Jo armonaika loppunut sun onneton, hyvät kun mukanansa luoja vie 00052

Joko muuten mainitsin että vanhenin taas?

Koska universumi haluaa käyttää kaikki mahdolliset tilaisuudet kosmisille vitseilleen, edeltävänä iltana tv:stä tuli uusintana Sinkkuelämää-sarjan ensimmäistä kautta muutama jakso.

Sarjalla oli nuoruudessani minuun suuri vaikutus koska siinä oli a) puolialastomia naisvartaloita, b) huumoria ja c) ihmissuhteiden läpikäyntiä rautalangasta vääntämällä.

Sen avulla opin ymmärtämään paremmin sitä miten ihmiskunta keskimäärin toimii seurustelun suhteen ja että Manhattanilla on enemmän vapaita naisia kuin miehiä sekä kuinka hyviä cosmopolitanit ovat oikeasti (pyysin sellaisen opiskelupaikkakuntani TOP 3 ”muukalainen, älä anna auringonpaisteen langeta päällesi täällä”-listan jaetulle ykkösijalle kuuluvassa rajatun sosio-ekonomisen segmentin kuppilassa, missä tuoppi rikottiin päähäsi vain se takia että olit alunperin olemassa paikkakunnan ulkopuolella.

Ilmeisesti kantaväestö oli liian hämmentynyt drinkki-tilauksestani koetellakseen tuopin kestävyyttä luupäätäni vasten).

Siitä kuinka kauan sarjasta oikeasti oli kertoi jo se, että yksi näkemäni jakson juonikuvioista oli Cynthia Nixonin muka-lesbo-feikkaaminen (Cynthia Nixon on nykyisin naimissa naisen kanssa).

Se että mitä ilmeisimmin sarja on nykyisin ”oldies but goldies”-kategoriaan luokiteltu oli ehkä vielä häiritsevämpää.

Jatketaan seurustelujutuilla. Ei, edelleen sinkku (koputtaa luupäätään puupöytää vasten), mutta Facebook havaitsi välittömästi ikääntymiseni.

Aikaisemmin sivussa oli ollut mainoksia ”hei (nimi tähän)! Tuhannet naiset haluavat tutustua sinuun (nimi tähän)! Liity mukaan juhliin!” ja ”Oletko (vuotesi tähän) ikäinen? Sadat sinkkunaiset odottavat kutsuasi juhlimaan (nimi tähän)!”.

Nyt (siis n. 2 minuuttia myöhemmin) mainokset olivat tyyliä ”hei (nimi tähän)! Kiinnostavatko kypsät, aikuiset naiset? Liity deittikerhoon!” sekä, ja yritän nyt taistella vastaan koko kehoni voimalla  etten kerro kuinka paljon tästä pidin:  ”Haluatko tutustua XX+ vuotiaisiin naisiin? Heitä kiinnostavat perhe, vakiintuminen ja yhteiset harrastukset! Liity mukaan!”

Suomeksi: JOKO ME OLEMME SAANEET TARPEEKSI TREFFAILUSTA VAI JATKAMMEKO ME VIELÄ? MITÄ MIELTÄ PAPPA ITSE ASIASTA ON? KUULEEKO HÄN VAI PITÄÄKÖ VAIHTAA PATTERIT?

Pahus, ja minä kun ajattelin että olin viimein saavuttanut merkkipylvään jonka jälkeen olisin voinut alkaa niittää vanhempien aikoinaan kylvämää  isä-kompleksien satoa…

Kaipa rajapyykki menee siinä kun otat blogisi otsikon tästä kappaleesta:

Mainokset

6 Responses to Jo armonaika loppunut sun onneton, hyvät kun mukanansa luoja vie 00052

 1. Polga sanoo:

  ÖÖ, tuota, onneva. Oma otsikkoni on kyllä aika usein Vuosi 1985… Siitä voi jo päätellä jotakin. Täytit siis 25 tanakkaa vuotta *häijy wirn*.

  ”Come to the darkside… we have cookies!”

 2. Zepa sanoo:

  😀 No niin, onneksi olkoon. Jos fontti on taatalle liian pientä niin suurenee ctrl ja + (tai jotain, mitä se teille PC-ihmisille sitten onkin).

  Pidä silmällä rappeumamuutoksia. Se on kiinnostavaa.

  • KIITOKSIA ONNITTELUISTA. OLINKIN JO KAUAN ETSINYT HYVÄÄ SYYTÄ ALKAA KIRJOITTAA KAIKKI TEKST1N1 CAPS LOCK P44LL4.
   JA MY05 HYV44 5YYT4 ALK44 K4Y77AA V41N NUM3R0N4PP41M15704.
   53K4 -.- .- -.– – – .- .- / .–. . .-.. -.- .- … – .- .- -. / — — .-. … . .- .- -.- -.- — … .. .-

 3. Waldorf sanoo:

  Muffin-top?
  Onnitteluni tai surunvalitteluni, ihan kumpia halutaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: