Kofeiinisti 00036

On kaksi syytä miksi juon pikakahvia.

Viime viikonloppuna pikakahvi oli loppunut, enkä jaksanut lähteä kauppaan. Siksi otin esille pikku ystäväni eli Mr. Krupsin.

Säästän teidät kahvihetki-esileikiltä ja hyppään suoraan itse aktiin, jossa juon tuplalatauksen espressoa ja sen täytyy olla mustaa magiaa, sanojen voodoota.

Kirjoittajat nostavat jo kerran maailmaan tuotuja sanoja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan esille. Aiemmin ne syntyivät vain välittääkseen viestin ja sitten kadotakseen aivan kuin auringon lämpö tai yön kylmyys.

Enää ne eivät kuitenkaan siirtymänsä hetkellä tunne lopullista rauhaa.

Kirjailijat, nuo semangikot ja nekrolyyrikot pakottavat sanat taitojensa kautta palaamaan ja pysymään musteen ja paperin vankina. Kuolleet sanat  yhtyvät, toistuvat, joutuvat välimerkkien kautta jonottamaan loppuun ja muodostamaan epäpyhän virkkeiden liiton, nostaen esille piilomerkityksen.

Mutta sanojen maailma on julma, eikä niiden kärsimys pääty tähän. Kirjailijat repivät sana-parat toisistaan ja yhdistävät ne ennen lukemattomin tavoin toisiinsa, vääntäen niiden merkitystä vain luodakseen hirvityksiä joita kenenkään ei tulisi tavata; pitkässä juoksussa sinä voitat jos juokset nopeammin, ja kuka uskaltaa, voittaa.

Rivien välistä kuulee huudot ja toinen syy on että saan aina kauheita närästysoireita.

Mainokset

8 Responses to Kofeiinisti 00036

 1. Zepa sanoo:

  Toimiiko kofeiinilla ladattu energiajuoma samoin, poislukien närästys?

  • Energiajuomista huiput ovat hyviä mutta downerit ovat sitten asia erikseen, joten olen pyrkinyt välttämään niitä. Yleensä niistä on lopputuloksena vain 10 minuuttia jona aikana äänen nopeus on liian hidasta keskusteluun, ja sen jälkeen hyydyn täysin koska poltin kaiken energiani telepatian yrittämiseen.

 2. Kaisa sanoo:

  Sun pitäis tehdä työksesi jotain ihan muuta.

  • Jep, mutta he ottivat pois lupani tappaa, laittoivat seinälle kuvani ja alle tekstin ”näin käy tuhmille pojille” sekä kertoivat etten tule enää koskaan rakastelemaan todella kauniin naisen kanssa tässä kaupungissa.
   Joten sillä mennään mitä jäi.

 3. Polga sanoo:

  Sulla näyttää toimivan jokin muu pulveri kuin pikakahvi noin muutenkin. Niin että, jos suodattelet siellä ihan itseksesi, ymmärrän kyllä *syvä huokaus*!

 4. Zepa sanoo:

  Asiallinen havainto, Polga.

  Tuli mieleen että toi energiajuomahan voisi toimia pikadeittijuomana. Ei tulisi kiusallisia hiljaisuuksia. Eikä ehkä myöskään toisia treffejä, mut.. no, kaikkea ei voi saada muutenkaan.

  • Muutoin kunnioitettava idea, mutta esiintyessäni sirkuskummajaisena nimeni oli ”Termos – Maailman pienirakkoisin mies!” (lähinnä vain seisoin siinä kaikkien nähtävänä ja aina viiden minuutin välein kävin takana olevassa vessassa ja vedin pytyn mahdollisimman äänekkäästi.)

   Pointti kuitenkin on että energiajuomat laittavat rakkoni toimimaan aina hypernopeudella, joten pikatreffeistä tulisi todellakin PIKA-sellaiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: