Perjantai-dilemma

Lihakset tottelevat komentojani ja räkätautia ei tullutkaan, joten kysymys kuuluu mistä kertoisin?

A) Siitä kuinka aamulla tajusin että en ollut laittanut pyöräily-sportti-paitaani kuivumaan, vaan olin jättänyt sen yön ajaksi myttyyn reppuun. Vaikka se haisikin anti-perspirantille hipauksella ureaa, laitoin sen päälleni koska ajattelin että saanhan sen kuitenkin vaihdettua töissä tuoreeseen t-paitaan.

Päästyäni töihin, ja saatuani paidan vieläkin myskihärän jätöksen hajuisemmaksi, huomasinkin että eihän minulla olekaan vaihtovaatteita, vaan jätin ne aamulla kotiin, LOL.

B) Siitä eilisestä asiakkaasta, joka huusi kaverini korvaan vaginamonologia koko ajan, kun kollegani yritti etäyhteydellä päivittää nettiselainta näyttämään hassua kissavideota.

Eli vähän sama kuin olisitte juuri estäneet avaruuden muukalaisten invaasion maapallolle, ja erinäisten sattumien kautta nyt riippuisitte parvekkeen kaiteessa yhdellä kädellä, ja toisessa kädessä roikkuu kaverinne joka huutaa koko ajan ”V**TU MIKÄ V**TTU SIINÄ V**UN PELASTAMISESSA V**TU KESTÄÄ?!”

Ja hetken kuluttua samainen henkilö soittaa takaisin, ja pyytää ilmoittamaan että nyt toimii, ja ”voisitteko sanoa sille äskeiselle vastaajalle että tällä kertaa olin kohtelias.”

Vannon että työskentelypisteessämme näkyi  tuplasateenkaari samalla hetkellä.

C) Tai voisin ottaa jonkin hakusanan jolla tähän blogiin on eksytty, ja kommentoida sitä sarkastisesti, esim. ”miten saada toinen viihtymään seurassani”.

Kokeile puhumista. Se on vähän niin kuin n00b13 t4lk, mutta sen sijaan että kirjoittaisit näppiksellä,  kirjoitatkin sen IN UR pää ja luet sitten 4real ääneen. Epic Victory!

D) Tai ehkä jatkaisin matkakertomustani toisella masentavalla keskustelulla.

Äh, do not want. Palataan ensi viikolla asiaan. Hyviä muuten nämä flunssalääkkeet.

Mainokset

11 Responses to Perjantai-dilemma

 1. Polga sanoo:

  Tuota, jospa minä kokeilisin tuota C):tä päinvastoin :O

 2. Kaisa sanoo:

  Mulle masentavia keskusteluita, kiitos. Tai flunssalääkkeitä, nekin kelpais. Ihan mitä vaan että saa ajatukset pois kaularangasta ja sen ongelmista.

  • Yksi masentava keskustelu tulossa, tai no ei se ihan keskustelu ollut, mutta joka tapauksessa…

   Viikonloppuna olivat Helsingin Sarjakuvafestivaalit, joilla olin vapaaehtoisena. Lauantaina minut laitettiin samaan kimppaan erään naisihmisen kanssa, joka kohteliaan keskustelun kautta paljastui mm. fiksuksi ja ennen kaikkea oululaiseksi.

   Päivän mittaan siinä aina välillä törmäsimme (siis ei-fyysisellä tavalla, joskaan ei minun toiveestani) ja aloin jo tehdä pelisuunnitelmaa illan sarjis-bileitä varten.
   Launtain jälkeen olin kuitenkin niin puhki, että en jaksanut mitään muuta kuin kämpille, suihkuun ja vuoteeseen.

   Sunnuntaina myöhästyin junasta koska olin lukenut väärin eilisiltana (silloisessa koomatilassani luin että ”lausuntaina lähtee juna just sopivasti”).

   MUTTA.

   Kuka ilmestyikään laiturin päähän? Hän. Tämän siis tuli olla jotain meitä suurempaa, kosmista johdatusta universaalilla kielellä!
   Meikäpoika tietenkin ihmettelemään pientä maailmaa ja huomentapäivää jne. ja kyselemään että kävitkö eilen juhlimassa?

   ”Emmää, kun eihä miulla ollu ees vielä ikää käydä siellä :D” (toim. huom. bileet olivat K-18.)

   Jos luulette, että kerron miltä minusta tuntuu, erehdytte.
   Ja jos luulette että ”no jotkut tykkää vanhemmista miehistä, olisit kokeillut vaan” sanominen helpottaa minua, erehdytte yhtä jyrkästi kuin tuon todennut ystäväni.

 3. Kaisa sanoo:

  Nnnnoh, ei se ole ihan mahdotonkaan ajatus olisi ollut, olenhan sieltä itsekin ja miesystäväni on 10 vuotta itseäni vanhempi. Varmaan lämmittää joo ihan kauheasti tässä vaiheessa.
  Joskus elämä vaan sukkaa isosti.

 4. ill. sanoo:

  kohta c) miten saada toinen viihtymään seurassani, alaotsikko: miten oppia puhumaan muutakin kuin tyhjää tai paskaa.

  olisko vinkkejä? O_o onhan tilanne jo parantunut mutta joskus sortuu vieläkin siihen kun aivo lyö tyhjää 😛

  • Miehisessä seurassa hiljaisuus on parasta. Toisin kuin naiset, me puhumme vain jos on ongelmia. Jos ei ole ongelmia, olemme hiljaa ja kaikki on siis kollektiivisesti hyvin. Jos naiset haluavat puhua, on ongelmia ja yleensä vielä heillä.
   Siksi, ja pyydän nyt luottamaan minuun, miehisessä seurassa on parempi olla hiljaa.

   Jos taas kyse on naisseurasta, voit aina alkaa keskustelemaan siitä kumpi on hottimpi True Bloodissa, Eric vai Bill vai oisko se sittenkin Jason?
   Eli ”kumman kaa olisit?”-keskustelun variaatio.

 5. Polga sanoo:

  Termis, väitteesi on epätosi. Jos joku alkaa keskustella kanssani True Bloodista, en tiedä – en todellakaan. Ei ole kuvalaatikkoa. Kirjat tietysti luen, mutta… se oma päänsisäinen kuvalaatikko tuottaa Billistä aika omalaatuista kuvaa (erimustissa reikäsuksissa *muahahaah*).

  Hah, siis sukissa, mukissa, nukissa… taidan mennä nukkumaan.

  • No mutta sittenhän voit alkaa puhumaan siitä miten kirja on IHAN erilainen kuin itse tv-sarja (kollega välillä heittelee spoilereita tuossa vieressä), ja juttua riittää.
   Neuvontaputkeni siis jatkuu katkeamattona.

 6. ill. sanoo:

  ok, ongelma ratkaistu 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: