei oikein jaksaisi toista kertaa virtsata purkkiin samalla kun toinen (naispuolinen henkilö) katselee luukun takaa. Se ei ole läheskään niin hauskaa kuin pervot antavat olettaa.

   Nimenihän on Therm Ostat, mutta vaihdoin sen muutettuamme uuteen maahan.

 5. Aiwendil sanoo:

  Paakallokeli, todellakin. Itse kutsun tata ’mummontappokeliksi’, tai no lukeudun ilmeisesti itse geriatrisesti haasteellisiin ihmisiin, silla lensin askettain maahan isossa kaaressa ulko-oven edessa ja loin taas jo ennestaankin pahoinpidellyn paani. Laakarini varmaan ilahtuu kuullessaan, etta naen valahtelevia valoja silmissani aina kun liikutan paatani vahankin liian nopeasti..

  Mustat kissat tuovat itse asiassa onnea – tama on vahemman tunnettu fakta. Mustia kalmankoiria niita pitaa varoa.. *pthui pthui pthui ja roiskis suolaa olan taakse, mika todennakoisesti osuu viattoman ohikulkijan silmiin*

  Over and out.

  • Itse kutsun näitä kelejä ”thank God for Darwin”-keleiksi. Eilenkin kaksi nuorempaa ja paremmassa olevaa nuorukaista luisteli edessäni työkengät jalassaan ja manasivat miten liukasta on. Ilmeet saattoivat siis olla näkemisen arvoiset kun ohitin heidät reippaasti kävellen (horjumatta, lisäisin) tennareissani; vaikka muutoin luontoäiti kohteli minua kuin viime kauden barbie-nukkea luontivaiheessa, niin tasapainoaistissa ei jarruteltu.

   Kaikki mustat koirat ovat ihan Baskervillesta.

   • Aiwendil sanoo:

    Voin siis syyttaa Darwinia siita, etta kaaduin juuri tennareissani? Tai jotain? On aina niin mukavaa osoittaa syyttava (ja tata rataa kohta myos vaantynyt) sormi johonkuhun muuhun kuin itseensa.

    *toiveikas katse*

   • Kyseinen heitto ”thank God for Darwin, eh?” on muuten brittikoomikko Bill Baileylta, en kykene ottamaan siitä enempää kunniaa.

    Koen että vaikka Darwin nyt olikin oikeassa monessa kohdassa, Tekijä tai kuka tämän olemuksen nyt loikaan, oli ottanut huomioon Darwinin mainitsemien rajoitusten tuomat haitat tietyissä olosuhteissa. Siksi ne taas joissain tilanteissa toimivat puolestamme.

    Nim. korkeat jalkapöydät joiden vuoksi kenkien löytäminen on erityisen hankalaa mutta tasapainottelu on helpompaa.

   • ”Thank God for Darwin, eh?” (odottakaa hetki, ymmärrätte kohta vitsin) on muuten lähtöisin brittiläiseltä koomikolta Bill Baileylta, kiitos hänelle siitä.

    Minusta Darwin oli osittain väärässä: vaikka tietyt ominaisuudet haittaavatkin selviytymistä, nämä tietyt ominaisuudet saattavat vain olla sellaisia että ne tarvitsevat erityisolosuhteet puhjetakseen täyteen kukoistukseensa.
    Esimerkiksi (yksi monista epämuodostumistani, ja en nyt laske kyttyrääni mukaan) tavallista korkeammat jalkapöytäni tekevät kenkien löytämisestä haasteellista. Vastineeksi ne kuitenkin antavat paremman tuen ja tasapainon, kuten on käynyt ilmi liidellessäni jäisten turun katujen päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: