Viikon googlenpalvelus

Luemme viikon googlenpalveluksen epistolasta seuraavat jakeet:

Mielenkiinnotonta: Eka Vekaran oikea nimi on Pittisborum Psercy Pystachi Pseter Psersimmon Plummer-Push.

Rahan kulutus: tärkeä osa kapitalistista järjestelmää.

Jos se lohduttaa, niin BBC:n jutussa The perils of earning £ 100, 000 salary ex-pankkiiri Geraint Anderson (120 000 £ peruspalkka + 500 000 £ bonuksia vuodessa)  kertoo että iso palkka luo kultaisen häkin; tiivistettynä Andersonin mukaan tyypeillä on lapset huippukoulussa, edustusvaimo, kauhean isot lukaalit ja autot. Sitten eläkeiässä he kuulemma heräävät siihen että MITÄ he oikeastaan ovat elämällään tehneet?

Eli vaikka pohjalla on yksinäistä, ei huipullakaan ole hauskaa.

Hauska juttu: minusta Suomen tulisi markkinoida suomalaista passiivisuutta. Mitkä ovat oikeasti Kiinan tärkeimmät tuontiartikkelit? Feng shui, kungfutse ja buddhalaisuus.

Miksemme me voisi markkinoida passiivisuutta?

Muualla maailmassa jos joku havaitsee mielestään epäkohdan, hän kerää kaverit, kaverien kaverit, kaverien kaverien kaverit  ja niin edelleen, kunnes puoli kaupunkia on julistettu sotatilalain alaiseksi mellakoiden vuoksi.

Meillä taas vaikka miten v*tuttaisi, ottaisi päähän, keljuttaisi, linssiin olisi virtsattu, niin suomalainen perustaa joko facebook-ryhmän, kirjoittaa blogiinsa tai nettilehden kommentti-osastoon. Ja jos todella ottaa päähän, kirjoitus on kärkevä.

Mistä luulisitte johtajien tykkäävän enemmän: kansasta joka polttaa kaikki eteentulevat autot joka kerta kun maidon hinta nousee 10 senttiä, vai siitä joka valittaa ihan mistä tahansa tapahtuneesta yleisönosastolla? Ja todella kärkevästi, vieläpä!

En tiedä teistä, mutta itse näen joka maahan perustettavan Passivoima-instituutin, joka tuo esille sisäisen passiivisen energiasi. Siis useiden kurssien kautta, joiden jälkeen et jaksa mitään, mutta teetkin loput todella…ai te tiesittekin jo?

Unisanakirja netti: itse suosin www.swoon.com:ia. Se on englanninkielinen, mutta ainakin omissa unissani on tekstitys joten se ei ole ollut ongelma.

Sekalaiset: Huokaus…olkoon sitten.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: