Kilpailuhenkisesti 00035

On jälleen aika jakaa palkintoja, eli pitemmittä puheitta kaikkein palkitsevimpaan työhön!

Tämän viikon sponsori on Valkopesu, Aivopesu ja Uskonpuhdistus-pesula-ketjun puritaani-osaston militaristi-järjestön englanninkielen oppikerhon nuoret, joten palkintojenjakotilaisuutemme tunnetaan tästä lähtien nimellä Oscar Mike Golf Whisky Tango Foxtrot.

Älkää siis ihmetelkö jos ensimmäinen palkinto on NIMBYANCNIY eli ”Not In My Backyard And Certainly Not In Yours” eli kenenkään takapihalla ei koskaan tule tapahtumaan mitään.

Tämän palkinnon saa etuoikeutetusti yhdysvaltalaiset omakotitalojen omistajien asukasliitot.

BBC kertoo näiden urheiden liittojen toiminnasta metafyysistä aknea vastaan muuten niin kauniin aikakautemme julkisilla kasvoilla.

Puhumme totta kai vaatteiden ripustamisesta kuivumaan ulos.

”The fight against clothes lines” kertoo jatkuvasta taistosta ihmisiä vastaan, jotka ehdoin tahdon tahtovat säästää luontoa ja energiaa.

Tuomaristo perustelee päätöstään näin: ”Vain koska sähkölaskut ovat pienentyneet joillakin jopa puoleen ulkokuivauksen myötä ja asiantuntijan mukaan jos yksi kolmesta kuivaisi vaatteensa ulkona edes viiden kuukauden ajan vuodessa, CO2-kaasun päästöt pienenisivät vuoteen 2020 mennessä 2,2 miljoonaa tonnia ja vain koska kuivausrummut kuluttavat eniten talouksissa sähköä…anteeksi, mistä me puhuimmekaan?

Noinkin tiukan perustelun jälkeen on aika mennä toisen tiukkaan aiheeseen kaksimielisen aasinsillan kautta.

Seuraavaksi nimittäin jaetaan Peliin Ensimmäisenä Ehtivä Latoo Oikeudet Näteille ja Örkeille Ravistaen Taantumukselliset Tavat Irti-palkinto eli P.E.E.L.O.N.Ö.R.T.T.I-tunnustus viikon poliittisesta avauksesta.

Sen saa Panu Horsmalahti, Piraattipuolueen hallituksen varajäsen, Pirkanmaan piraattien vpj ja ehdokas Pirkanmaalta.

Hän kiinnittää blogi-kirjoituksessaan ”Seksin puute tasa-arvo-ongelmana” huomiota aikamme vaiettuun, mutta paljon kirjoitettuun ongelmaan.

Nimittäin siihen että miehet eivät saa, kun naiset ei anna.

Erityisen vaikutuksen teki ehdotus siitä että ”tyttöjen seksuaalisuutta voi lisätä kouluissa valistamalla. Mitä enemmän tytöt ja naiset harrastavat seksiä, sitä tasa-arvoisempi yhteiskunnasta tulee. Koulujen tulee opettaa että seksi on hyväksyttävää, kivaa ja turvallista.”

Tuomaristo perustelee päätöstään, yrittäen samalla olla hymyilemättä liikaa, näin:”Tämä voidaan tyrmätä sellaisen ihmisen kirjoituksena, joka ei ole vielä keksinyt miten netistä saa ladattua ilmaiseksi pornoa.

MUTTA.

Tämä voidaan myös nähdä kierona poliittisena pelinavauksena. Perustelujen kirjoitushetkellä blogimerkinnästä oli tykännyt 1620 ihmistä ja varmasti useampi oli kuullut siitä. Seuraavissa vaaleissa on paljon nykyisiin puolueisiin pettyneitä, jotka eivät kuitenkaan haluaisi antaa ääntään rasismille vivahtaville puolueille, ja Aku Ankan äänestäminen on niin viime vaalikautta.

Mitä jos he äänestäisivät sitä yhtä tyyppiä, jonka tulisi saada naista päästä hoitamaan puutarhaa?”

Tuomaristo myös antaa kunniamaininnan Muutos 2011-puolueen pj Jiri Keroselle, joka tahtoo toiseksi nimekseen Galactus.

Kuinka ollakaan, kunniamaininnan kautta pääsemme jälleen eteenpäin seuraavaan palkintoon eli Vierailijoiden Itsepalvelua Tuskin Tarvitaan Uudestaan.

Sen saaja on huomattavasti parempi lyhennelmä kuin itse palkinto, joten kerromme sen mieluummin.

U.N. O. O. S.A eli United Nations Office for Outer Space Affairs on suomeksi Yhdistyneiden kansakuntien ulko-avaruudellisten suhteiden järjestö.

Sen toiminnasta kertoo The independent-lehti artikkelissaan ”UN prepares for ’first contact’ with alien life”.

Henkilö joka tulee vastaamaan kysymykseen muukalaisten ”viekää minut johtajanne luo”-pyyntöön on malesialainen astrofyysikko Mazlan Othman.

Tuomaristo perustelee päätöstään näin: ”Palkinto annetaan tunnustuksena pitkäjänteisestä lomamarkkinointi-suunnitelmasta. Ensimmäinen suorailmoitus kosmokseen eli Voyager-luotain lähetettiin 1977, ja vuonna 2010 saatiin ensimmäinen universumin matkaopas. Tuskin jaksamme odottaa vuotta 2043, jolloin järjestetään ensimmäiset intergalaktiset possujuhlat.”

Kiitoksia kaikille mukana olleille, mutta ennen kuin päästämme teidät katsomaan videota, tahdomme muistuttaa että BBC kertoo jutussaa ”Taking on A-ha classic” että A-ha-yhtyeen kappale ”Take on me” täytti 7.10. kunnioitettavat 25 vuotta.

Siksi nostalgisointi on tällä kertaa ajankohtaisempaa kuin koskaan:

Mainokset

4 Responses to Kilpailuhenkisesti 00035

 1. Waldorf sanoo:

  Koetan kuunnella muistelematta Morten Harketin uskonnollissävytteisiä kommentteja erilaisista asioista. *falsettihyräilyä*

  • Kenenkään ei koskaan pitäisi kohdata tai lukea mitään sankareistaan. Media joka toimii 24/7 on tuhonnut paljon, ja yksi asia pirstaleiden keskellä on myytti sankareiden oikeamielisyydestä.
   Itsekin olen edelleen järkyttynyt kuultuani että kaksi fiksuina pitämääni koomikkoa itse asiassa ovat skientologeja.
   Toinen ei ollut edes antanut syöpään kuolevalle pikkulapselle nimmariaan, koska ”syöpä on vain mielen aiheuttama saastumistila, ei oikea tauti”. Justiinsa…

 2. Bab Dailan sanoo:

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2263453

  Luin tuon että ”Pomoala panikoitui”

  Kiitti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: