Perjantai-dilemmailu 00038

Tämän viikon dilemma on jälleen interaktiivinen.

Tehtävänne, mikäli hyväksytte sen, on yhdistää viikon aikana konsulttikielellä kuullut lauseet palkkaorjien työläisten suusta kuultuihin lauseisiin. Osaatko sanoa mitä konsultti tahtoo sanoa?

A. ”Nyt on oikea aika johtaa toteutettavan tuotekannan sopimista operatiivisella tasolla, tuotekohtaisesta prosessista koko tuotekannan kokonaissopimuksen optimointiin.”

1. ”Minkä [sensuroitu] takia tänne ei voida palkata tarpeeksi porukkaa hoitamaan tätä pellepuulaakia?”

B. ”Kompetenssipraktiikka hyötyy operatiivisesti horisontaalisesta tiimityöskentelystä.”

2. ”Minkä [sensuroitu] takia minä en aikoinaan lähtenyt putkimieheksi?”

C. ”Normaalit prosessit ja niihin liittyvät järjestelmät on rakennettu tukemaan yrityksen työsuhteessa olevia henkilöitä, mutta muilta osin pyrimme toki ottamaan huomioon myös hyviksi koettuja alihankkijoita eli extejä, joita olemme perinteisesti pyrkineet vakinaistamaan kun on nähty tarpeelliseksi vahvistaa omaa kapasiteettia.”

3. ”Eli siis kaikki muut ovat syyslomalla, kahvitauolla, sairaslomalla, vessassa, ylityövapaalla, iltavuorossa ja syömässä ja minä saan hoitaa kaiken itse? Ihan [sensuroitu] mah-[sensuroitu]-tavaa”

D. ”Yksikkökokonaisuuden strategian, konseptikatalogin, tuotekannan, tutkimus/kehittämistyön ja resurssihallinnan prosessien takana on yksikön vanhasta poikkeava organisoituminen synergian, tehokkuuden ja uudistamisen osalta mikä johtaa kehitystyön, tutkimustyön ja koordinaation uusiin operatiivisiin prosesseihin.”

4. ”Mistä [sensuroitu]sta näitä [sensuroitu]n uusia ylläpidettäviä [sensuroitu]n järjestelmiä tulee? Luuleeko ne meitä [sensuroitu] ihmemiehiksi? Tällä [sensuroitu]:n palkalla?

E. ”Uusi strategia on esitelty ja palaute uudesta strategiamallista on ollut positiivista. Emme ole vielä ehtineet verrata strategiapäivitystä tekemäämme strategiamalliin, mutta nopean läpikäynnin perusteella emme usko sen vaikuttavan isosti jo tekemiimme strategialinjauksiin. Pian tulemme saamaan uudet kansainväliset strategiatavoitteet, joille tulemme suunnittelemaan strategia-toimenpiteet ottaen huomioon strategiamme.”

5. ”Eli siis kaikki muut ovat syyslomalla, kahvitauolla, sairaslomalla, vessassa, ylityövapaalla, iltavuorossa ja syömässä ja minä saan hoitaa kaiken itse? Ihan [sensuroitu] mah-[sensuroitu]-tavaa”

Mainokset

2 Responses to Perjantai-dilemmailu 00038

 1. Kaisa sanoo:

  A4, B3, C1, D5, E2. Tai sitten kaikki kirjaimet on tuotettu puppugeneraattorilla ja numerot ..no, ne nyt tulee selkäytimestä itse kullakin.

  • Pahus, upotit tykkiveneeni ja osuit risteilijään!

   Ikävää että seuraava, tänä aamuna tullut helmi, ei ehtinyt mukaan: ”Olemme harmonisoimassa tehtäväkoodistoja ja tulemme jatkossa käyttämään näitä päivitettyjä tehtäväkoodistoja. Koodit on määritetty intranetistä löytyvissä roolikuvauksissa (S1-S4, F3).”

   Hitsi jossa tässä vielä pitää alkaa roolipelaamaankin, tämä työn tekemisen näytteleminen on jo niin raskasta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: