Kaikki mitä sinulta sain on kylmää jäätä…västi 00053

Vuoden viimeisenä päivänä taas vilkaisu menneeseen, valitus nykyisestä, ja vihjaus tulevasta.

Mitä jäi sanomatta 2010?

Minulla on paljon ideoita. Telepatia ei kuitenkaan  ole rahoittamistani Amazonin sademetsissä salaisessa sotilastukikohdassa tehtävistä kokeista huolimatta saavuttanut vielä haluamaani optimaali-tasoa.

Siksi joutuisin pitelemään haulikkoa ajan sekä vaivan pakko-avioliitossa saadakseni ideani muidenkin nähtäväksi. Onneksi tussari on vielä ollut kadoksissa, joten en ole joutunut kertomaan supersankari-tarinaa (kulkemissani piireissä et ole mitään ennen kuin olet kirjoittanut ainakin yhden supersankari-tarinan…), zombie-tarinaani (…ja olet vielä vähemmän jos et ole kirjoittanut tällaista…) ja Farscape vs. Stargate: Atlantis slash-juttua (…eikä edes ALETA arvostasi ennen tuota…).

Toiset tarinat taas olivat valmiita tulemaan ulos, mutta niistä puuttui je ne sais quoi; joko en keksinyt miten viedä juttu loppuun, tai sitten yhden rivin vitsin venyttäminen koko blogimerkinnäksi ei vain ollut googlettajien hiljaisen hyväksynnän arvoista.

Tässä kaksi esimerkkiä:

—————————–

Suomessa on yksi hieno asia jonka markkinointia tulisi lisätä.

V*tutus (tästä lähtien siihen viitataan nimellä ”depis”, koska se nyt vaan on hauskempi sana).

Maailmalla menee huonosti. Maailmalla mellakoidaan, lakkoillaan, räjäytellään paikkoja, pysäytetään yhteiskunta ja sahataan oksaa johon pudottiin edellisen käsityön jäljiltä.

Suomessa menee huonosti. Suomessa porukka depistelee ja liittyy Facebookissa ”Herättäkää zombie-Kekkonen laittamaan asiat kuntoon”-ryhmään ja kommentoi sanomalehtien uutiskeskusteluihin netissä huomattavan tiukkaan sävyyn.

Yhteiskunnallis-talous-puuhoidollisesti suomalainen tapa on parempi.

Depistä voisi markkinoida muille kansoille olla kiinalaisiin filosofian suuntauksiin verrannollisena ajatuksenkulun uurtajana, demissauksena. Aatteen pääperiaate olisi ”kellä onni on, se pitäköön turpansa kiinni, meitä muita depittää.”

Paremman viestin perillemenon varmistamiseksi demissauksella on eri kansanryhmille omat ohjelmat:

– Nuoret eli depissikset:

– Demissit:

– Demissaajat

——————————–

Tämän idean taisin myöhemmin herättää henkiin toisaalla parissa lauseessa, eli tavallaan sain zombie-tarinani aikaiseksi. Tässä tökki puujalan paksuus, eli miten paljon yhdestä huonosta vitsistä voi vuolla juttua.

Aikoinaan siirtyessäni tähän blogiin lupasin että laadukkaampaa tavaraa, vaikka sitten harvemmin. Ainakin olen siis pitänyt lupauksestani puolet.

Seuraava juttu vain kuivui kesken kaiken ja ajattelin palata siihen myöhemmin, mutta…

———————————

Player, peluri vai pelaaja?

1. Miten kuvailisit elokuva-kokoelmaasi?

A. Onneksi kukaan ei koskaan halua nähdä ”lomavideoitani”.

B. On se hyvä että tietokoneen muisti on halpaa ja nettiyhteydet nopeutuneet.

C. Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit- ja Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia- sekä Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu-leffoista löytyvät normaali dvd-versio, pidennetty dvd-versio, erikoisversio pidennetystä dvd-versiosta ja Blu-ray-normaali-versio kaikista leffoista, ja tilaa on vielä pidennetylle blu-ray-versioille ja erikoisversiolle pidennetystä blu-ray-versiosta. My preciousssssss…

2. Täydennä seuraava lause: ”juokse villi lapsi…”

A.”…tänne syliini, ja riisu toki hikiset vaatteesi niin kuivaan sinut käsilläni.”

B. ”…Talvella hiihdät.”

C. ”…niin saat +10 pistettä kestävyydestä.”

3. Miten olet lajitellut kirjahyllysi?

A. Paksuimman ja fiksuimman näköiset kirjat parhaiten esille, porno on hyvä piilottaa niiden taakse ja ne saavat minut näyttämään vaarattomalta älyköltä.

B. Paksu on ovea pitelemässä ja leveä toimittaa sohvalla kahvikupin alustan virkaa.

C. Juonikuvion perusteella eli kuinka monta salaliittoa kirjassa on käynnissä, montako salamurhaa niissä tehdään, millaiset salamotiivit päähenkilöillä on ja millaisia salaisuuksia paljastuu.

4. Ensimmäinen asia joka tulee mieleen sanasta ”wow”?

A. Oma peilikuvani.

B. Kun olutkaan ei enää auta, niin onneksi sentään virtuaalimaailmassa rumatkin saavat.

C. For the Horde!

5. Mitä sinulle merkitsee cosmopolitan?

A. Viisi sellaista, ja ihan kuka tahansa on valmis kimppakivaan.

B. Oikeastaan aika hyvää.

C. Eikös se ole lehti?

6. Mikä on ensimmäinen ajatuksesi

———————————–

Tavallaan ironista että ajatuksenkulku loppui ajatukseen.

Mitä olisit halunnut sanoa 2010?

”Muffin-top? Onko tuo niitä uusia syötäviä alusasuja? No mutta neiti Jones…ai saan sanoa Grace…no mutta GRACE, tämähän oli aivan yllättävää, joskaan ei yhtä yllättävää kuin kämpilleni saapuminen. Varsinkin ”avomielisen ystävänne” kanssa.”

Mitä ajattelit sanoa 2011?

”Muffin-top? Onko tuo niitä uusia syötäviä alusasuja? No mutta neiti Jo—”

Anteeksi, jotenkin jäin kiinni äskeiseen.

No ainakin juttua riittää vielä Ison-Britannian reissulta, ja ehkä jossain vaiheessa yritän keskittyä tarinoihin joita en tänä vuonna saanut ulos. Mutta on yksi asia mistä aion pitää kiinni.

Minusta blogit tarvitsevat enemmän megatapahtumia. Nörtit voivat jatkaa lukemista, mutta teille ei-nörteille pieni selitys: megatapahtuma on suuren sarjakuvayhtiön lanseerama, yleensä kaikkiin sen lehtiin ulottuva tapahtuma, jonka tarkoituksena on muuttaa olemassaolevaa jatkumoa.

Vuonna 2011 on siis luvassa (ainakin hetkeksi) yksi tällainen megatapahtuma.

Jotkut sen jo tietävät, mutta teille jotka olette vielä suloisesti tietämättömyydessä, pieni vihje tulevasta (ja tämän myötä hyvää uutta vuotta 2011) :

Mainokset

6 Responses to Kaikki mitä sinulta sain on kylmää jäätä…västi 00053

 1. Polga sanoo:

  Pitkään jor… tar… hienoon kirjoitukseen *nakuttelee päättävästi* Head uut aastat!

  Ensiksikin, en ole kirjoittanut yhtään näistä tarinoista, mutta arvostellut useamman. Saako astua valtakuntaan? *toiveikkaasti*

  Toiseksi; olen itse lanseerannut v*tutuksen käyttöön masennuksen normaalina ilmenemismuotona myös lääkärin vastaanotolla. Siitä ei pidetty. Minua kehotettiin etsimään toinen lääkäri.

  Muffin-top on jenkkakaffat, eiks? Mitä siitä? Mitkä v*tun kahvat v*tussa muka on, täh? Etkö ole ennen läskiä nähnyt? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

  Muuten olen sitä mieltä, että vaikkei ole laatinut peliä, tähän saisi osallistua myös joku, joka on laatinut pienen ”tilaa tästä alkoholijuomasi”-ohjelman?????

  Niin ja edelleen head uut aastat 🙂 Kovasti ihmettelen, mikä on Tuo The Tapahtuma :O

  • Hei, keiden luulet olevan ylilordeina ja -lordittarina? Tietenkin niiden jotka arvostelevat muiden tekemisiä 😉

   Juu, toisin kuin amerikkalainen populaari-kulttuuri antaa ymmärtää, v*tutuksen käyttö arkielämän tilanteissa ei johda nerokkaaseen ja molemminpuoliseen dialoginvaihtoon.

   Hah, muffin-top muka…AAAAAAAAAHH!!SILMÄNI!!! GOOGLEN KUVAHAKUNI!!! SYÖTÄVÄT RINTALIIVIT-FANTASIANI!!! EEEEIIIIII!!!!

   Jos joku haluaa viimeistellä nuo raakileeni, niin siitä vaan 😀

   Kaikki paljastuu aikanaan…

 2. Waldorf sanoo:

  Yhtä en saa, yksi jää aina puuttumaan..nimittäin se läpimurtopostaus blogissa. Noh, jos sitten ensi vuonna. Kannattaa muistaa että huomenna on edessä gremlins-ilmiö ja kauniit valot on vain kaukainen muistikuva. Hyvät raketit ja silleen!

 3. Aiwendil sanoo:

  C
  C
  A
  C
  A

  ja.. no, ensimmainen ajatukseni tana aamuna oli,
  ´damn, mun on lahdettava Islannista ylihuomenna. en tahdo! en tahdoooooooo *alkaa itkea kuin lapsi, joka ei saanutkaan karkkia silta kiltilta sedalta*´

  Aure entuluva!
  (Feanor on suosikkini, by the way.)

  • Itse asiassa oikea rivi olisi cg cg at at cg at, koska tymiini ei koskaan yhdistyisi sytosiiniin, mutta olisi kai pitänyt mainita kompakysymyksestä ajoissa.

   Ah, tyhmien viikinkien tyhmien, mutta kauniiden, jälkeläisten tyhmien maailmanvalloitus-yritysten jälkeinen Islanti on varmaan tyhm— tyrmistyttävän kaunis. Älä sure, meilläkin on täällä lunta, suihkusta virtaa kuumaa vettä ja meidänkin pankit ovat olleet konkurssin partaalla. Eli ihan kuin kotiisi tulisit 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: