Kilpailuhenkisesti 00030 1/2

Tervetuloa takaisin pienen tauon jälkeen Turhat Tuuletinkuolemat Historiaan-gaalan toiselle puoliajalle. Vaikka ehdimmekin jo jakaa suurimman osan kunnianosoituksista, vielä on pari jäljellä.

Ensimmäisenä jaetaan Jake Gyllenhaal-kunnianosoitus ihmiselle tai järjestölle, joka on eniten vaikuttanut ihmisten tukkaan.

Nimeämista selittää se että Gyllenhaalin mukaan naiset lähestyivät häntä useammin kun hänellä oli kalju Jarhead-elokuvaa varten, verrattuna siihen kun hänellä on nyt pitkä letti Prince of Persia-leffan vuoksi.

Kunnianosoituksen saa Iranin moraalipoliisi, jonka päättymättömästä työstä Beatles-tukkia vastaan kertoo ”A little off the top? Only if Teheran approves”-juttu The New York Timesissa.

Frenologia jää kakkoseksi kallonmuotojen tutkinnassa, kun parturit pistävät hiuskortta poikki Iranissa, kuten kuvista voi päätellä. Mitä muuta tuohon voimme todeta, paitsi lainata kuolematonta Mikko Alataloa: ”tukka hyvin, kaikki hyvin”.

Kunniamaininnan ja kiitoksemme saavat myös ruokateollisuus, muotisuunnittelija Charlie le Mindu, öljyvuotojen puhdistajat sekä hiuslisäkkeiden valmistajat ympäri maailmaan.

Heihin kaikkiin voitte tutustua tarkemmin  BBC:n ”From food to fashion, the thriving market in human hair”-artikkelissa.

Gaalamme on nyt tullut siihen kohtaan, jolloin on aika jakaa viimeinen palkinto eli Kaiken Muun Pettäessä Bruce Willis Ei Koskaan.

Sen saa henkilö, joka on helpottanut eniten ihmisten elämää silloin kun tuulettimet sammuvat ja hikoilu alkaa.

Tällä kertaa tämän palkinnon saa mies, joka on pelastanut ihmisiä ilmassa, maassa, merellä sekä ainakin kerran avaruudessa: Bruce Willis.

Bruce Willis on paitsi kalju ja siten esikuva meille muille, nyt myös oman hajusteensa ”Bruce Willis” markkinoille tuonut julkkis.

Myyntilause on ”Smart Guys Live Forever”, koska faktahan on että vain tyhmät kuolevat. Valmistustavasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta epäilemme että siinä käytetään homeopatiaa eli Willisin miehekkäästä rinnasta otetaan hikeä ja se suodatetaan 10 000 litraan kraanavettä.

Tärkeintä kuitenkin on, että jos tuuletuksen pettäessä tuoksut Brucelta, päivä on pelastettu.

Kiitämme taas kaikkia mukanaolleita ja lopuksi vielä aiheeseen ja säätilaan liittyen meitä viihdyttää Smash Mouth-kappaleellaan ”walkin’ on the sun”:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: