Kahdet perjantaidilemmat ja yhdet ratkaisut 00041

Minusta ei tule kahvibloggaajaa.

Viittaan siis Paulig Cafèn bloggaaja-hakuun, josta intoilin pari viikkoa sitten. Ongelman ydin on siinä että minä en oikeasti keksi näitä juttujani.

Saan ne kaikkeudelta sellaisten uhrilahjojen avulla, että Joulupukki ei pärjäisi hetkeäkään tässä hommassa. Mutta se ei ota tilauksia vastaan. Se tarjoaa ja sen tarjoomus joko vastaanotetaan tai sitten ei.

Yritin kuitenkin kinuta ”jotain sellaista tosi hauskaa kahviin liittyvää, kais tiedät, noin 200 sanaa ja vitsejä joita en ole käyttänyt useammin kuin kolmesti, ki-tooooos” .

Sen sijaan sain kuvataan parisuhteen klimaattinen loppuunpalaminen kahvin näkökulmasta kun sokeri sekä kermat muodostavat kirjallisen heijastuspinnan laajemmassa mittakaavassa tapahtuvasta muutoksesta. Mutta todellisuudessa oikeasti kaikki on vain aikamatkustajan yhden aikajanan kuolemansa hetkellä kokemaa takaumaa.

Anteeksi, onko siellä jossain joku muu kaikkeus jonka kanssa voisin puhua?

Lisäksi minulla on ongelma Amazon-kaupan kanssa. Yhdysvalloissa on myytävänä Kindle-lukijaan 564 243 kirjaa, kun taas euroopassa myynnissa on vain 485 260 kirjaa.

Ikävä kyllä noiden 564 243 kirjan joukossa on paljon niitä kirjoja joiden takia ostin Kindlen, kun taas 485 260:n kirjan joukossa niitä ei ole läheskään yhtä paljon.

Vitsi on siinä että jos haluan ostaa pokkarin Yhdysvalloista -> ei ongelmia ja haluaako sir vielä lahjapaketoinnin?

Kun taas yritän ostaa saman teoksen sähköisesti -> yeeeeaaaahhh…katsokaas kun kyseessä on sähköinen palvelu, eikä fyysinen kirja, vaikka kyseessä siis on fyysinen kirja sähköisessä muodossa ja näitä sähköisiä palveluja ei saa myydä toiselle  markkina-alueelta, joten…EI MUTTA ONKO TUO HALLEYN KOMEETTA!? JUOSKAA KAIKKI PAKOON!!

Mutta tänk juu amerikkalaisen yrittäjämentaliteetin minulla on ratkaisu: myus.com. Tuon palvelun avulla maksua vastaan saat amerikkalaisen osoitteen, ihan ja pelkästään juuri tällaisia tilanteita varten.

Ensimmäisen ongelman kanssa ei mennyt kuin Dr. Philissä, mutta olen valmis tyytymään 50% ratkaisuprosenttiin.

Mainokset

3 Responses to Kahdet perjantaidilemmat ja yhdet ratkaisut 00041

  1. Polga sanoo:

    Mai ääsh, kom….*what the fuck* :O

  2. Polga sanoo:

    Ei voi mitään, kun on niiiiiiiiiiiin hyvä! *ylpeänä päheltää taas menemään*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: