Matkalla 2010 – osa III

Kaksi ilmoitusaiheista juttua.

Ensinnäkin te jotka löysitte tänne hakusanoilla ”miten saada toinen viihtymään seurassani” ja ”kansainväliset treffipalstat”…minä olen niin pahoillani.

Toisekseen olen vähentänyt kahvinjuontiani reissun jälkeen. Itse asiassa tällä hetkellä se on yhdessä kahvikupissa per päivä.

Ennen kysymyksiänne, kuulkaa tarinani:

Istuin baarissa ystäväni ja ystäväni ystävien kanssa. Luotimme juomavalinnoissamme siihen että jossain päin maailmaa kello oli jo viisi iltapäivällä. Paitsi yhdellä meistä oli edessään kahvikuppi.

Asioiden edetessä kuten ne yleensä etenevät iltapäivän lähestyessä jossain kello kuutta, aloin ymmärtää että kahvinjuoja oli pappi. Eikä hän jakanut juomavalintojamme koska olisi nähnyt niissä jotain väärää.  Se mikä hänet erotti meistä oli kahvinjano.

Hän kertoi kuinka lääkäri oli määrännyt hänelle aikoinaan kofeiinitabletteja. Tabletit oli otettava sen vuoksi, että hänen kahvinkäyttönsä ei ollut enää terveellistä; hän joi omien sanojensa mukaan päivittäin 15-20 kertaa n. 2,5 desin kahviannoksen.  Keho oli niin tottunut kofeiiniin, että kerrasta poikki-metodi ei voisi toimia, ja hänen tulisi pikkuhiljaa vähentää kahvinjuontia pillerien avulla.

Vanha kysymykseen puettu viisaus sanoo: ”mies rakentaa tuhat siltaa ja hässii kerran lammasta. Miten hänet tullaan muistamaan?”

Vastaus jota ei varmaan haettu on ”sillanrakentajana, koska seuraavana päivänä selvisi millä tavoin paikallisiin lammasturkkeihin saatiin napinlävet. Tai siis itse asiassa KENEN tavoin.”

Vaikka miten yrittäisin, en koskaan tulisi saavuttamaan mitä tuo Jumalan mies oli saavuttanut.

Niin, olen pahoillani puolestanne jotka tulitte harhaanjohtavilla hakusanoilla tänne. Mutta en läheskään niin paljon kuin omasta puolestani.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: