Unisymbolisesti 00033

Näin unia viime viikonloppuna mm. siitä, kuinka sain luottokorttilaskun, ja kuinka kaksi koiraa tappeli. Toinen koirista oli puolellani ja se voitti, mutta haavoittui samalla. Muistan kuinka pyyhin siitä verta pois.

Mitä tämä merkitsee?

Tänään sain kuulla että luottokorttihakemukseni oli mennyt läpi, eli tuo oli aika itsestäänselvä.

Mutta muut unet olivat mielenkiintoisempia. Unisanakirja swoon.com:in mukaan veri merkitsee että joku luottamani henkilö pettää minut. Kaksi tappelevaa koiraa taas tarkoittaa, että kaksi minulle läheistä ihmistä tulee tappelemaan, ja minun pitää varoa etten jää väliin.

En päässyt sunnuntaina wordpressin palveluun, koska se oli katkaistu, joten se oli varmaankin ”luottamani henkilö”, joka pettää minut.

Tai sitten ei, sillä tällä hetkellä kirjoitan tätä työkoneellani; Bigtool4U2 eli rakas kotikoneeni nimittäin ilmoitti R2-D2-metodilla eli piipittämällä ja sinisellä kuoleman ruudulla että sen muistit olivat menneet rikki.

Joten jäljelle jää viimeinen kohta, kaksi läheistä ihmistä jotka tappelevat.

En tiedä liittyykö tämä asiaan, mutta googlen mielestä täältä löytyy vastaus kysymykseen ”mistä tietää onko miehellä joku”.

Pitäisikö minun tarttua koukkuun? Voiko tämä olla jonkin suuremman tapa vihjaista olla kulkematta hellään yöhön? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Seuraavat syyt eivät sitten ole minun keksimiäni, vaan ne on käännetty womansavers.com-sivulta.

1. Miehesi kuluttaa vähemmän aikaa kanssasi, eli väittää jäävänsä ylitöihin, kokouksiin jne.

2.  Miehesi on vähemmän hellä. Seksielämä on vähäistä tai olematonta. Mies ei tahdo halia, katsoa elokuvaa yhdessä tai tehdä oikeastaan mitään fyysistä kanssasi.

3.  Mies muuttaa fyysistä olemustaan. Pettävä mies alkaa ostaa uusia vaatteita, muuttaa hiustyyliään ja alkaa kuntoilla tehdäkseen vaikutuksen muihin naisiin lisäksesi.

4.  Auton muutokset. Matkustajanpuoleista istuinta on siirretty, tai penkillä on tuntematonta karvaa. Radiossa voi soida ennestään tuntematon kanava.

5.  Pettävä mies voi olla lyhytpinnaisempi tai hermostuneempi johtuen kokemastaan syyllisyydestä.  Asiat jotka eivät ennen vaivanneet ovatkin nyt ärsyttäviä.

6.  Pettävä mies voi tuoksua vieraalta hajuvedeltä, tupakalta tai alkoholilta jos miehellä ei ollut aikaa vaihtaa vaatteita tapaamisen jälkeen.

7. Käytös muuttuu. Pettävä mies on jatkuvasti puolustelevalla kannalla kun kyselet hänen menoistaan. Hän voi syyttää sinua epävarmaksi, omistushaluiseksi tai nuuskivaksi.

8.  Kännykän käyttö on erilaista. Pettävä mies ei uskalla jättää kännykkää auki läsnäollessasi siltä varalta, että toinen nainen soittaa hänelle.  Hän voi lähteä toiseen huoneeseen puhelinkeskustelun ajaksi tai mennä tarkistamaan tekstiviestin muualla. Tarkkaile öisiä soittoja.

9. Tietokoneen käyttö muuttuu. Pettävä mies voi käyttää nettiä etsiessään seuraa. Jos mies on kuluttaa aikaa netissä keskellä yötä ja sulkee oven ettet näe missä hän surffailee, hän voi keskustella salarakkaansa kanssa.

10.  Kulutustavat muuttuvat. Jos mies on yhtäkkisesti ilman syytä varaton, hän on voinut käyttää kaikki rahansa toiseen naiseen. Tarkkaile maksaako hän kaiken käteisellä ja käykö useammin raha-automaatilla peitelläkseen jälkiään. Tarkista kaikki mahdolliset kuitit ja laskut jotka saat käsiisi.

Varmuuden vuoksi: KYLLÄ, ME MIEHET EMME VARMASTI VOISI PUKEUTUA PAREMMIN TAI ALKAISI KUNTOILLA SINUN VUOKSESI.

Jos ei tuolla tule actionia, en tiedä millä.

Mainokset

4 Responses to Unisymbolisesti 00033

 1. Tiina sanoo:

  ”penkillä on tuntematonta karvaa”
  😀 😀 😀 Mies ehkä pettää jonkun jetin kanssa.

  • Joo, tästä oli juttua Dr. Philissä tai sitten Salaisissa kansioissa, en nyt ihan muista.
   Kuitenkin kyseessä on kryptozoologisten eläinten kanssa vietettävä ylellinen elämäntyyli nimeltään Jeti Seti-elämä.

   Ilmeisesti se on joissain piireissä hirveä hirviö-ongelma.

 2. Kaisa sanoo:

  Mua jäi toi kohta ihmetyttämään siksi, että posliinit on niin kovin yleisiä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: