Ei suinka 00056

Ei suinka tässä ole ollut hiukan kiirettä Turkuun muuttamisen jälkeen.

Ei suinka uudet työkaverit ole todella kivoja (ei, he eivät lue tätä blogia), ilmapiiri rento, ja minulla työkulma jossa hienot näkymät Turkuun. Ei suinka kaikki myös tunnu olevan kävelymatkan päässä, ja tästä innostuneena kävin sunnuntaina kahvilla kellonaikaan, jolloin Helsingissä olisi katsellut tv:tä tylsistyneenä.

Mutta ei suinka kuitenkaan kaikki ihan putkeen ole mennyt; täälläpäin (ainakin paperilla ja teoriassa) on niin kerpetin paljon vuokra-asuntoja tarjolla, etten minä edes tiedä mistä ihmeestä alkaisi karsimaan. Ei suinka ole yhtään turkulaista joka osaisi auttaa uuden kämpän etsinnässä?

Ei suinka nyt pitää alkaa taas töihin.

 

Mainokset

8 Responses to Ei suinka 00056

 1. Aiwendil sanoo:

  Ilmoita neliomaara, maksimivuokra, saunan mahdollinen tarve, maksimietaisyys tyopaikalta, jaakaapin optimaalinen tilavuus, haittaavatko ”pienet” homevauriot ja sen sellaiset tarpeelliset tiedot, niin tama ihminen loytaa mieluisan asunnon alta aikayksikon.

  Terv. nimim. saman kokenut ja lukuisia enemman tai vahemman mentaalisesti haasteellisia mahdollisia vuokranantajia kohdannut (paadyin rikkaaseen, mukavaan vanhaan pariskuntaan, joka rakasti kissojani..).

 2. Polga sanoo:

  Tämä vois avitta, ko tiätäis vähä misä päi olet töis ja kui pal sais maksa…

  Sitt mä kyl sanosi, ett ei sunkka toi murre ny vähä ol viäl kummiski niinko hakuses. Ei sul kukka ol sanonu siit? Essunka sää huano tykkä? Kummottos panna – semmottos vai tommottos? 🙂

  • Sainkin jo apua, kiitos kaikille avustaneille 😀 Nyt sitten jännätään miten tässä oikein käy :s …

   Murrekokeiluni oli vaillinainen ja jäi toistaiseksi tähän johtuen aikoinaan tekemästäni lupauksesta.

   Tarina menee näin: olin Turussa kaverini silloisessa kämpässä.
   Hän oli erityisesti maininnut että älä sulje kylpyhuoneen ovea koska se voi jumiutua. Yllättävänä jännitysmomenttina, siis kaikille muille paitsi teille, menin vahingossa sulkemaan kylpyhuoneen oven.
   Vielä yllättävämpänä jännitysmomenttina se ei enää auennut kun yritin poistua suihkusta.
   Superlatiivi-vaiheen saavutimme juonenkehittelyssä kun ovi ei auennut vaikka miten yritimme vääntää ja kääntää sitä.
   Vannoin siellä suihkukaapissa värjotellessäni että jos lukkoseppä saa oven auki, lupaan olla tekemättä pilkkaa turkulaisten tavasta puhua.

   Kaverini soitti vuokranantajalle, joka taas soitti lukkosepälle. Hän taas oli oikein mukava ja rempseää turun murretta vääntänyt nuorimies, jonka onnistui myöskin vääntää lukon kielen auki.

   Joten siitä päivästä lähtien en ole morkannut suomenturkulaisten tapaa puhua.

 3. Kaisa sanoo:

  Tuota noin. On täällä vielä normaalejakin lukijoita.

  • Onko tämä mielipide, kompakysymys vai aistinko hiukan epävarmuutta äänestäsi?

   • Kaisa sanoo:

    Miten voisi olla tuntematta epävarmuutta, kun kaikki ympärillä alkavat puhua kummasti, käyttäytyä kummasti ja ja ja.. *pälyilee ympärilleen*

   • Äläs nyt ala masentua tässä vaiheessa pimeyden lopun läheisyyttä. Ajattele positiivisesti. Siis minunkin kaverini olivat näköjään hommanneet sarjakuvakaupalle uuden kasvin. Onpas muuten kummallisen näköinen nuppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    KAIKKI ON HYVIN. ELÄMÄ ON IHANAA. TAHDON LÄHETTÄÄ TÄMÄN KUKAN SINULLE JA VANHEMMILLENI JA SISKOLLENI JA KAIKILLE YSTÄVILLENI JA TYÖKAVEREILLENI. EI ENÄÄ KIPUA. EI ENÄÄ TUNTEITA. ELÄKÖÖN YHTENÄISYYS. YHTENÄISYYS ON HYVÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: