Väliaika – edelleen

Minulla on ongelma.

En ehdi kirjoittaa blogiin ja minulla on liikaa mustia sukkia.

Minulla on siis kaksi ongelmaa.

Mustia sukkia on polvisukkia, nilkkasukkia, urheilusukkia, villasukkia ja perussukkia. Niiden ongelma ovat mustan eri värisävyt.

Okei, kolme ongelmaa.

On hiilenmustia, puuhiilenmustia, pyökkipuuhiilenmustia, euroopanpyökkipuuhiilenmustia ja koriste-euroopanpyökkipuuhiilenmustia. Ja ne kaikki näyttävät samalta minunkaltaiselleni musta-valko-sokealle luonnon- tai keinovalossa.

Nyt on jo neljä ongelmaa.

Kun olen alkanut selvittämään mikä sukka kuuluu minkäkin sukan kanssa yhteen, homma jää pakostakin kesken koska ennen pitkää päädytään sukkateatteriin.

Ongelmani ovat jo siis viidessä.

Kun alan leikkimään sukkateatteria, päässäni alkaa kirjoittamaan itse itseään maailman rasistisin ja haisevin murhamysteeri-tunnekyllästeinen draama nimeltään ”musta tuntuu mustasukkaiselta tai Lenita Airisto ei asu täällä enää”.

Ongelmien määrä on noussut kuuteen.

Minä siis yritän miettiä miten ehtisin kirjoittaa blogiini, samalla kun pohdin miten hoidan sukkaongelmani, ja niitä mustia sukkia vaan on niin hirvittävän paljon ja ne ovat melkein samoissa sävyissä,  joten niitä on vaikea erottaa ja kun sitten nostelen niitä silmieni eteen, toinen sukka sanoo toiselle ”mistä tiesitte että hänet on murhattu?” ja toinen vastaa ”reikien määrästä” ja toinen vastaa ”reikien määrästä? Mutta hänhän on golfsukka!” ja toinen sanoo ”tiedän, ja siksi 19:s reikä paljasti kuoleman luonnottomaksi.”

Joten siksi täällä on ollut niin hiljaista.

Mainokset

4 Responses to Väliaika – edelleen

 1. Zepa sanoo:

  Kun hätä suurin, Zepa lähellä!

  Ekanakin: heität roskiin kaikki reiälliset sukat. sitten: menet Stokkan miestenosastolle, ostat Falken mustia sukkia (joo ne on kalliita mutta kestäviä). Niissä on punainen nauha lähellä jarpaita toteamassa parinmuodostuksen. Näitä vaikka 3 paria, jolloin voit käyttää Falkeja sekaisin. Sitten kysyt myyjältä, mikä muu on hyvä sukkamerkki, ja katot, löytyykö niistä esim varresta tai jostain merkkiä joka kertoo parillisuuden.

  Halvemmista mustista sukista, aiankin naisten, löytyy nykyisin aina erilaisia juttuja varsista joten parit on helppo löytää. Se on kiva. Joskin halvat sukat on halvat ja menettää sekä muotoaan että mustaa väriään ajan mittaan 😦

  Niin, sitten niitä merkkejä voi sukkapareihin ommella ihan itsekin! Pieni nappi varteen jonnekin. Ja samanlainen toiseen sukkaan. Tai eriväristä ompelulankaa (sulla varmaan on hyvät varastot) voi ommella varvassauman sisäpuolelle. Näin mä erotin eri ihmisten mustat sukat kun asuin yhdessä vielä: omiin sukkiin lankamerkit 🙂

 2. Kaisa sanoo:

  Kännykän kautta yritinkin välittää perheenäitien wanhaa wiisautta, mutta eipä näy kommentti tulleen läpi.
  Tai sitten mä vaan kommentoin liikaa ja vähempikin riittäisi..?
  Joktap, suosittelen lämpimästi Supi -sukanpidikkeitä: http://www.help-tuote.fi/supi/index.html Minä olisin jo hermoparantolassa ilman noita, sukkaa nimittäin kuluu.

 3. ill. sanoo:

  Supi näyttää hienolta. halvempi on harsia samaa paria olevat sukat yhteen jollain vähän kestävämmällä langalla, vaikka vaan yhdellä lenkillä mikä on nopea purkaa.

  olen miettinyt ongelmaasi nyt jo muutaman päivän, mutta tätä parempaa ideaa ei syntynyt. O.o

  • Nyt täällä käydyn, sekä googlettamalla kavereideni kanssa käydyn keskustelun perusteella olen päätellyt seuraavaa.

   Nainen parsii sukat yhteen, kiinnittää niihin nappeja, hankkii niihin lisälaitteen jolla samat parit pidetään yhdessä, hankkii sukkalaatikon, pesee vain sukkia, ei alunperinkään sekoita sukkia vaan käytön jälkeen rullaa ne yhteen, ostaa vain tietyn mallisia mustia sukkia, neuloo sukkiin tunnistelangan, käyttää viikonpäiväsukkia ja tunnistaa mustan eri sävyt.

   Mies käyttää vain valkoisia tennissukkia.

   Henk. koht. pidän naisten metodista enemmän.
   Minusta kuka tahansa osaa kiivetä puuhun, MUTTA yritäpä kiivetä takapuoli edellä, SIINÄ nähdään kuka on kuka 😉

   Kiitos neuvoista siis 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: