Perj. dill. 00055.

Toisin kuin valituksistani yleensä voi päätellä, ajoittain olen onnekkaampi kuin jotkut koskaan. Saan nimittäin mahdollisuuden valita.

Yhden tällaisen hetken seurauksena muutan (ainakin hetkeksi) Turkuun.

En oleta muiden kuin turkulaisten ymmärtävän päätöstäni, mutta kokeillaan nyt kuitenkin.

Minusta Turku on sopivan pieni kaupunki. Jos lähden jonnekin, pääsen (ainakin tilapäiseen asuntooni) joko yhdellä bussilla tai kävellen ihan minä kellonaikana tahansa. Kaikki on siis sopivan lähellä.

Minulla on jo ystäviä Turussa sekä tietenkin bisnestä.

Mutta.

Minulla on myäs täällä paljon hyviä ystäviä, joita on todella vaikea jättää tänne ilman henkisen ja moraalisen selkärankani antamaa tukea (he ymmärtävät nauraa tuolle). Kaiken lisäksi tuntuu että olen vasta viime aikoina, nyt kun muuttoni on varmistunut, kunnolla oppinut sosiaalisen kanssakäymisen merkityksen.

Lisäksi jos jään Turkuun, pitää suorittaa asunnon eteenpäinvuokraus ja ..:puistatus:.. muutto.

Toisaalta joku taisi joskus sanoa että hyvistä päätöksistä ei synny läheskään niin mahtavia tarinoita kuin huonoista.

Nähdään Turussa.

Mainokset

33 Responses to Perj. dill. 00055.

 1. Polga sanoo:

  Ihan onnekas päätös – uskoo tämä ja toivottele oikke mukava reissu! :I

  Muista käyrä Apteekis, Koulus, Pankis ja Vessas. Ratikka ei vissi enä ol olemassaka… Kyll see siit!

  • Pelottaa vaan kun viimeinen muutto-yritys virman sisällä päättyi [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA] mustaherukkamehua automaatista [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA] 10 000 kumiankkaa löytyi hänen vierestään [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA] tulevat näkymään kuulemma vasta [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA] mutta asia painettiin villaisella koska [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA].

   Mutta ehkä Turussa käy toisin. Pitää vain muistaa olla [YHTIÖN INFORMAATIOAUTOMAATTIVAHDIN POISTAMA].

  • Waldorf sanoo:

   Ratikka on olemassa, kesäisin jäätelökioskina torin kulmalla!

   Onnea Termostaattorille. Muista että se EI ole HK Areena, vaan Elysée tai Typhoon. Lauseet aloitetaan aina negaatiolla ”Ei sunkas”. Tois pual on torin pual. Kyllä se siitä.

   • Pahus, ja minä kun luulin hurmaavani turkulaiset kaunottaret kertomalla ”stadilaisesta kulkuvälineestä, hevosettomista vaunuista jotka eivät ole ihan bussi, mutta eivät myöskään ihan auto”.
    Mutta missä on täl pual? Aina ne tärkeimmät kysymykset jäävät vastaamatta…

 2. Zepa sanoo:

  Koitat vaan välttää blogitapaamisia, NÄKYY LÄPI LÄÄLÄÄLÄÄ!

  • Vai yrittääkö blogitapaaminen vältellä minua? Jos Muhammad ei tule vuoren luokse, eikö vuoren pitäisi tulla Muhammedin luokse? Tulkaa ”Turkkuseen” (kuten kaupunki kirjoitetaan alkuasukkaisen kieliasussa), niin kaadetaan nesteitä rinnuksille.

 3. Polga sanoo:

  Ei täs mittä muut, mutku mää tahtosi tiättä tommoste kumiankkoje kohtalon kans *änks*????

  Essunka sä tommost muutto kumminkas sure? Faari jo sanos aikanas, ett siäl o nätei flikoi ko pairanknapei, iso f*tui ko pesofatei… unohra sit plokimiitit ja satsa vaiks Varessual!

 4. Aiwendil sanoo:

  No hei teretulemasta Turkkuseen! Tassa majakkarantalainen toivottaa teikalaiselle hyvaa muuttoa tannepain (tai siis oikeastaan tuonnepain, tamanhetkinen olinpaikkani on nyt Oslo..)!

  Et tule katumaan. Niin kauan kun et astu toisel pual jokkee. Tosin mina mitaan jokkee nae kotiparvekkeeltani, vaan meren.. And where it leaves me? hm.

  Jos minusta ei kuulu mitaan noin viikkoon, se tarkoittaa, ettet tule koskaan kohtaamaan outoa hiipparia sarjakuvakaupassa, silla olen vainaa. Lasketteluviikonloppu edessa. Ja juuri muutama paiva Islannissa tipuin hevosen selasta. Minulle tehtiin elamani ensimmainen CT-skannaus.

  My middle name is ’Tapaturna-altis’..

  • Kiitos kiitos, kaada vaan omille rinnuksillesi välillä!

   Meillä on sarjakuvakaupalla uusi tyyppi sisäänajettavana, eli sinne vaan mahdollisimman äkkiä kysymään ”tahtoisin sarjakuvan lapselle joka on opettavainen, mutta ei saarnaa sekä jännittävä mutta ei liikaa ja se saisi olla värikäs, mutta ei sisältää puna-vihreitä sävyjä sillä hän on värisokea ja emme tahdo kiinnittää hänen huomiota siihen. Olen valmis maksamaan kymmenen…nooh, 11 euroa. Ai teillä ei ole? Ei se mitään, voin odottaa.”

   Jos sinusta ei kuulu viikkoon, saanko asuntosi Turussa?

 5. Aiwendil sanoo:

  *muutama paiva sitten Islannissa. Huomaa, etta lievia aivotarahdyksen jalkiaaltoja velloo edelleen pienessa paakopassani.

 6. Aiwendil sanoo:

  tapaTURNA?? turna?

  My God.

  • Valitusaika ikävä kyllä umpeutui…no hetki sitten. Mutta palaan ainakin ensimmäisinä viikkoina viikonloppuisin tänne jotta voin hengittää vapaiden helsinkiläisten ilmaa. Se kai lohduttaa jossain määrin?

 7. Polga sanoo:

  Uhkan on kyll semmone, ett joku voi lomal kans tulla Turkku *irw* hankkima piirrustuskirjoi ,D

  • (Ja piiiiitkän tauon jälkeen olen taas linjoilla. Anteeksi kaikille kommentoijille kun kesti.)
   Olenkin katsellut jo tätä silmällä pitäen uutta kämppää, tuollainen linna tuolla ainakin näyttäisi olevan…

 8. Tiina sanoo:

  Eikös tuo ”myäs” ollut aika tamperelaisittain sanottu? Vai sanotaanko Turussakin niin? Mä olen aina tiennyt, että sä olet henkisesti tamperelainen. Tosin en tiedä mitä sille nyt käy, kun muutat Turkuun (ainakin hetkeksi).

  • Asuinkunnat suunnilleen järjestyksessä: Oulu-Kajaani-Sotkamo-Haapavesi-Kajaani-Sodankylä-Tornio-Helsinki ja nyt Turku.

   Tämä siis osoituksena siitä että A) en todellakaan tiedä enää kenen murrea silitän ja B) en sulkisi Tamperetta täysin pois. Ehtiihän tässä vielä 😉

 9. ill. sanoo:

  olen samaa mieltä linkin totuuslistan kanssa. onnea turkuun. (you will need it..)

  • Kiitos. Pää hajoaa nyt tämän asuntotulvan suhteen. Miksei voi olla niin kuin Helsingissä eli ota tai jätä? Miksi pitää olla ”no meillä on vaan tarjolla nämä N asuntoa, eli voit joko ottaa jonkun nöistä tai jättää jonkun” O_o

   • Aiwendil sanoo:

    Ala ainakaan Halisiin mene. Tai Varissuolle. Lauste, Runosmaki ja Pansio & Perno ovat radioaktiivisia myos. Mutta sen kai tiesitkin jo.

   • Varissuon tiesinkin jo, eikös siellä ole se salainen ydinjätteiden loppusijoituspaikka heti sen intiaanien kirotun hautausmaan vieressä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: