Viikon googlenpalvelus 00047

Koska nyt on joulukuun ensimmäinen päivä, ja minulla on vielä joulumieltä, tässä hakusanat joita kehtaan esitellä:

Unisanakirjaenglanninkielinen löytyy tämän linkin takaa

buffy vampyyrintappaja paitalöytyvät tämän linkin takaa

kindle tulli – okei, tässä tärkeimmät:

– Amazonin ilmoittamaan toimitusaikatauluun voi lisätä +7 päivää.

– Tullia tulee noin 50 € (siis ainakin minulla).

– Tulli ilmoittaa aluksi Amazonilta saamaansa puhelinnumeroon että Kindle on haettavissa, eli tarkistakaa että numero on ajan tasalla.

– Jos ei ole, saatte pienellä viiveellä sähköpostia siihen laatikkoon, jonka olette ilmoittaneet Amazonille.

– Lahjapaketit (jotta ne varmasti ehtivät perille ajoissa) tulee tänä vuonna lähettää 17.12 mennessä.

Hauska juttu – joo joo, hyvää joulua myös teille sinne Googlen nettisivujen kategorisointi-porukalle.

Mainokset

12 Responses to Viikon googlenpalvelus 00047

 1. Polga sanoo:

  Jaan tämän nyt kanssasi, koska minua on blogini alusta lähtien haettu kondylooma -sanalla tai -kuvilla…. Apuva?! Kuukkeli on väärässä: en ole sairastanut, kaveritkaan eivät ole sairastaneet, joku sairas kommentoija ehkä *wirn*. Että tässä tämä nyt sitten on, ole hyvä ja kivaa jolukuuta! (tah. kirotusvihreä)

  • Toisinaan tuntuu että Google tekee ihan omia johtopäätöksiään tyyliin ”tätä blogia kirjoittaa ihminen, ja ihmisillä on tauteja ja ihmiset harrastavat seksiä, joten varmaan tämänkin blogissa on jossain maininta seksitaudeista, kuten kondyloomasta, joten ohjataan ne kaikki haut tänne. Huh, johan tässä tulikin tehtyä hommia koko diplomi-insinöörin palkan edestä, taidankin käydä työetu-hieronnassa ja lähteä kotiin.”

 2. Aiwendil sanoo:

  Sori. Meikä oli se, joka kirjoitti ’kindle’ ja ’tulli’, löytäen näin ratkihauskan blogisi. Onneksi löysin, piristää kummasti näitä sysipimeitä talviöitä (ja -päiviäkin, en oikeastaan enää muista miltä aurinko näyttää).

  Ja kyllä, Kindle on minulle tulossa. Pelkäänpä vain itsekin joutuvani noutamaan sen Mordorista. Oli kuitenkin hyvä tietää kokonaishinta, jotta sillä voi järkyttää perhettä ilmoittaen samalla, että ’30-v synttärini ovat pilalla, jos mä en saa tätä’ 😉 (synttärit kun osuvat lähelle joulua, haa)

  • Kaikista maailman miljoonista googlettajista sinua olisin kaikkein vähiten osannut epäillä O_O

   Ai sinäkin olet joulun ihmeitä kuten minä? Huomaan että olet jo oppinut oikean tavan ilmaista ihmisille että ”vaikka jouluaatto ja syntymäpäiväni ovatkin lähekkäin, se ei tarkoita että voitte ostaa vain yhden lahjan ja sanoa ”no tää on vähän kalliimpi, joten tää on niinku kaksi lahjaa yhdessä”, te SENKIT SAIDAT P@$K1@1$€t!!!11!”.

   Kannattaa muuten lukea Wired-lehden juttu ”how to do almost everything with kindle 3”. Ja jos Kindle muuten jumittaa, niin omalla kohdallani auttoi kun pidin ”power-nappulaa” 20 sekuntia reunassa (tämänkin opin googlelta).

 3. Aiwendil sanoo:

  Joulun ihmepä hyvinkin. Ongelma on nyt vain se, etten enää tiedä mitä muuta pyytäisin joululahjaksi, kun Kindle on jo luvattu minulle.. p@$k@, ajoin itseni umpikujaan. Saiturit varmaan hykertelevät tyytyväisinä.

  Kiitos ja kumarrus vinkeistä! Tulevat taatusti tarpeen – minulla on ilmeisesti elektromagneettinen kenttä, joka häiritsee laitteita. Jokainen bugi ja kaatuminen on jo tässä nähty..

  Häpi bööthei ja hyvää joulua hei!

 4. Aiwendil sanoo:

  Äiti lahjoi lukemaan Iliaan ja Odysseian 50 markalla aikoinaan, että ei kiitos toistamiseen. Loistoajatus muuten, ihanhan tässä tulee oikein hanukkamieli, kun tarjolla on loistava lahjaidea. Kiitti! \o

  • Minun vanhempani yrittivät saada hiihtämään lupaamalla 50 penniä/km, koska vietin kaiken aikani sisätiloissa lukien. Taisin ansaita 5 markkaa.
   Liikunnan olen löytänyt vanhemmalla iälläni, ja lukeminen on jäänyt vähän vähemmälle (huokaus), mutta hiihdä en vieläkään 😉

   ”Rakas joulupukki joka olet Korvatunturilla. Kaupallistettu olkoon nimesi. Tulkoon joulun ihmemaa jokaiseen tavarataloon. Tapahtukoon sinun lahjalistasi, niin jouluaattona kuin muinakin juhlapyhinä. Anna minulle tänä jouluna lahjaksi Kindlen lahjakortti. Ja anna minulle voimaa antaa niille anteeksi jotka eivät sitä kuitenkaan osta, niinkuin hekin antavat anteeksi halvan hajuveden ja solmion. Äläkä saata minua ostamaan sitä itse, vaan anna minun kestää tammikuun aleen asti. Sillä sinun on talven ihmemaa ja Petteri-poro ja tontut. Mazeltov.”

 5. Aiwendil sanoo:

  Ja aamen.

  Kindleni jäi jumiin Ye Olde Englandiin lumituiskujen sekaan ja veliparkani laukkuun Heathrowin kentällä. Sen siitä saa, kun yrittää huijata Suomen Mordoria (lue: tullia).

  No, jonain kauniina (lumettomana) päivänä saanen sen.
  Pinkillä kotelolla. En tiedä miksi valitsivat sen, piruuttaanko vai tosissaan, mutta en aio valittaa, Kindle mikä Kindle. Ja pakkaan sen kuitenkin sitten kuplamuovikirjekuoreen..

  Englannista on vielä todettava – itse siellä yhteensä lähes vuoden asuneena, synkkä pieni sydämeni riemuitsee joka kerta, kun tuon sikäläisiä kavereitani meille ja säikähtävät suihkuni vedenpaineen voimaa. hahaa.

  • Itsekin huomasin että Kindlen olisi saanut (ainakin) pari kymppiä halvemmalla Heathrow’n lentokentältä kuin Amazonista tilaamalla. Noh, ensi kerralla sitten…

   Pinkki kotelo on minusta hyvä. Tai siis ainakin parempi kuin musta; KAIKILLA ja kaikkien lempi-lähisukulaisella on mustat kotelonkuoret Kindlessä.

   Tiedän että musta on tämän viikon uusi indigo, mutta joku vesiraja se on oltava siinäkin miten pohjakosketuksen tekee (pyydän anteeksi jos nämä jutut tekevät tavallistakin vähemmän järkeä. Otin muutama tunnin verran ihminen vs. kone-matsia uuden toimipisteen kahviautomaatin kanssa ja…noh, olen nyt virallisesti sen narttu. Automaatti tuotti Wiener cafèta enemmän kuin närästys antoi juoda.)

   Olen nyt kauan (tai siis ainakin sen jälkeen kun olin juonut N kuppia tupla-annoksia wiener cafèta ja luin kommenttisi) aikonut perustaa Wikipediaan oman sivun brittiläisistä suihkuista. Ajattelin jotain tämän tyylistä eli ”girlie british showers”-termiä.

 6. Aiwendil sanoo:

  Voin tarvittaessa toimittaa kuva-aineistoa wiki-entryysi, prestonilaisista ”power”-showereista lontoolaisiin liruttajiin.

  Rakastan brittejä, mutta suihkuista (ja juustohöylistä) ne eivät tiedä mitään. Eivätkä astioiden kuivauskaapeista. On tunnettu tapauksia, joissa brittivieraat ovat ottaneet kuvia suomalaisista kuivauskaapeista. Äläkä edes mainitse pullojen kierrätyst.. juu, riittänee jo. Ne brittipöllöt ovat kuitenkin rakastettavia.

  Sivumennen sanoen, anestesia-lääkärit lentokoneissa olisivat erittäin tarpeellinen lisäpalvelu. Olen nyt ollut hereillä suden hetkestä asti, ihmetellen miten selviän hengissä tämäniltaisesta Islannin-lennostani.

  Tohtori Housen sanoin:
  Hope is for sissies.

  • Britit ovat oikeasti mukavaa porukkaa, ja he puhuvat ihan ymmärrettävää amerikkaa. Mutta tiskien kuivauksen doumentointi paikallisten toimesta aiheuttaa minussakin aina suunnattomia myötähäpeän aaltoja. Louis Pasteur sentään, te pyyhitte suoraan tiskiaineesta otettuja mummon perintölautasia kuivaksi!
   Evoluutio on varmaan aikojen myötä kehittänyt kaikille muille kansakunnille paitsi pohjoisessa eläville Fairyn kestävän sisäelimet.

   Eikä tämä edes ole uusi juttu, muistan kun hamalla 80-luvulla… aikoinaan koulussa opettaja kertoi miten kuivauskaappi on suomalaisten juttu ja turistit aina ihmettelevät sitä.

   Juu, ei edes ALETA tästä hullusta konseptista että pulloja voisi kierrättää…mutta ehkä tässä piilee juuri brittilän viehätys. Tavallaan ne ovat meitä edellä mm. englannin oikeinkirjoituksessa, mutta sitten joissain muissa jutuissa siellä on juututtu 70-luvulle.

   Eli Tohtori Housen sanoin: “Fascinating story. Did you think about adapting it to the stage?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: