Jouluhenkisesti aivopähkinänsärkijä 00050

Ah, joulu.

Kuten joku saattaa muistaa, aiemmassa blogissani vannoin että seuraavan (eli tämän) joulun vietän muutoin kuin mökkihöperönä selkä seinää vasten koska pelkään että nurkassaa ne hyökkäävät kimppuuni. Eli siis että en ainakaan kämpilläni ole ja/tai yksin.

Onnistuin siinä puoliksi: vietän jouluaaton pikkusiskon ja hänen miehensä kanssa. Ja vanhempiemme. Ja siskonmiehen vanhempien kanssa.

En loukkaa älykkyyttänne selittämällä erikseen miksi sanoin että onnistuin ”puoliksi”.

Mutta se ei ole kuitenkaan ongelma (ainakaan sellainen jota kannattaisi tässä alkaa ruotimaan).

Ongelma sen sijaan on että missä vaiheessa seuraavaa lausetta kannattaa pitää viiden sekunnin merkittävä tauko ilman, että lahjojenjako-tilanteen tunnelma muuttu olennaisesti: ”tiedän että pidät 12-vuotiaista viskeistä, joten ostin sinulle jotain mistä voit nauttia kaikessa rauhassa yksin”.

Eli tämän lauseen myötä oikein hyvää joulua kaikille! :kuvitelkaa hymiö tähän:

Mainokset

4 Responses to Jouluhenkisesti aivopähkinänsärkijä 00050

 1. Zepa sanoo:

  Mä pysyn edelleen kovana (hihi) ja vietän aaton yksin. Siis tietääkseni. 25. ja 26. pääsee kuulemma käymään kamun luona kans.

  Kirjoja on, leffoja on. Viinoo on. Aina näillä yhen joulun tappaa.

  • Minäkin luultavasti olisin selvinnyt joulun yli; kaveri ehdotti joulun alussa että tulisin hänen ja avokin luona käymään joulupäivällisellä aattona ja kun aatosta olisi selvitty, loppumatka onkin alamäkeä.

   Mutta vedetään nyt tämä vanhemmat-ovat-täällä-jouluna-projekti läpi, eihän se ole kuin kolme päivää.

 2. 3xikuisuus sanoo:

  Hyvää joulua myös sinne. Kunhan olen viettänyt tämän suurperhejoulun (vanhempani, kolme siskoa, veli, puolisoita ja sisarusten lapsia n. kolme) vietän tapanin autossa. Yksin. Ja olen sen ansainnut.
  Oikeastaan olisi mukava olla joskus itsekseen jouluna, mutkun lasten isä on sitä mieltä että lasten on parasta olla kotona jouluna, ei sellaista luonnollista tilannetta pääse syntymään.

  • Onko teille koskaan käynyt niin että olette unohtaneet oman bloginne salasanan koska olette laskeneet sen varaan että tietokone muistaa sen? Ja sitten tietokone meneekin niin jumiin että sitä joutuu soittamaan (gasp!) it-tukeen.

   Ja sitten käy ilmi että syynä on vanhentunut salasana jota ei itse saa muutettua, ja it-tuki vaihtaa sen.
   Ja SITTEN sen jälkeen käykin ilmi että ”ai sinulla oli Windows 7” eli salasanan vaihtumista pitää odottaa 25 tuntia (ei, EN vitsaile), mitä ennen omalle koneelle ei ole asiaa.

   Ja kaiken huippuna tästä samasta asiasta on vetämässä jo kirjallinen keikka (jonka olin ehtinyt tehdä, ennen kuin pomo pyysi soittamaan it-tukeen), eli pahimmassa skenaariossa luvassa on 50 tunnin odottelu ennen kuin pääsen omalle koneelleni.

   Tämä siis vain sympatian osoituksena siitä että ei mene hyvin täälläkään 😉 Joulunajan ruodin tarkemmin sitten kun/jos pääsen omalle koneelleni (ei tällä lainakoneella ehdi pidemmästi kirjoittaa…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: