Kilpailuhenkisesti 00030

Tervetuloa tähän tärkeään tilaisuuteen, joka koskettaa meitä kaikkia siihen osallistuvia.

Turhat Tuuletinkuolemat Historiaan-gaalassa muistamme kaikkia heitä, jotka ovat tukehtuneet, saaneet myrkytyksen, tai jäätyneet vain koska samassa tilassa oli tuuletin.

Keräämme tilaisuudessa kolehdin  The New York Timesinkin artikkelissa ”Trying to stop cattle burps from heating planet” huomioimalle Athol Klievelle. Tälläkin hetkellä hän yrittää muuntaa lehmien ruuansulatuksen enemmän kenguruiden kaltaiseksi.

Jos tämä onnistuu, lehmät röyhtäilevät pian kuin pussieläimet, ja eivät levitä enää metaania ilmakehään. Ja jos se onnistuu, tuulettimien tarve vähenisi huomattavasti.

Kolehdin maininnasta pääsemmekin ensimmäiseen palkintoon eli Ristivedolla Kirkonkin Ilma Viilenee.

Sen saa Katolinen kirkko yrityksistään puhdistaa ilmaa uusilla linjauksilla lapsiin sekaantuvista papeista sekä ”on air”-selvityksestä eli radioaalloistaan.

Vatikaani on BBC:n mukaan julkaissut uudet säännöt joilla pedofiilipappien tapauksien käsittelyä nopeutetaan. Samaisissa säännöissä myös mainitaan naispappien vihkiminen, mitä ei kuulemma pidä ymmärtää siten että pedofilia ja naispappeus olisivat sama asia, ne vain mainitaan samassa asiayhteydessä, mikä siis on  ihan eri asia, ja kumman puolella Jumala oikein on, hmm?

Toinen tapaus, josta myöskin kertoo BBC, ovat Vatikaanin teknisesti vanhentuneet ja käyttämättömät radiomastot, joista aikoinaan lähetettiin vatikaanin radio-lähetyksiä. Syöpäsäätiön tutkimuksen mukaan ne ovat todennäköisesti aiheuttaneet leukemiaa lapsissa mastojen lähellä.

Vatikaani kieltää tämän ja lupaa oman tutkimuksensa, jossa osoitetaan että asia ei ole näin.

Palkinto myönnetään siis katolilaiselle kirkolle siitä, että tällaisella kädettömällä heilumisella ilma sekoittuu niin hyvin, että tuulettimia ei tarvita.

Seuraavaksi jaamme ehkä odotetuimman palkinnon, kun jakovuoroon tulee kansainvälinen I Ain’t Got Time To Heat-kiertopalkinto.

Taisto oli taas kuuma ja hikinen, mutta sen voittivat brittiläiset tietyömiehet, jotka vaaroja uhmaten pysyttelevät viileänä tilanteessa kuin tilanteessa.

Ensimmäinen esimerkki on tulee BBC:n uutisjutusta ”Hampshire workmen paint white lines around dead badger”.

Mitä tehdä kun tielle pitäisi vetää valkoinen keskiviiva, mutta keskellä tietä on kuollut mäyrä? No tietenkin ohitat sen sujuvasti, kuten tästä kuvamateriaalista näkyy.

Työnjohtaja kommentoi tapahtunutta kertomalla että miehet toimivat oikein, koska heillä ei ole tarvittavaa lupaa tai koulutusta raadon poistamiseen. Uskomme että itse asiassa hän taisi sanoa ”he tekevät mitä käsketään, mutta kukaan ei omista heitä kuin koiria. He ovat löytäneet Tien.”

Toinen esimerkki tulee myöskin samoilta seuduilta, sillä BBC:n mukaan kaistaa vaihtamassa ollut auto osui kahteen valkoista keskiviivaa vetäneeseen tietyömieheen. Toinen on kriittisessä tilassa sairaalassa ja toinen pääsi tarkastuksen jälkeen kotiin.

Kunnioitamme siis näitä tien säännöillä eläviä urhoja antamalla heille I Ain’t Got Time To Heat-palkinnon.

Pidämme nyt ilmanviilennys-tauon, ja jatkamme sen jälkeen. Väliaikana meille esiintyy Billie Myers kappaleellaan ”kiss the rain”:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: