Kotiinpaluun paluu

”…Minähän selitin nämä asiat jo sille äskeiselle poliisille! Okei, siis uskon että  joku on lomalla ollessani tiirikoinut tiensä asuntooni, jättänyt pesemättömiä astioita tiskipöydälle ja heitellyt sohvan päälle likaisia vaatteita. Kurja roisto oli vielä kehdannut jättää kauhean kasan mainospostia oven eteen ja oli sitten poistunut ikkunan kautta. Tyypin nerokkuudesta kertoo että ikkuna oli jotenkin saatu lukittua sisäpuolelta.

Niin ja lisäksi alkuperäiset Van Goghini sekä Matisseni ovat kadonneet, minähän kerroin jo tämän, laittakaa se sinne ylös vakuutusyhtiötä varten. Muistin muuten juuri jotain muutakin. En tiedä onko tämä tärkeää, mutta jääkaapissa oli homehtunut juusto. No on sillä merkitystä! Ettekö te siellä katso rikossarjoja? Tämähän on ilmiselvä sarjamurtautujan tavaramerkki. Otetaan pois jääkaapissa säilytetyt leikkaamattomat timantit – kai saitte tuonkin ylös – ja jätetään hassuna yksityiskohtana homehtunutta edamia tilalle. Kai siitä muuten saa sormenjäljet?

Miten niin minun pitäisi lopettaa teidän aikanne tuhlaaminen? Miten niin muka olen lukenut liikaa sarjakuvia lomalla? Minullehan ei puhuta noin! Vaadin että yhdistätte minut välittömästi poliisimestari Sisulle, jotta hän lähettää Mikki Hiiren—haloo? Haloo?!

No perhana. Onkohan Herlokki Solmunen puhelinluettelossa..?”

Mainokset

4 Responses to Kotiinpaluun paluu

 1. Kaisa sanoo:

  Tervetuloa kotiin! Tollanen ylläri mua odottaa aina kun tulen töistä.

  • Kiitos kiitos 🙂 Loman jälkeen on aina kiva hyödyntää Kalle Päätalo-metodia, eli ”mahdollisimman arkisten asioiden venyttäminen eeppisiksi, universaaleiksi allegorioiksi kuvastamaan ihmiselämän monisyisten syiden ja seurausten sadonkorjuuta”.
   Tällä tavoin ainakin seuraavat puoli vuotta seurataan matkalaukkuni pakkaamista. Sitten tulee pari kuukautta junaan siirtymistä, ja sitten päästään junan kahviin, ainakin kaksi viikkoa ja pullaan, toiset kaksi viikkoa päälle.
   Tällä tavoin kun jatketaan, niin veikkaisin että olen selostanut kaiken seuraavaan lomaan mennessä.

  • Tämän päivän jälkeen tulen muuten olemaan vieläkin hauskempi. Kaveri kutsui katsomaan naisten stand-up-iltaa, joten minä olen se tyyppi siellä kulmapöydässä muistivihkon ja kynän kanssa. Viimeinkin saan tietää mille naiset nauravat…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: