Henkilökohtaisesti 00020

Tervetuloa mukaan Olen Kasvissyöjä Koska Ihminen On Mitä Hän Syö Ja Minä Syön Kasvissyöjiä-viikkokisaan.

Ensimmäisenä jaamme Vieläkö On Pitkä Matka Matrixiin?-palkinnon.

Sen jakaminen on tällä kertaa hiukan hankalaa. Sen saavat nimittäin kaikki 18-65-vuotiaat britit, jotka äänestivät Tesco Mobilen järjestämässä ”1000 merkittävintä keksintöä”-äänestyksessä iPhonen sijalle 8.

Tuomaristo perustelee: ”eniten kutittaa vastakarvaan se fakta, että höyrykone joka muutti yhteiskuntaa kenties enemmän kuin mikään muu keksintö siiihen asti, on sijalla 16 eli se hävisi kädessä pidettävälle vehkeelle jossa on isoja nättejä kuvia.

Täydellä höyryllä mennään eteenpäin palkintojenjaossakin, kun seuraavana vuorossa on Toisinaan Pelimies On Vain Pelimies-palkinto.

Sen saa 25-vuotias David Treacy, josta kertoo BBC:n juttu ”Bedroom gamers turn professional”. Treacy on Ison-Britannian parhaimpia tietokone-pelaajia ja siten voi ansaita jopa noin 83 000 euroa vuodessa.

Tuomaristo perustelee palkinnonjakoa seuraavasti: ”palkinnon saantiin vaikutti kaksi tekijää.

Ensinnäkin hyväksi pelaajaksi pääsee tuhlaamalla vapaa-aikansa, mutta loistavaksi pelaajaksi päästäkseen pitää rakastaa oikeaa elämää enemmän pelaamista. Kuten Davidin veli Danny kertoo rutiinista: ”ollaan hereillä aamuviiteen ja sitten nukutaan kello neljään iltapäivällä ja sitten vain pelataan pelejä siitä eteenpäin tuntien ja tuntien ja tuntien ajan.”

Toinen tekijä on se, että OIKEASTI joku maksaa tietokonepelaamisesta 83 tonnia vuodessa? Hitto vie äiti, miksi pakotit minut aina ulos leikkimään...”

Heh heh, elämän voi hukata niin monella eri tapaa. Mutta jos David joskus hankkii tyttöystävän, hänellä on varaa ostaa tälle No More Heroes 2-tietokonepelin mukaan suunniteltuja alusvaatteita.

Tyttöystävistä puheenollen, seuraavaksi vuorossa on Olemme Nähneet Pohjan Ja Se Ei Ole Kaunis-palkinnonjako.

Japanissa yksinäisyys on suuri ongelma, mutta kuten kaikki suuret yhteiskunnat, siellä on sopeuduttu.

Kvaak.fi-sivulla oleva ”Miehet jotka naivat halityynynsä”-artikkeli kertoo japanilaisista miehistä jotka…no te tiedättekin.

Times-lehti taas kertoo ”Kodokushista”,  ”yksinäisestä kuolemasta” eli ihmisistä joiden kuolemaa kukaan ei huomaa. Tällaisia tapauksia varten on jo perustettu oma palvelu, jossa kuollut viedään pois, kuolleen huoneisto siivotaan ja huonekalut muutetaan niin että sukulaisten ei tarvitse tehdä mitään.

Palkinnon saa siis Japani, seuraavan perustelun myötä:” jotenkin tämä kuva laittoi oman elämän oikeaan perspektiiviin”.

Viimeinenkin palkinto kuuluu hiukan tähän kategoriaan, se nimittäin on Odota Tässä Äläkä Liiku Minnekään Ennen Kuin Pääsen Autolle.

The Daily Beastin artikkeli ”the odd world of digital groupies” kertoo uudenaikaisista bändäreistä, eli jonkin yhtyeen tai tähden hyvin intohimoisista fanittajista, jotka ovat valmiit tekemään mitä vain, siis IHAN mitä vain, faniutensa kohteen kanssa.

Tuomaristo antaa palkinnon nimettömälle henkilölle, joka toivottavasti ei lue tätä blogia:” Siinähän ei ole mitään outoa että fanittaa edelleen New Kids On The Block-yhtyettä twitterin kautta (ainakin Donnie Wahlberg jopa vastaa faneille), ja se on rajoilla kun lähestyt Taru Sormusten Herrasta-elokuvan näyttelijää Ian McKellania silloin kun tämä on lounaalla partnerinsa kanssa.

Mutta kun tarkoituksena on luovuttaa itsekirjoittamiasi tarinoita, joissa harrastat seksiä TSH-elokuvan näyttelijöiden kanssa…se on jo rajanylitys.

Kiitämme kaikkia mukanaolleita sekä tuomaristoa ja lopuksi vielä musiikkivideo sateisille päiville, kadotetuille rakkauksille ja menetyille ystäville: Reamonn ja ”Supergirl”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: